ESİNİZ AİLENİZLE GORUSUYOR MU?

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Selam kızlar biz eşimle boşanma aşamasından dönmüştük iki sene önce.Esime o süreçte ailesiyle gorusmek istemediğimi söyledim o da kabul etmişti.Ben seninkilerle gorurusum demişti. Şimdi de eşim benim ailemle gorusmek istemiyor.Yasanilan herşeyden ailemi sorumlu tutuyor.Hicbir suçları olmadıkları o süreçte beni yalnız bırakmadıklari için.Ben ne yapmalıyım ailem evime gelmiyor eşim bayramlarda gelmiyor.O böyle yapınca bende ailesiyle gorusmek istemiyorum.Ama bir tane çocuğum var beş yaşında onu alıp ailesinin yanına götürüyor bir kaç günlüğüne bu beni çok üzülüyor.

Ne yaparsa yapsınlar görüşmeniz lazım hic degilse özel gunlerde esinizi onlar buyutmus mesafeli durursunuz olur mu öyle sey esim benim ailemle görüşmek istemeseydi bende görüşmezdim onun ailesiyle torununu görmek onlarında hakkı cok görmeyin bunu ona

eşim benim ailem ile görüşmese bende onun ailesi ile görüşmek istemezdim sanırım. Kızınızı götürmesi de gayet normal siz konuşmuyor olabilirsiniz ama torunlarını görmek onların en doğal hakkı.

Ben o süreçte ailesiyle biraz uzak kslalim istedim o yüzden gorusmek istemedim.Simdi ben gorusmek istiyorum ama bu seferde eşim benim ailemle gorusmek istemiyor.Boyle olunca ailesiyle ilgili bir adım atmak istemiyorum.

Neden ailenizi sorumlu tutuyor acaba siz destek oldular bana diyorsunuz da

Çünkü Eşim yaşadığı herşeyden beni sorumlu tutuyor ve yaşadıklarini hak etmediğini dusunuyor.Aileminde benim yanımda olup onu değil de beni desteklemeleri onun zoruna gidiyor. Bu yüzde gorusmek istemiyor.

Zaten siz de eşinizin ailesiyle görüşmüyormuşsunuz.Sizin nasıl zorunuza gidiyorsa ,eminim ki eşinizin de ailesinin yanına gitmemeniz zoruna gidiyordur.Kendi gitmese de en azından sizin gitmenize karışmıyor .Torunlarını görmek en doğal hakları,elbette görecekler.

Çünkü Eşim yaşadığı herşeyden beni sorumlu tutuyor ve yaşadıklarini hak etmediğini dusunuyor.Aileminde benim yanımda olup onu değil de beni desteklemeleri onun zoruna gidiyor. Bu yüzde gorusmek istemiyor.
Yok ya zoruna mi gidiyor ananın babanın destek olması, napicaklarmis??? Küçücük çocuğu da gondermem öyle kacgun uzaga

benim eşim de bayramlarda benim aileme gelmez
ben de aynı şekilde

biz böyle çok rahatız
sen neden dert ediyorsun ki?
torunlarını tabi görecekler

Karşılıklı ailelerden hoşlanmıyorsanız gitmezsiniz olur biter ki zaten böyle yapıyorsunuz.
Ama çocuk üstünde tek söz sahibi siz değilsiniz. O eşinizin çocuğu ve büyüklerin torunu.
Bu yüzden her ikinizde çocuk konusunda sınırlandırıcı olmayın çocuk hem anne hem de baba tarafından büyükleriyle görüşsün.

ben de aynı şekilde

biz böyle çok rahatız
bunun neyi güzel allah askina?! vicik vicik olmaya gerek yok elbet ama bayramdada insan gidip bir el öper anne baba sonucta... benim esim annemi alis verisin lazim mi anne diye bile arar. bu sene tatile bile annende gelsin dedi. bende böyle rahatim. hic hos bir durum degil bence heleki cocukta olunca.

bunun neyi güzel allah askina?! vicik vicik olmaya gerek yok elbet ama bayramdada insan gidip bir el öper anne baba sonucta... benim esim annemi alis verisin lazim mi anne diye bile arar. bu sene tatile bile annende gelsin dedi. bende böyle rahatim. hic hos bir durum degil bence heleki cocukta olunca.

bir araya gelince anlaşamayıp huzursuzluk çıkıyorsa neden illa toplaşalım ki?
bi hastalık vs olduğunda yine koşuyoruz, o da birbirimizin hatrı için.
ama ne benim ailem damatlarını istiyor ne de onun ailesi beni görmek istiyor.
napalım böyle çözüm bulduk kafamız rahat en azından. eşimi seviyorum diye ailesine de katlanmak zorunda olduğumu düşünmüyorum.

ben de aynı şekilde

biz böyle çok rahatız
Gelının bayramda gıtmemesı ,kandıllerde aramaması her ınsana koyar .Bukadar olmaz onlar buyuk arada da olsa bır telefon acılmalı zıyarette de bulunulmalı.Ondan son sunnet olu dugun olur akrabalık ılışkısı bekleyın.

Karşılıklı herşeyi açıkça konuşun bence. Ya iki tarafta birbiriyle gorussun önceki konuları unutun kapatın ustunu ya da ikimizde birbirinizin ailesiyle gorusmeyin torunlarini gormelerine de karismayin. Açıkça konuşmadan olmaz konuşup bi karara bağlamanız gerekiyor...

Back
X