Eşiniz alyans takıyormu?

benim aşkımda takıyor zaten sevgılıykende aramızda gümüş yüzük alıp takmıştıkk şimdide altınlarımıza geçtik ve takıyoruzzz o yusden alışmamma gibi bişi yokk ayrıcada takmak zorunda yüzük yoksa bende yokum o gun yanında demekktirrr...!!!! o şekilde girdim kafasına ve hep takıo yüzüğü onun şansııı takmasa kendı rahat edemıo opuyorumnanaktan

Benim nişalımda hep takar ama ara sıra ben çıkartıyorum bizim nişan yüzüklerimiz çok kalın ve ağır parmağımı rahatsız edebiliyor ama nişanlımda takmasa sorun olmaz benim için sürekli değilde ara sıra çıkarabilir kaydirigubbakcemile5

Benim esim normalde takar ama alyansi´da biraz büyük geliyor, arada "bekar" geziyor....O öyle yapinca, bende "bekar" geziyorum...klava: :lepi:

yüzük yoksa bende yokum muuuu :1shok::1shok:
ben hiç sorun yapmıyorum işi dolayısıylada takamıyo bı yönden. bende saygı duyuyorumbuyrunnnnnnnnn

benım sammı arkadaslarım var 3 sene falan cıktılar nısanlandılar
evlendı cocuk takmıyor kız takıyor.
sordum cocuga bılmıyorum sevmıyorum takmayı dedı tellerım attı benım sinirlendım ama
kız da bir sey dıyemıyor ne yapayım dedı, takmayan takmıyor işte. gıcıklar.!!

Elbette bu çiftler arasında tercih meselesi

fakat eğer bu sürekli takılmayacak bişey olsaydı neden adına nişan yüzüğü deniyor?

Güven tabiki önemli özellikle yüzüğün asıl kalbe takılması taraftarıyımdır her zaman

Ama yüzükte o parmakta olacak,ben nasıl takıyorsam o da takmalı.

eşim de ben de alyans kullanmıyoruz
aksesuar olarak kullanabilirim istersem -istersek- ,o kadar.

benim eşimde takıyordu ilk yıllarda şimdi dar geliyor parmağına genişletti bir süre taktı yıne dar gelince takmayı bıraktı değiştirelim diyorum ama anlamı kaybolur diye değişmiyor bende onun alyansını takıyorum

ben yıllardırr takıyorumm.. ama nişan yüzüğü olduğu için değil.. sıra taşlı biyüzüğüm var onu tek takınca hoş durmuyoo.. ikisi birbirini tamamlıyo sanki o yüzden :))))
eşim ilk yıllarda takmıştıı... fakat baktık ki işinden dolayı çok zorluklar yaşıyo.. makinelere fln takılıp sıkıntı yaratıyodu.. yıllardır da takmıyoo.. umrumda da değil açıkçasıı.. sadakatini parmağındaki yüzüğe göre ölçmüyorum bendee.. sonuçta istenildiği zaman çıkarılabilecek bi aksesuar :)))) anlayana..

Ne güzel işte bu mudur budur

Son düzenleme:
sevgiyi tabiiki alyans tutmaz ama bu çiftlre kalmış çogunluk takar

benim kocişte takıyo tabii zate çıkarsa bile artık iz yapmış çok net belli yani
ben ilk göedügm insanlarn eline bakarm buda bi incelme şeklidr

Sevgiyi alyans tutmıuyor ama kızları engelliyor bence :)
Benim eşimde takıyor

ben takılması gerektiğini düşünüyorum
her iki taraf için
bu birine bağlılığın bir simgesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…