• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz artık sevmiyorsa ne yapardınız

Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne yapardınız
Geçmiş olsun

Sen git ozaman en azından sana iyi gelebilir ruhen. Çok düşünmekten yıprandığına eminim .allah yardımcın olsun. Umarım herşey yoluna girer
Sadece bunlar değil gece eve geç gelir sürekli kahve sabaha kadar oynadıgı olur bunlar borç vs yıprandım yıprandık hayırlısı

Eşinizde kişilik bozukluğu olabilir mi ?Yasafiklarin benim yaşadığıma benzer şeyler.Dogum günü özel günler vs.sizinlr hiç konuşması.Kahve alışkanlığı vs.Tabii bu ciddi bir sorun..Depresyonda da olabilir.Bıkmışlık halı..

Eşinizde kişilik bozukluğu olabilir mi ?Yasafiklarin benim yaşadığıma benzer şeyler.Dogum günü özel günler vs.sizinlr hiç konuşması.Kahve alışkanlığı vs.Tabii bu ciddi bir sorun..Depresyonda da olabilir.Bıkmışlık halı..
Olabilir bilmiyorum oldugunu düşünüyorum yada yaşadıgı uzun sürene sorundan dolayı bıkmışlık da olabilir yada bana böyle hepsi olabilir

Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne

Başından beri bence aşık değildi ama seviyordu. Hayatında büyük sorunu vardı ben de ona maddi manevi destek oldum hep. Ama artık sevdiğini sanmıyorum ona göre saçmalıyorum ama artık elimi bile tutmuyor doğum günü yıldönümü kutlamak düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak hersey saçma sanki benle olan herşey saçma gibi. Hep arkadaşlarıyla plan yapmak istiyor evde yardım etmiyor yapar mısın desem celalleniyo yapma o zaman sende diyo ama kirli olursa biyer pis diye söyleniyor onlara neyse dedim ama son zamanlarda beni artık sevmediğini hissediyorum bazen çok iyi oluyo öyle hissetmiyorum ama bi yıldönümü de kutlanır ya ne bi çiçek ne bi sürpriz sanki benim için yapmaya gerek duymuyor gibi. Siz olsanız ne yapardınız
Ayrilirim napcam.

bana seni seviyorum diyor ama içinden sevdiğini zerre kadar hissedemiyorum. bilmiyorum seven insan her türlü katlanir.. her türlü istediği yapar gibi geliyor bana.

Back
X