Esiniz birkac haftaligina giderse...

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Kizlar, esiniz birkac haftaligina veya birkac ayligina is seyehatine, yurtdisina giderse ne dusunursunuz? Benim esim yilbasi tatilinde Turkiyeye ailesiniz yanina gidecek. Soguk ve kar sebebiyle ben ve bir yasindaki kizim gitmeyecegiz.

Ben cok merak etmisimdir: uzun seyahatlare tatillere giden esler, cinsel birliktelik istemezler mi?

Evli değilim ancak bazi zorunlu durumlarda insan elbette kendine engel olabilir diye düşünüyorum.
Aylarca gelmemek değil ki sonucta.

Kizlar, esiniz birkac haftaligina veya birkac ayligina is seyehatine, yurtdisina giderse ne dusunursunuz? Benim esim yilbasi tatilinde Turkiyeye ailesiniz yanina gidecek. Soguk ve kar sebebiyle ben ve bir yasindaki kizim gitmeyecegiz.

Ben cok merak etmisimdir: uzun seyahatlare tatillere giden esler, cinsel birliktelik istemezler mi?
Eşim gidiyor,cinsel birliktelik olmayınca ölmüyor .İstemiyor mu,istiyor.

sız de yanı. ne olacak kı bır kaç hafta gıtse.bır kaç hafta cınsel ılıskı yasamazsanız olmezsınız heralde.ıs adamları sureklı yurtdısındalar ya onlar ne yapsın.

ay Allahım ya derdin cinsel birliktelik isteme istememe mevzusu mu?
aldatacak adam seni burnunun dibinden de aldatır.
evine üç kuruş getirecek adamların burunlarından getirmeyin. memnun değilseniz bu iş temposundan ona göre duruş sergileyin ama her erkeğe de ayaklı cinsellik gibi yaklaşmayın.

sizi aldatır diye mi korkuyorsunuz, soru çok ucu açık. sizinde canınız isteyebilir öyle düşünün

Biz esimle farkli sehirlerde calisiyoruz 3 bazen 4 ay gelmiyor. istiyor mu istiyor yapacak birsey var mi yok.

birkaç ay yada bir kaç hafatadan bir şey olmaz yahu :)) rahat olun, benim eşim de çok sık gidiyor, adamların akılları sürekli orada değil ya? benimkinin değil en azından :KK8:

Allah aşkına siz de yani erkeklerin o kadar da aklı fikri cinsellikte değil ki.. bekarken sanki sürekli birliktelik mi yaşıyorlar ne demek bir yere gidince cinsellik istemezler ki insanın bir iradesi var canım yapacak olan zaten ordayken de yapar niyet meselesi. Yılbaşı tatil nedir ki haftalarca kalmayacak dönecek korkmayın burada yemezler eşinizi.

Back
X