Meraba kk hanimlari sizin engin tecrubelerinize ve objektif yorumlariniza ihtiyacım var yani ablam için actim bu konuyu ben 8 yıllık evliyim ablam 9 bir yıl arayla evlendik onun 4 yasinda kızı benim 2 ve 6 yasinda iki çocuğum var benim başıma böyle birşey hiç gelmedi tmm eşimle bazı sorunlarımız oldu ama hiç bu boyuta ulaşmadı ve böyle durumlarda ne yapılır bilmiyorum ve ablamda bilmiyor kısaca anlatayım iki aydır eniştem durduk yerde teline şifre koymuş hiç bir sekilde göstermiyor ablama telini ortak kullandıkları face hesabını ayırmış ve onada şifre koymuş ve iki aydır çok ilgisiz hep yanlız kalmak istiyorum bahaneleri ve gece boyu kim oldugu bilinmeyen kişiyle mesajlasiyor ve ablam teli istediğinde vermiyor tuvalete banyoya bile teliyle giriyor ve en sonunda ablam patlamış buna tartışmislar bir hafta dır hiç birsey olmamış gibi davranıyor ama hala tel olayı aynı ablam çok çaresiz o kadar yıl teli ortada olan adam birden bire bu sekilde bilmiyorum aklımıza gelen şey basliktada malum zaten ne yapmalı böyle birşey varsada nasıl yakalayacagiz iş yeri baya uzak vede vardiyeli çalışıyor ordanda bilgi alacağımız tanıdığımız kimse uzatmamak adına yazmadım iki aydır ablam böyle huzur kalmamış o sikintidayken bende üzülüyorum ve elimden birsey gelmiyor siz bari akıl verin değerli hanımlar yardımınıza ihtiyacımız var kimseyede anlatamiyoruz çünki kanıt yok