Eşiniz bakımlı mıdır ?Kendisine gerekli özeni gösterir mi ?

Brownim

şükürler olsun rabbim bizi korusun :)
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
6.342
77
163
36
Bütün erkekler eşlerinin bakımlı olmasını,
temizliklerine dikkat etmesini,hoş kokmasını ister...
Biz kadınlarda bakımlı olmaya çalısırız temizizdir vs.vs.
Peki eşlerimiz gerekli özeni titizliği ve bakımı gösteriyor mu ?

Benim eşim ilk zamanlar kendine özen göstermezdi,dişlerini bile benim zorumla fırçalardı..
Bende özellikle diş temizliği takıntısı olan bir insanım ve titizimdir temizliğe düşkünüm.
Sonunda defalarca ve uzun bir zaman söylemeye devam ederekten eşime bu alışkanlığı kazandırdım.. :)

Şuanda gerek vücut temizliği olsun gerek diğer bakımlarını ben söylemeden kendisi düşünüp içinden gelerek yapıyor ama ilk başlarda cok zor günler yaşadım..
Şuan gayet iyi .!

Peki sizin eşleriniz nasıldır? benzer sorunları yaşayan arkadaşlarımın yorumlarını beklıyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda hiç sorun yaşamadım.Titiz,temiz ,bakımlı,her gün üstünü başını değiştiren bir eşim var.boshayallersmile

bende zorluk cekmedım ,bakımlı ,temiz bir eşim var ..

hatta kendıme aldıgım dogal sabunlar artık onun :))

Artık benimde temiz,bakımlı bir eşim var :)))))

hemde abarti derecesinde bakimli.
her sabah dus alir ve en az bir saatini banyoda gecirir. saclari icin cildi icin disleri icin ayri ayri zaman harcar. sampuanin biri bitmeden sac kreminin dus jelinin biri bitmeden digerini alir. gunduz kremleri gece kremleri yuz temizleme serumlari ve saymadiklarim. benim o kadar kozmetik urunum yoktur. arabasinda ayakkabi silecekleri, parfumleri mevcuttur....
kendine cok cok iyi bakiyor

temiz titizdir amma süslü değildir öyle aşırı kendine düşkün süslü erkekleri hiç sevmem ne o öyle sempatiksalakcinni

Temizdir ama titiz değildir.Titiz erkek küçük tuvaletini yaptıktan sonra yıkayan erkektir bana göre.Bir çok erkeğinde bunu yaptığını sanmıyorum..
Diğer konularda iyidir,diş-kıyafet-saçına dikkat eder her zaman.Parfümünüde sıkar.Tırnaklarını keser filan.Olması gerekenler yani..

kesinlikle çok temiz ve bakımlıdır,onu asla dağınık ve pejmurde göremez kimse,her daim mis gibi kokar ve çoğu bayandan bile daha çok düşkündür bakımına-bende dahil:1: iyikide öyle
hiç katlanamam kötü kokan ve bakımsız erkeğe

Temizdir ama titiz değildir.Titiz erkek küçük tuvaletini yaptıktan sonra yıkayan erkektir bana göre.Bir çok erkeğinde bunu yaptığını sanmıyorum..
Diğer konularda iyidir,diş-kıyafet-saçına dikkat eder her zaman.Parfümünüde sıkar.Tırnaklarını keser filan.Olması gerekenler yani..

haklisin bu konuda anneleri hatali buluyorum dogrusu. cocuklara tuvalet aliskanligi kazandirilirken ogretilmesi gereken birsey. kizlara ogretiliyor ama sanirim erkeklerde ihmal ediliyor.

Herşey annelerde bitiyor aslında,onları yetiştirende annelerdir..
Temizlik alışkanlığını kazandıracak olanda annedir...
Öğretirsin içinde yoktur o ayrı ...

Küçükken el hareketi öğreteceklerine(bir çok anne yapıyor bunu)bak oğlum çişden sonra pipi yıkanır mikrop kaparsın gibi söylemlerde bulunup bu şkeilde eğitseler...

Bakımlıdır ,giyim konusunda çok titizdir, özen gösterir.
Kendi ütüsünü kendi yapar.
Banyo ,duş ,tırnak kesimi ,parfüm hiç ihmal etmez.

Herşey annelerde bitiyor aslında,onları yetiştirende annelerdir..
Temizlik alışkanlığını kazandıracak olanda annedir...
Öğretirsin içinde yoktur o ayrı ...

Bazılarının içinde oluyor
Eşimin annesi hayatında eline diş fırçası aldı mı bilmem
Evlerinde diş macunu bile yok
Hiç bi aile eğitimi aldığını sanmıyorum ama kendini çok geliştirmiş

Eşimin şampuan duş jeli dışında kozmetikle alakası yoktur ama
Her yemekten sonra ve yatmadan önce diş fırçalar
Her akşam eve geldiğinde duş alır terini yogunluğunu atar
Kıl tüy temizliğini hiç ihmal etmez
Hergün üst baş değiştirir
Ayakkabılarını her daim temiz tutar

Bu durumda galiba titiz sayılmaz ama kendine dikkat eder ve temizdir opuyorumnanaktan

Back
X