• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz ailenize gitmenize karışır mı?

yorumsuzhayat

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
22
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar,
psikolojik olarak beni rahatlatırmısınız lütfen...aileme özelliklede anneme çok düşkünüm.ayrı şehirlerde oturuyoruz annem.aradaki mesafe 2 saat.yeni evliyim.annemi görmeyeli 1 ay oldu.mesafede uzun değil.ama ben ne zaman gitme konusunu açsam eşim hemen bir bahane uyduruyor.:(ve ben bu duruma çok üzülüyorum.mesafe uzak olsa derim ki uzak.kendimi avuturum.ama bu durumda içim içime sığmıyor.:( ne zaman haftaya gidelim mi desem şu zaman gidelim ya da işim var benzeri şeyler söylüyor.eşim biraz asabi üzerinede gitmek istemiyorum.ayrıca birde suratını asıyor bana.
hayatta en sinir olduğum şey karşımdaki insanın açıkca konuşmak yerine suratını asmasıdır:(acaba ben mi abartıyorum durumu.

bazı konuları okuyunca kendımı aşırı cadı buluyorum

ne kadar sabırlısın ben olsam cıngar çıkartırdım...

şuan yeni evlisin ailene özlem duyman sııksık gitmek istemen normal eşin anlayışsız davranıyor sen yinede üstüne gitme güzellikle anlat derdini, kendi annesine gitmek istediğindede yani kayınvalidene ozamanda surat asıyomu peki

Büyük konuşmak gibi olmasın ama anneme gitmek istiyorum diye bana surat yapacak adamın aklını başından alırım.
''Senin anneni bu evde görürsem o zaman bak ben sana ne yapıyorum,''diye tehditimi de savuruveririm, ben kimsenin lafıyla ailemden kopacak değilim.Onlar benim kıymetlim.
Hem ailenizin yanına gitmek için eşinizin de olması şart mı?

Ne yeni evliyken nede şimdi gik diyemez esim bana belki o gelmek istemiyordur ? Sen musait değilsen ben tek gidicem çok özledim de bakalım birde ?

Kötü düşünmeyin, eşiniz annenize olan düşkünlüğünüzü bildiği için evliliğe ve yeni evinize alışın diye böyle yapıyor olabilir. Büyükleri ya da arkadaşları böyle bir tavsiyede bulunmuşlardır belki. Aslında 1 ay yeterli bir süre fakat siz devamli söylediğiniz için süreyi uzatıyor belki. En iyisi eşinizin uygun bir anına denk getirip konuşmak.

merhaba arkadaşlar,
psikolojik olarak beni rahatlatırmısınız lütfen...aileme özelliklede anneme çok düşkünüm.ayrı şehirlerde oturuyoruz annem.aradaki mesafe 2 saat.yeni evliyim.annemi görmeyeli 1 ay oldu.mesafede uzun değil.ama ben ne zaman gitme konusunu açsam eşim hemen bir bahane uyduruyor.:KK43:ve ben bu duruma çok üzülüyorum.mesafe uzak olsa derim ki uzak.kendimi avuturum.ama bu durumda içim içime sığmıyor.:KK43: ne zaman haftaya gidelim mi desem şu zaman gidelim ya da işim var benzeri şeyler söylüyor.eşim biraz asabi üzerinede gitmek istemiyorum.ayrıca birde suratını asıyor bana.
hayatta en sinir olduğum şey karşımdaki insanın açıkca konuşmak yerine suratını asmasıdır:KK43:acaba ben mi abartıyorum durumu.
Hayatım bence hiç taviz verme hatta haber vermeden git senin ailen canım dahası var mı? Aynısını sen ona yapsaydın ama kıyametler kopardı eminim.Bence tavrını en başından koy bak mesela ben bu gıbı sorunlarla ınan hıc karsılasmadım cunku huyumu bılıyor ben de aıleme cok duskunum benı onlardan uzak tutmaya calısırsa bakmam yanı gozunun yaşına biraz korkut sen onu bence.

Back
X