esiniz aldatsa nasil anlardiniz yada hissedermiydiniz

ablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm

dediğinize göre ablanızı takmıyor yanında mesajlaşıyor
ablanız girsin odaya tökezler gibi yapsın ya da başı dönüyomuş gibi çat telefonu elinden kapsın hemen kendini odaya kitleyip ne halt yiyomuş öğrensin
benden bu kadar lsdkgd
Senaryoya bak !! gce gce ne guldum yaa :KK70:

Kadının içine kurt düştüyse boşuboşuna düşmemiştir.

Çok zor.Birşeyler var gibi.Çıkar kokusu.

Telefonu ele geçirmeden zor yakalamak ya da takip ettireceksiniz

Uzun olmasın diye yazmadım Evet iki aydır tabiki oluyor tartışma bitmiyor huzur yok evlerinde memleket meselesi oldu dediği şey yanlız kalmak istiyorum sıkılıyorum bunalıyorum sizinle vakit geçirmek istemiyorum biraz da kendim için yasiycam ablam biraz kilolu bir bayandir zaafı olan noktalarını yüzüne vuruyor

Anladım, ablanıza saygı duymuyor belli ki kanıt işte :(

Bastırsa ablanız, bir gece elinde tel varken mesela "ya hemen bana veriyorsun ya çocukları alıp gidiyorum" diye rest çekse ciddi ciddi? Kapıdan çıkarken falan illa tırsar boşanmak istemiyorsa..

ablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm

ablanız girsin odaya tökezler gibi yapsın ya da başı dönüyomuş gibi çat telefonu elinden kapsın hemen kendini odaya kitleyip ne halt yiyomuş öğrensin
benden bu kadar lsdkgd

Süpersiniz:KK57::KK70::KK70: Kadınlardan korkmayan aptaldır:KK71:

Ben de öyle düşünüyorum cnm valla mantıken yapsa bu kadar belli etmemesi gerek ama yaptigi şey e bakıyorum Eger korkulacak bişeyin yok Neden bunca yıl şifre koyma ihtiyacı hissetmediğin telin sır kutusuna donusdu
Malesf aldatiyor ve aldatma sadece cinsel degil ayrica duygusal olarak da aldatiyor. O yuzden de ablan anlamis da uzulmus de cok da umrunda degil. Hepsinin kokune kibrit suyu!

benden bu kadar lsdkgd

O arada ya telefonun ekranını kapatırsa adam aniden, şifreyi nasıl bulacak ablası? Bende felaket tellalı. :KK48: Fikriniz çok iyi yalnız:KK48:

Kanıt bulursak boşanmak istiyor yol verecek ama emin olmak istiyor kesin gözüyle görmeden inanmayacak ya da belkide konduramiyor eşine bunu çünki iki aya kadar enistemle bir sorunları yoktu kavga bile çok nadir di
Hiç karışma akıl verme sen kötü olursun boşanacak insan şimdiye zaten hesap sorardı görmeden kanıt olmadan diyorsun da kanıt bu işte adam ağzıyla aldattım mı desin illa?

adam bu kadar arsızsa herşeyi hakediyor. iceceğine uyku ilacı katsın. o uyuyunca teline baksın.

casus programlar vs de oluyor. onlarıda yükleyebilir

Bunlar zaten aldatmanın kanıtlarıdır canım :(
Üzüldüm ablana.. inşallah bir an önce kurtulur..
Boşanmak istediğini söylesin mahkemede de "aldatıldığımdan şüpheleniyorum telefon dökümanlarını istiyorum" desin..
Mahkeme hepsini döker ortaya.. mesajlarının içeriğine kadar öğrenir..
Sonrada hem kocası olacak pisliğe hemde o kadına tazminat davası açabilir..
Ama ablan daha fazla üzerine gitmesin başka bi arkadaşı üzerine gizli bi hat alabilir..
Ozaman kanıtlayamaz..

Aramız bozuktu.O beni unutamaz diyordum.Ben onu unutmamıştım.Ama biri varmış o sıra çevresinde. Hiç beklemezdim.Ama o olmasaydı beni bırakamazdı unutamazdı(yani iste ).Ayran gönüllü ;sebebim oldu.

