esiniz bir bucuk ayligina yurtdışına gitse..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Günaydın kızlar.
Esinizle isinizden dolayi ailelerden farkli bi sehirde olsaydınız ve o sehirde tanıdığınız fazla kimse olmasa..
Esiniz is dolayısıyla bir bucuk ay yurtdışına gitse ve siZ Sadece is ve ev arasında kalsaydiniz...
Vaktinizi nasil gecirirdiniz..
Esim gidecrk diye cok üzülüyorum. .. kizlar internet ten film izle demeyin hain esim giderken lap top umUu da götürüyor; ))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimle kalmanın tadını çıkarır arkadaşlarımı davet eder ,kitap okur izleyemediğim filmleri bulup izlerdim.yalnız kalmanın dayanılmaz hafifliği:1::1:

Şimdiden Allah kavuştursun.. Konu iş olunca yapacak bir şey yok. Kendine güzel filmler al ve 2000 parça puzzle :) ayrıca uzun zamandır okumayı düşünüp de bir türlü fırsat bulamadığın kitapları edin..

Kendine kaldığın hatta dinlendiğin verimli bir buçuk ay olacaktır inan bana :)

Ben hep öyle yaparım :)

benim eşim de 6 aycık gidiyor yurtdışına :((
benim bir çocuğum var onunla daha hızlı geçecek umarm zaman.
sizde arkadaşların tavsiyelerine uyabilirsiniz kitap, film arkadaşlarla ev toplanmaları filan...
benimkinin yanında 1,5 ay çok kısa göründü gözüme :1:

tabii gideceği için üzülürdüm özlerdim amaa yokluğunda yapacak şeyler bulur kendimi oyalardım =))

meselaa en sewdiğim yemekleri tatlıları yapar yerim, tv ya da internette takılırım, yatar yuvarlanırım, alışweriş yaparım, en sewdiğim arkadaşlarımı davet eder dedikodu yapar kahve içerim hahahah :52:

Allah kavuştursun, eşten ayrı kalmak zor bi durum :5: Ama mecbursa gitmeye, bende bu ayrılığın ilişkimizi daha güçlendireceğini düşünür o yokken de üzülsem de kendime başka uğraşlar bulurdum, kitap okumak, film seyretmek, alışveriş yapmak gibi...

Benim genel yaşamım bu şekilde :) eşim astsubay çok nadir görürüm kendilerini arkadaş ediniyorum yeni geldik buraya onlarla vakit geçiriyorum misafie çağırıyorum eve yoksa geçmiyo arkadaşlara yönel

kafa dinlerdim.:1:
1 ay ne ki.göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçecek.
arkadaş güzel birşey bulmuş size.kesinlikle ben sizin yerinizde olsam onu yapardım.yani puzzle alardım eşim gelinceye kadarda bitirirdim.:16:

Cd alır flm izlerdim. Bol bol kitap okurdum
Yürüyüşlere çıkardım
Kafa dengi bi arkadas edindiysem onunla vakit geçiririm ws
Yapılacak cok şey olur aslında

Kafamı dinlerdim:9:arada ihtiyaç duyuyor insan :31:
Allah kavustursun bu arada:40:

4 yıl önce 2 aylık evliyken eşim Amerika'ya gitti 2 aylık kendimi paraladım aileden uzak yeni evli üstelik görev nedeniyle köyde oturuyoruz ve çalışmıyorum ailemin yanınada gelmedim mahvolmuştum ama şimdi gitsin üstüne bide ben para veririm üzülme ye iç gez bn aldığı harcırahı komple harcamıştım baya yüklü bi paraydı ev senin evde tek başınasın çocukta yoksa değmesinler keyfine:):)

bir kahve alıp kitap oku, film izle, resim yap, müzik dinle, kafanı dinle, yeni yemekler dene eşine gelince sürpriz yaparsın ya da ona bir şeyler ör el emeği hediye edersin ben kendime ordan burdan deneyerek kazak ördüm:), bir defter al resimlerinizi yapıştır altına güzel şeyler yaz süsle ileride hatıra olur uğraşırken vakitte geçer

tabii gideceği için üzülürdüm özlerdim amaa yokluğunda yapacak şeyler bulur kendimi oyalardım =))

meselaa en sewdiğim yemekleri tatlıları yapar yerim, tv ya da internette takılırım, yatar yuvarlanırım, alışweriş yaparım, en sewdiğim arkadaşlarımı davet eder dedikodu yapar kahve içerim hahahah :52:

koptum ya yatar yuvarlanırım demişsin ya, bende 10 aylık bi canavar var yuvarlanmak şöyle bi yerde dursun yatağın ucunda kıyısında bile kıpırdamaya korkuyorum :) yanıma alıştı beyefendi artık üstüme yatıp emiyor bide :3: yakında yerde uyurum ben artık

koptum ya yatar yuvarlanırım demişsin ya, bende 10 aylık bi canavar var yuvarlanmak şöyle bi yerde dursun yatağın ucunda kıyısında bile kıpırdamaya korkuyorum :) yanıma alıştı beyefendi artık üstüme yatıp emiyor bide :3: yakında yerde uyurum ben artık

çocuklu kadın için bunları yapmak zor tabi canım Allah kolaylık wersin =))

Son düzenleme:
Benim eşimde 5 aylığına gitmişti :) Ben şahsen evde kimse yokken yemek tarifleri denedim , tatlılar , pastalar vs. :)
Alışverişe çıktım , annemle gezmelere gittik , arkadaşlarımı çağırdım . Öyle geçti zaman :)
Bide çocuk varmış sizde oyalanır gidersiniz inşallah :)

Ahh ahh öyle fırsat bende olacaktı :51: Bol bol uyurdum. . o avm benim şu pazar senin gezerdimm :32: sinemaya giderdim :33: arkadaşlarımı yatıya çağırırdımmm :21:

Günaydın kızlar.
Esinizle isinizden dolayi ailelerden farkli bi sehirde olsaydınız ve o sehirde tanıdığınız fazla kimse olmasa..
Esiniz is dolayısıyla bir bucuk ay yurtdışına gitse ve siZ Sadece is ve ev arasında kalsaydiniz...
Vaktinizi nasil gecirirdiniz..
Esim gidecrk diye cok üzülüyorum. .. kizlar internet ten film izle demeyin hain esim giderken lap top umUu da götürüyor; ))))

neden birlikte gitmiyosunuz siz de çalışıyor musunuz?

Back
X