- Konu Sahibi arzuca9432
-
benim eşimde takmıyor . saat falanda takmıyor. ben hiçde rahatsız olmuyorum takmamasından.
ben de evde takamıyorum. bi yere giderken takarım eve gırer gırmez küpe ,bilezik,künye,yüzük ne varsa çıkarırım rahat edemiyorum hihoyyyt
benim aşkımda takıyor zaten sevgılıykende aramızda gümüş yüzük alıp takmıştıkk şimdide altınlarımıza geçtik ve takıyoruzzz o yusden alışmamma gibi bişi yokk ayrıcada takmak zorunda yüzük yoksa bende yokum o gun yanında demekktirrr...!!!! o şekilde girdim kafasına ve hep takıo yüzüğü onun şansııı takmasa kendı rahat edemıo opuyorumnanaktan
benim ki takmıyor pekte umrumda değil..
üstelik disco işletmecisi ama %de 1 000 000 güvenıyorum ne olacak şimdi..
benide sağ olsun hep hoş tutmustur şimdi bi yüzeğe meyledip güvenımızimi sınayalım..
sözüm alyansı güven ve değer sembolü olarak atayan hanımcağazlara..
bende takmıyorum ama aşığım ne olcak standartlara uymadık diye aşkımız yokmu sayılacak??????????
bırı cevap versin muallakta kaldım :bbo:
tamam ozaman sorun yok ben takmadığım için onun takmasına hiç gerek yok demektir..
ama bunu tutupta güven yada aşk değeri olarak gösterilmesine sıcak bakamıyorum..
aşkın en deli hallerını yaşıyorum her halıyle tadıyorum ama alyans takmıyorum sevmıyoruz alyansı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?