- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yok sürekli kahveye gidiyo gittiğinde arıyorum sesten anlıyorum işte de aynı yerde çalışıyoruz ama büyük bi yer birbirimizi görmüyoruz onun dışında şüphelendiğim bişey olmadıHayatinda baska 1 hanim olup olmadigi aklima gelirdi sanirim ilk basta. Emin olmak icin de kendisine sorardim. Tepkisine gore hareket ederdim herhalde.
Son 2 haftadır uzak bana karşı. Bi sorunu varsa anlatmaz hiç parayla ilgiliyse sorsam geçiştirir bilmiyorum keşke emin olabilsem seviyo mu sevmiyor mu bi derdi var ondan mı içine kapandıSevmiyorsa bundan sonra ne yapsanız boş
Ya canım erkek illa aldatmaz dediğim gibi aynı düzene alismisliktan bikmistir arada bize de oluyor onunla beraber oyun oynayın yeni dizi film ya da yeni yerler tatil fln havası değişsinYok sürekli kahveye gidiyo gittiğinde arıyorum sesten anlıyorum işte de aynı yerde çalışıyoruz ama büyük bi yer birbirimizi görmüyoruz onun dışında şüphelendiğim bişey olmadı
Kendi ile ilgili bi sikinti olabilir mi sertleşme flnSon 2 haftadır uzak bana karşı. Bi sorunu varsa anlatmaz hiç parayla ilgiliyse sorsam geçiştirir bilmiyorum keşke emin olabilsem seviyo mu sevmiyor mu bi derdi var ondan mı içine kapandı
Önce hayatıma bakıp bunların benim Hüsnü kuruntum olup olmadığından emin olurum. Sonra konuşurum. Bu arada 6 yıllık evliyim öyle özel gün vs kutlamayiz eşim hiç sevmez öyle tarih peşinde koşmayı ben de pek önemsemiyorum. Ama canım isteyince bazen bir pasta yapıp bugün iyi ki evlenmissiz diye kutluyorum ya da başka bir şey kutluyorum canım ne isterse. Her şeyi ben yapmam tabi dışarda da yaparız. Hadi dışarı çıkıp kendimize şunu ismarlayip bilmemneyi kutlayalım diyorum.Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne yapardınız
Maddi olarak saçma şeyler yapıp borca girdik ailesidr para verdi izne gittiğimizde bu konudan dolayı çok üstüne gittiler ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum ama yıldönümü düğün çekimi böyle şeyleri saçma bulması gereksiz görmesi kırıyo birazAman erkekler biz kadar güclü mü değil acaba. . Hemen hayat sartlarından işten gucten etkılenıp herseyden soguyuverıyolar. Belkı baska problemı vardır yolunda gıtmeyen bısıler vardır zor gelen.. yorgunluk bıkkınlık sebebi.. .
Güçlü değiller tabi.Aman erkekler biz kadar güclü mü değil acaba. . Hemen hayat sartlarından işten gucten etkılenıp herseyden soguyuverıyolar. Belkı baska problemı vardır yolunda gıtmeyen bısıler vardır zor gelen.. yorgunluk bıkkınlık sebebi.. .
Varsa para sorunu vardır borcumuz var onun yaptıgı şeylerden dolayı ailesi de üstüne gitti bifaz belki ondandır diye düşündüm şuan ama yıldönümü doğum günü kutlamak istememesi bi dal çiçek almak içinden gelmemesi düğün çekimi saçma istemiyorum vs demesi bunlar bana sevgisiz hissettiriyoKendi ile ilgili bi sikinti olabilir mi sertleşme fln
Mutsuzken bısı yapmak ıstemezsın ya hani.. yada stressliyken... dusunce cok seyi degıstırır. Ben acelem var eve gıtmem lazım mısal o an arkadaslarla cay ıcmek bile zulüm hadı kalkalım hadıı gıdım ben modundayım ne sohbeti dınleyebılıyorum ne andan zevk alıyorum ıcım huzursuz sureklı alakasız örnek gibi durabılır ama aklında bısı olunca ınsanın normal seyler bıle yapası gelmeyebılır bence. Senlık oldugunu dusunmuyorum. Maddıyattır sorun.Maddi olarak saçma şeyler yapıp borca girdik ailesidr para verdi izne gittiğimizde bu konudan dolayı çok üstüne gittiler ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum ama yıldönümü düğün çekimi böyle şeyleri saçma bulması gereksiz görmesi kırıyo biraz
Hayir sakın öyle bi sey sormayin bu esegin aklina karpuz kabugu düşürmek gibi bi sey olurHayatinda baska 1 hanim olup olmadigi aklima gelirdi sanirim ilk basta. Emin olmak icin de kendisine sorardim. Tepkisine gore hareket ederdim herhalde.
Eşim de sevmiyorum diyo ama sevgiliyken kutluyordu bi pasta alıp şimdi boşverdi gerek duymuyor sanki. Mesele kutlamak çiçek vs değil aslında sevgisini hissetmek istiyorum sadece. Özel gün dışında bi dal çiçek alsa bi minik jest yapsa özel günde yapmasa da umursamam zaten arada yapıyo derim. Ama hiç olmayınca insan bi bekliyo.Önce hayatıma bakıp bunların benim Hüsnü kuruntum olup olmadığından emin olurum. Sonra konuşurum. Bu arada 6 yıllık evliyim öyle özel gün vs kutlamayiz eşim hiç sevmez öyle tarih peşinde koşmayı ben de pek önemsemiyorum. Ama canım isteyince bazen bir pasta yapıp bugün iyi ki evlenmissiz diye kutluyorum ya da başka bir şey kutluyorum canım ne isterse. Her şeyi ben yapmam tabi dışarda da yaparız. Hadi dışarı çıkıp kendimize şunu ismarlayip bilmemneyi kutlayalım diyorum.
Canım haklısın kadın olarak biz çok duygusalliz ama erkekte söyle düşünür bu kadar borcun içinde bi de çiçeğin pastanın derdine mı düşecem fln...Varsa para sorunu vardır borcumuz var onun yaptıgı şeylerden dolayı ailesi de üstüne gitti bifaz belki ondandır diye düşündüm şuan ama yıldönümü doğum günü kutlamak istememesi bi dal çiçek almak içinden gelmemesi düğün çekimi saçma istemiyorum vs demesi bunlar bana sevgisiz hissettiriyo
YoooEşim de sevmiyorum diyo ama sevgiliyken kutluyordu bi pasta alıp şimdi boşverdi gerek duymuyor sanki. Mesele kutlamak çiçek vs değil aslında sevgisini hissetmek istiyorum sadece. Özel gün dışında bi dal çiçek alsa bi minik jest yapsa özel günde yapmasa da umursamam zaten arada yapıyo derim. Ama hiç olmayınca insan bi bekliyo.
Sizin eşiniz de sevmiyormuş özel günler dışında size minik jestler yapıyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?