• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz artık sevmiyorsa ne yapardınız

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne yapardınız

Hayatinda baska 1 hanim olup olmadigi aklima gelirdi sanirim ilk basta. Emin olmak icin de kendisine sorardim. Tepkisine gore hareket ederdim herhalde.
Yok sürekli kahveye gidiyo gittiğinde arıyorum sesten anlıyorum işte de aynı yerde çalışıyoruz ama büyük bi yer birbirimizi görmüyoruz onun dışında şüphelendiğim bişey olmadı

Eşiniz kaç yasinda tipik bi 30 35 yaş erkek sendoromu bence 1 2 ay kadar ona zaman tanıyın onun arkadaşları ile gezmesine izin verin sizde onunla beraber gezin yeni şeyler yapın güzel giyinin temiz hoş yeni kokular fln.. buna rağmen eşiniz değişmezse ciddi bi sorun vardır

Yok sürekli kahveye gidiyo gittiğinde arıyorum sesten anlıyorum işte de aynı yerde çalışıyoruz ama büyük bi yer birbirimizi görmüyoruz onun dışında şüphelendiğim bişey olmadı
Ya canım erkek illa aldatmaz dediğim gibi aynı düzene alismisliktan bikmistir arada bize de oluyor onunla beraber oyun oynayın yeni dizi film ya da yeni yerler tatil fln havası değişsin
Siz saçınızı fln değiştirin eşiniz sıkkın dönemde de olabilir biraz huyuna gidin derim herşeyi direk silip atmayın sevmiyorsun beni demeyin bence çünkü yanlış olur

Esinizle bunu acik konusuyormusunuz. Bende esime pat küt öldüm asigim diye evlenmedim. Ama cok seviyorum, dünyaya degismem yani. Böyle birsey var ama bence: Esler arasina cok cabuk sogukluk girebiliyor dikkat edilmese. Bunu engellemek adina iki tarafin da ihtiyaclarini dile getirmesi gerekir.

Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne yapardınız
Önce hayatıma bakıp bunların benim Hüsnü kuruntum olup olmadığından emin olurum. Sonra konuşurum. Bu arada 6 yıllık evliyim öyle özel gün vs kutlamayiz eşim hiç sevmez öyle tarih peşinde koşmayı ben de pek önemsemiyorum. Ama canım isteyince bazen bir pasta yapıp bugün iyi ki evlenmissiz diye kutluyorum ya da başka bir şey kutluyorum canım ne isterse. Her şeyi ben yapmam tabi dışarda da yaparız. Hadi dışarı çıkıp kendimize şunu ismarlayip bilmemneyi kutlayalım diyorum.

Aman erkekler biz kadar güclü mü değil acaba. . Hemen hayat sartlarından işten gucten etkılenıp herseyden soguyuverıyolar. Belkı baska problemı vardır yolunda gıtmeyen bısıler vardır zor gelen.. yorgunluk bıkkınlık sebebi.. .
Maddi olarak saçma şeyler yapıp borca girdik ailesidr para verdi izne gittiğimizde bu konudan dolayı çok üstüne gittiler ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum ama yıldönümü düğün çekimi böyle şeyleri saçma bulması gereksiz görmesi kırıyo biraz

Aman erkekler biz kadar güclü mü değil acaba. . Hemen hayat sartlarından işten gucten etkılenıp herseyden soguyuverıyolar. Belkı baska problemı vardır yolunda gıtmeyen bısıler vardır zor gelen.. yorgunluk bıkkınlık sebebi.. .
Güçlü değiller tabi.

Bi nezle olunca bile kendilerini yoğun bakım ünitelerine kaldırıyorlar.

Biz hamilelik, lohusalık gibi hem fiziki hem ruhsal çok zor süreçlerden geçiyoruz ama kendimizi hiç yoğun bakımlara kaldırmıyoruz.

Sadece fiziksel güçleri var , ayni güç ayılarda da var. Yoksa ruhen, mantıken ve dirayet olarak güçlü değiller. Güçlüyüz sanıyorlar.