Aramız bozuktu.O beni unutamaz diyordum.Ben onu unutmamıştım.Ama biri varmış o sıra çevresinde. Hiç beklemezdim.Ama o olmasaydı beni bırakamazdı unutamazdı(yani iste ).Ayran gönüllü ;sebebim oldu.
Evliykenmi yapti bunu allahindan bulsun asla kapanmayacak buyuk bir yara kadin olarak hepimizin basina gelebilir yanına kalmaz insallah

Kusura bakmayın da ablanız, eşi bu şekilde davranmaya başladığı (mesajlaşırken gülümsemesi) anda tavrını ortaya koyacak ve sert bir tutum içerisine girecekti. Hem kadınlar hem erkekler, evlilik müessesesinde birbirlerini 'sadakat çemberi'ne koymaları gerekiyor. Öyle ki her kim bu çemberi aşmaya niyetlenirse karşı cins onu ilk başta uyarır, niyet edilen şey devam ettirilirse evlilik müessesesiyle birlikte çember de yıkılır.

Kadın her türlü hisseder de düzenim bozulmasın bilmem ne gibi sebeplerden tapusu bende havalarına girip gurursuzca evliliğe devam eder adam herşeyi ortada yaşıyor ben hissettiğim anda bitmiştir ne ispatı değil aynı evde yaşamak evimin önünden geçirmem telefonu kapmaya çalışıcam falan saçmalık herşey ortada sizde fazla müdahale etmeyin kendisi karar versin ablanız

Canım her operatörün ayrıntılı fatura dökümleri oluyor saat kaçta kimle konuşmuş msjlaşmış görüyorsun. Bunun için şifreye ihtiyaç var ve o şifreyi alabilmek için de malesef eşinin teline 5 dk lığına ihtiyaç var. Telefonu şifresini öğrenmek zorunda olmadan almak için şöyle yapabilirsiniz. Belirli bir saat ayarlarsınız kardeşinizle önceden anlaşıp, kardeşiniz kendi telefonunu kapatır. Siz eniştenizi arayıp kardeşinize ylaşamadığınızı ve acil birşey söylemeniz gerektiğini söylersiniz. Kardeşiniz telefonu alır önceden anlaştığınız şekilde bir sorun varmış gibi konuşursunuz. Kardeşiniz yan odaya geçer kapıyı kapar, telefonla konuşmaya devam ediyormuş gibi yapıp hemen şifreyi alır ve gelen mesajı silip, telefonu iade eder

Canım her operatörün ayrıntılı fatura dökümleri oluyor saat kaçta kimle konuşmuş msjlaşmış görüyorsun. Bunun için şifreye ihtiyaç var ve o şifreyi alabilmek için de malesef eşinin teline 5 dk lığına ihtiyaç var. Telefonu şifresini öğrenmek zorunda olmadan almak için şöyle yapabilirsiniz. Belirli bir saat ayarlarsınız kardeşinizle önceden anlaşıp, kardeşiniz kendi telefonunu kapatır. Siz eniştenizi arayıp kardeşinize ylaşamadığınızı ve acil birşey söylemeniz gerektiğini söylersiniz. Kardeşiniz telefonu alır önceden anlaştığınız şekilde bir sorun varmış gibi konuşursunuz. Kardeşiniz yan odaya geçer kapıyı kapar, telefonla konuşmaya devam ediyormuş gibi yapıp hemen şifreyi alır ve gelen mesajı silip, telefonu iade eder

Bende sizin önerdiğiniz fikri önerdim. Fakat kullanım detaylarına bakıldığı an hat sahibine saniyesinde mesaj gidiyor. "Kullanım detaylarınızı görüntülüyorsunuz" şeklinde. Adam aldatmıyorsa şayet durum daha kötü olur sanki. O şifreyi aldığı gibi o 2 dakika içinde tüm numaraları almalı, başka çözüm yok sanırım..

Yemin ediyorum aha şuraya vallah billah benim kocam yanımda durup telefonda mesajlaşıp bir de pişmiş kelle gibi sırıtsa başından aşaa sıcak su döküp o telefonu onun elinden alırım..! Bir de bana sizinle vakit geçirmek istemiyorum diyecek de ben de hala beklicem.. Mümkünatı yok.. Direk hadi kimle mesajlaşıyorsan yürü git iş adresine boşanma evrakları gelir yalnız donuna kadar alacağım onu bil derim.. O pislikle aynı evde asla durmam.. İsterse 10 çocuğum olsun.!

Adam resmen ay g.tüm demiş, aldattığına dair delil mi arıyorsunuz hala?
Başlıktaki soruya gelince, evet demekki hissediliyormuş.

Basta kabullenmeyecekti bu sifre degistirme durumunu. gerekirse uzun bi sure konusmayarak tepkisini koycakti. Acik acik konussun gizlimiz saklimiz olcaksa eyvallah sen yoluna ben yoluma desin. Omur boyu bu supheyle yasanir mi?

Back
X