Daha evliliğin çok yeni. ıkinizi de biraz zaman ver. Eşinle konuş, her konuda konuş, Günlük havadan sudan konular, tv izlerken bence şöyle sence nasıl de. Benden beklentilerin ne diye sor? Kendi beklentilerini söyle. Sonra sabret, bekle onun ne yapacağını yada yapamayacağını bekle. Sabır şu anda senin için çok önemli. Diğer konularına da baktım, anladığım kadarı ile eşinin ailesi ile de sorunların var. Asla onları eşine şikayet etme, bu durumda eşinin seni korumasını kollamasını bekleme, eşin daha evliliğin sorumlulklarını kavrayamamış. Şu anda çalışmıyorum diyorsun, evini her zaman düzenli ve temiz tut, sabahları eşine işe gitmeden kahvaltı hazırla mutlaka, o yapsın yada yapmasın, sen üstüne düşeni yap. Ağzına laf verme kimsenin, sakin olamayıp, kayınvalidenle, görümcenle tartıştıkça sen kaybedersin. Kendine farklı uğraşlar bul, daha iyisi sen kendine iş bul ve çalışmaya başla. Eşine ben artık çalışmak istiyorum de ve iş aramaya başla. Ama iş ararken ondan yardım isteme, kendin ara. Ondan bağımsız birşeyler yapabileceğini görsün. Baktın sökmedi, ailenin yanına git biraz, annemi özledim de ve döneceğin zamanı haber verme, kendi başına ona haber vermeden, danışmadan bişeyler yap.