Esiniz annenize iftira atsa ne yapardiniz?

Ashie

De ki; Allah bana yeter!
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
1.018
30.767
508
Kizlar yazacagim olay annemin basina gelmis ve kk' yi anlattigimda size yazmami istedi, belki icini biraz dokmek niyeti.
Anneannem,dedem caresi olmayan bi hastaliga yakalandiginda hem dedeme bakip hemde cocuklarina bakabilmek icin gece gunduz calisp her zorluga katlanmis ve evlatlarini bi gelecek verms. Daha sonra annem babamla nisanliyken dedem vefat etmis. Aradan yillar sonra babamla annem tartisirken,babam anneme; "senin annen baskalarinin altinda yatiyo,yeter, ya o ya ben" diyerek annemi bi secime zorlamis. Annemde yillardir bu vicdan yukunun altinda eziliyo. Neden anneme boyle bi iftira atmasina izin verdim diye. Siz olsaydiniz esinizin annenize bu denli agir bi iftirasi karsisinda ne yapardiniz?
Simdiden dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ediyor, guzel ve saygili bi paylasim olmasini diliyorum.

Kizlar yazacagim olay annemin basina gelmis ve kk' yi anlattigimda size yazmami istedi, belki icini biraz dokmek niyeti.
Anneannem,dedem caresi olmayan bi hastaliga yakalandiginda hem dedeme bakip hemde cocuklarina bakabilmek icin gece gunduz calisp her zorluga katlanmis ve evlatlarini bi gelecek verms. Daha sonra annem babamla nisanliyken dedem vefat etmis. Aradan yillar sonra babamla annem tartisirken,babam anneme; "senin annen baskalarinin altinda yatiyo,yeter, ya o ya ben" diyerek annemi bi secime zorlamis. Annemde yillardir bu vicdan yukunun altinda eziliyo. Neden anneme boyle bi iftira atmasina izin verdim diye. Siz olsaydiniz esinizin annenize bu denli agir bi iftirasi karsisinda ne yapardiniz?
Simdiden dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ediyor, guzel ve saygili bi paylasim olmasini diliyorum.

Ve annen o adamla evli oyle mi

Annene öyle bı laf ettirip susacagima ölürüm daha iyi .
Annemin yanında olurdum. Asla geriye bakmazdim

Bu konuya yorum...
Neyse benden günah gitti!
Bugün yiyeceğim ban anneler ve kadınlar içindir helal hoş olsun!
Babaniküfür manyağı yapar elim gücüm yettikce bir yerlerlerini morartir sonrada

Biiiiptir git nan!sen kim oluyorsun hasa anam'ı E5 den toplasam yinede anam tabiki derdim!

Ve annen o adamla evli oyle mi

Annene öyle bı laf ettirip susacagima ölürüm daha iyi .
Annemin yanında olurdum. Asla geriye bakmazdim
Iste annemde yillardir affedemiyo bu yuzden babami. 30 yil olmus bu olay olali.bana hamile oldugu icin cevre baskisindan korkup susmak zorunda kalmis

Aradan yillar sonra babamla annem tartisirken,babam anneme; "senin annen baskalarinin altinda yatiyo,yeter, ya o ya ben" diyerek annemi bi secime zorlamis. Annemde yillardir bu vicdan yukunun altinda eziliyo. Neden anneme boyle bi iftira atmasina izin verdim diye. Siz olsaydiniz esinizin annenize bu denli agir bi iftirasi karsisinda ne yapardiniz?

Ne zaman olduguna bagli olay yeniyse annen kapiyi cekip gidebilir. Olay eskiyse yapacak pek bir sey kalmamis. Yine cekip gidilebilir ama anlami olmaz.

Yok tabiki birakmamis dahada cok aradaki bagi kuvvetlendirmis. Babam annemle cok uzun sure konusmamis
en azindan kocasinin sözüne bakip annesini yok saymamiş.
Baban anneanne ile görüşmüş mü?
Annen babana hesap sormamis mi bu çirkin yakistirmayi neden yaptigini???

Anneniz az yapmış bence olan olmuş artık üzülmesin boşuna babanizida Allaha havale etsin bu saatten sonra yapacak bir şey kalmamış .

Anneniz az yapmış bence olan olmuş artık üzülmesin boşuna babanizida Allaha havale etsin bu saatten sonra yapacak bir şey kalmamış .

Anneannem bu olayi hala bilmiyo. Cunku bilirse cok ciddi sonuclar olabilir. Simdide cok yasli zaten. 30 yil oncesi ozgurluk malesef simdiki kadar kolay olmuyomus sanirimm

Back
X