Eşiniz alyans takıyormu?

2,5 yıllık evliyiz ve çok şükür hala takıyor.Bakalım ne zamana kadar :)) Evde bile takar, uyurken bile.Bir tek banyoya girerken çıkarır.Ben evde takamıyorum,iş yaparken çok zor oluyor.

Aaa burada yazdıklarımı anlattım eşime, bu sabah işe gideceğiz, hazırlandık tam çıkacakken yüzüğünü tak dedi sen de tak dedim, tamam ver takayım dedi ve taktı

EŞİM bir ara takmıyordu
kilo aldığı için olmuyordu parmağına
ama şimdi kilo verdi takıyor
bende takarım her zaman

erkekler bizim kadar ince düşünemedikleri içn takmıyolar biz birazda süse düşkün olduğumuz için çıkarmayız parmağımızdan

Bizde ben takmam eşim takar ben dışarı çıktğım zaman yada özel günlerde parmağımı yara yapıyor o yüzden takamıyrum..hele hamile kaldktan sonra hiç takamadım ama eşim takar

ben tehtit ettim takmazsan takmam diye korkudan takıyo yavrucak ama sonrasında alıştı istesende çıkarmam diyo,benimsedim alyansım olmayınca rahat edemiyorum diye aşkitoom..

benim eşim alyans takıyor askerde dahi çıkarmadı parmağından asla çıkarmaz ama takmasaydı da sorun etmezdim önemli olan kalpler bir olsun ben ona güveniyorum

ayyy canım kocişim banyo dışında hayatta çıkarmaz nişandan önce kendi taktığımız yüzüğü de çıkarmazdı bak özledim şimdi minnoşumu yaa kalkıp arayayım

tabiki takıyor takmama şansı yok zaten o takmassa bende takmam onuda kabul etmeyeceği için takıyor

benim eşim hep takar, banyoda çıkarır daha banyodan dışarı adım atmadan geri takarbazen ben unutup dışarı çıkarım, yakındaysak geri dönüp alırım. biz neler çektik alyanslarımızı takmak için, ne kadar zaman bekledik, nasıl heyecanlandık, şimdi ikimiz de düşünemiyoruz çıkarttığımızı

ben 3 yıllık evliyim eşim daha parmagından hiç çıkarmadı yüzügü nerdeyse ama ben pek takmam genelde evde oldugum için herhalde:97:

takmıyor

bende takamıyorum ancak bi yerlere giderken alışamadım ben eşimse iş dolayısıyla takmıyor bende fazla takılmıyorum buna

takıyor tabi
hemde bu hafta alyanslarımızı yenileyeceğiz eşim böyle şeylere değer verir bir simge bile olsa alyans çok önemli insan evliliğine ve eşine saygı duyuyorsa takmalı bence

sağolsun benim eşimde hiç çıkartmaz ben takmayı unutsam bile hemencecik gelir parmağıma geri takar canım kocişim benim

bekarken bu konuda çok hassas düşünürdüm hele bigün takmasın yakarım derdim:))) ama evlendim eşimde metal alerjisi var saat bile takamıyor:))) bazen takıyo ben çıkart
cnm takma diyorum :)))bekarken deseler inanmazdım ben takma alyansını dicem şaka gibi yeahh:)))hiç önemli değilmiş onu anladım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…