Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:çok üzgünüm:kızlar benim eşimde inmemiş testis sorunu var 31 yasında ve hala ındırılmedı kasık ıcınde kalmıs ındırılmesın dıyo doktorlar .bizim gibi bu sorunu yasayan varmı sonuc alıp pozıtıf olan varsa yardım edınnn
merhaba, canım yüreğini hoplatmayı hiç istemem ama inmemiş testisi sürekli takip ettirmenizde fayda var...bu sadece bir ihtimal ama testis kanserine neden olabiliyor...ne olur okuyunca yüreğin kabarmasın...bu sadece risklerden bir tanesi...
ayrıca dert etmeyin ne olur çocuk olmuyor diye ...öncelikle sizin sağlığınız ve ağız tadınız...
benim eşim testis kanseri tedavisi gördü, Allah ıma şükür sağlığı yerinde...önceleri çok üzülürdüm çocuk olmuyor diye, ama bu tecrübeyi yaşadıktan sonra her üzüldüğümde eşimin o güzel yüzüne bakıyorum ve içim ferahlıyor
Allah hayırlısıyla size sağlıklı sıhhetli bebekler nasip etsin
sevgiler
Aynı durumdayız eşiminkilerde hala inmemiş durumda,üzülme canım ama bir gerçek varki oda vücut ısısında testislerin yapısının bozulması yani canlı hücreler sıcakta ölmesi. Tabi bu testisin ne kadar yukarda olduğuyla çok ilgili herkesin durumu farklı olabilir.
Benim anlamadığım doktorlar nasıl indirilmesin diyor.bugüne kadar görüştüğümüz bütün profosörler indirilsin indirilemiyorsa alınsın dediler.Benim eşim her 6 ayda bir kontrol oluyor ama doktorumuz en kısa zamanda amelıyat yapalım indirilemiyorsa alalım diyor.
Bu konuda aklına takılan en ufak şey olursa yardımcı olurum arkadaşım aynı sorunları bizde yaşadık.
bızde emre bakırcıoglunu dusunuyoruz ama ılk zeynep kamıl has.arman beye gıttık ayrıca memorıalde semıh beye sordum
merhaba arkadaşlar benimde eşimde inmemiş testis durumu var..doktora gittik,elle muaynede bulamadı emar istedi çektirdik ama yine görünmedi bu sefer laparaskopi dedi kalıntıları varsa çıkarırız dediler.bizde hemen bıçak altına yatmadan başka bir üroloğa daha gittik oda emarda çıkmadıysa erimiş gitmiş çok az kalıntıları kalmiştır dedi..kanserdende korkma bugune kadar olmadıysan korkma falan dedi..neyse kafamız karıştı bu sefer şuan adını hatırlayamadığım bir prof.gittik çapaya oda 2.dr.aynısını soyledi dokunma kalsın gibilerinden..ama bu arada çocuk sahibi olması imkansızmış eşimin.canım kocam çok üzüldü ama bence dünyanın sonu değil allah herşeyin hayırlısını versin kısmette varsa zaten mucize bile olsa olur..mühim olan sağlık saygı ve birbirimize duyduğumuz aşk..bu tip durumlara bence eşler birbirine sımsıkı sarılıp ciddi ciddi destek olmalı..insan karşısındaki insanı ve hayatı olduğu gibi kabul ederse çook daha mutlu oluyor bence.:teselli:
ayy samsak arkadasım sevındım kaynının durumuna ınsallah senınde bızımde olur bebegımız nerde kaldıgı cok onemlı testıslerın.benım esımınkı cıkısta orta kısımda kalmıs ve orda kalmasına ragmen normal boyutlardaymıs bakalım hayırlısı artıkkk