Kendi ile ilgili bi sikinti olabilir mi sertleşme fln
Varsa para sorunu vardır borcumuz var onun yaptıgı şeylerden dolayı ailesi de üstüne gitti bifaz belki ondandır diye düşündüm şuan ama yıldönümü doğum günü kutlamak istememesi bi dal çiçek almak içinden gelmemesi düğün çekimi saçma istemiyorum vs demesi bunlar bana sevgisiz hissettiriyo

Maddi olarak saçma şeyler yapıp borca girdik ailesidr para verdi izne gittiğimizde bu konudan dolayı çok üstüne gittiler ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum ama yıldönümü düğün çekimi böyle şeyleri saçma bulması gereksiz görmesi kırıyo biraz
Mutsuzken bısı yapmak ıstemezsın ya hani.. yada stressliyken... dusunce cok seyi degıstırır. Ben acelem var eve gıtmem lazım mısal o an arkadaslarla cay ıcmek bile zulüm hadı kalkalım hadıı gıdım ben modundayım ne sohbeti dınleyebılıyorum ne andan zevk alıyorum ıcım huzursuz sureklı alakasız örnek gibi durabılır ama aklında bısı olunca ınsanın normal seyler bıle yapası gelmeyebılır bence. Senlık oldugunu dusunmuyorum. Maddıyattır sorun.

Hayatinda baska 1 hanim olup olmadigi aklima gelirdi sanirim ilk basta. Emin olmak icin de kendisine sorardim. Tepkisine gore hareket ederdim herhalde.
Hayir sakın öyle bi sey sormayin bu esegin aklina karpuz kabugu düşürmek gibi bi sey olur:110: Bi süre siz de onun davrandığı gibi davranın. Yani söylemekten tartışmaktansa yaptığını yapın, geri çekin kendinizi trip falan atmadan tabi. Gayet umursamaz davranın yani benle ilgilensen de olur ilgilenmesen de havasinda olun.Ya da yıldönümü doğum günü vs bunlari siz de önemsemeyin hatırlamayin, adam bi şaşırır zaten noluyoruz ya diye belki bi soguk su etkisi yaratabilir. Fazla ilgilenmek , ilgi bekledigini belli etmek ve üstlerine düşmek de bunlari bu hale geriyor maalesef

Önce hayatıma bakıp bunların benim Hüsnü kuruntum olup olmadığından emin olurum. Sonra konuşurum. Bu arada 6 yıllık evliyim öyle özel gün vs kutlamayiz eşim hiç sevmez öyle tarih peşinde koşmayı ben de pek önemsemiyorum. Ama canım isteyince bazen bir pasta yapıp bugün iyi ki evlenmissiz diye kutluyorum ya da başka bir şey kutluyorum canım ne isterse. Her şeyi ben yapmam tabi dışarda da yaparız. Hadi dışarı çıkıp kendimize şunu ismarlayip bilmemneyi kutlayalım diyorum.
Eşim de sevmiyorum diyo ama sevgiliyken kutluyordu bi pasta alıp şimdi boşverdi gerek duymuyor sanki. Mesele kutlamak çiçek vs değil aslında sevgisini hissetmek istiyorum sadece. Özel gün dışında bi dal çiçek alsa bi minik jest yapsa özel günde yapmasa da umursamam zaten arada yapıyo derim. Ama hiç olmayınca insan bi bekliyo.

Sizin eşiniz de sevmiyormuş özel günler dışında size minik jestler yapıyor mu peki

Varsa para sorunu vardır borcumuz var onun yaptıgı şeylerden dolayı ailesi de üstüne gitti bifaz belki ondandır diye düşündüm şuan ama yıldönümü doğum günü kutlamak istememesi bi dal çiçek almak içinden gelmemesi düğün çekimi saçma istemiyorum vs demesi bunlar bana sevgisiz hissettiriyo
Canım haklısın kadın olarak biz çok duygusalliz ama erkekte söyle düşünür bu kadar borcun içinde bi de çiçeğin pastanın derdine mı düşecem fln...
Siz şuan hastalansaniz kötü olsanız eşiniz size koşmaz mı tabi ki koşar bunlar için ne kendinizi ne eşinizi üzün biraz yukarıya bakarsanız başka seyelr de yazdım bence onları yapın cnm
(Maddi durumda ona yardım etmen de belki canını sıkıyordur erkek gururu 😂) üzme kendiiniii💜

Eşim de sevmiyorum diyo ama sevgiliyken kutluyordu bi pasta alıp şimdi boşverdi gerek duymuyor sanki. Mesele kutlamak çiçek vs değil aslında sevgisini hissetmek istiyorum sadece. Özel gün dışında bi dal çiçek alsa bi minik jest yapsa özel günde yapmasa da umursamam zaten arada yapıyo derim. Ama hiç olmayınca insan bi bekliyo.

Sizin eşiniz de sevmiyormuş özel günler dışında size minik jestler yapıyor mu peki
Yooo 🤣🤣 jest işleri bende . O ancak beni uzduyse jest yapar , etrafımda döner

Back
X