- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
Yediremez ama calismaya baslayinca onun parasini baya alir harcarBelkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediremez ama calismaya baslayinca onun parasini baya alir harcarBelkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruor
3 tane çocuk üstüne. Geçmiş olsun bence yapacak bir şey yok 14 sene önce başlamış zincirleme hatalarMeslegim yok.lise mezunuyum
anladım ne diyebilirim ki çok üzücü :/Her seçenek sunuldu. Cevap olumsuz ya da çözümsüz.
Ne kursu ne eğitimi kreş filan da hayal. Kocası kapıyı üstüne kitliyor kadının. Kursa gitcem dese bacaklarını kırar heralde.
Ben böyle bir şey için izin almazdım. Mesleğiniz var mı bilmiyorum? Ailem beni okuttu o kadar masraf o kadar emek üstüne elin adamına bu söz hakkını vermezdim. Baştan diretmeniz gerekiyordu. 14 yılın üstüne çok zor. Aylık 50 lira ne orası da ayrı sıkıntı. Şahsına alışveriş yok. Bu nasıl iş. Bunları öne sürerdim senin yerinde olsam. Biraz masrafa sok zorla.14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Malesef oyle bndede vae bı tane :/Yediremez ama calismaya baslayinca onun parasini baya alir harcarbu kadar mi ayni olur bu turk erkekleri
Benim dayım da eşiniz gibiydi yengemle 19 yasinda evlendi kadini eve kapatti 2 cocuk buyuttu sonra bu bu sebepten senden bosanmak istiyorum diye yengem isyan bayragini bi cekti cikti gitti babasinin evine dayim perisan oldu tapi cocuklar falan baba bosancakmisiniz anne nolur bosanmayin falan diye gozyasi doktuler sonunda yengem sartlarini soyledi evimizi saticaz yari parasini bana vericeksi bunca sene cocuklarina baktim buyuttum kendimi guvende hissetmek istiyorum dedi ise giricem calisicam bana karismicaksin dedi ehliyet aldi araba surmeyi ogrendi ise girdi simdi evlerini aldilar arabalarinin modelini yukselttiler eskisi gibi mutsuz degil kadin cocuklar cok daha neseli dayim hizaya geldi karsisinda bir kole degil insan oldugunu idrak etti.Artik ayağını denk alıyor.Yengem bunların hiç birini gözdağı vermek icin yapmadı.Ben biliyorumki canına tak etti.Ama sonuç güzel.İnceldigi yerden kopsun noktasina geldiginde değişim başlıyor.siz oralara geldiniz mi?14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Buyuk cocugumun okulu eve cok yakin kendi gidebiliyor.ortanca 1.sinifa baslayacak ilk okul uzak bize necbur servisle gidecekSevgi kuzum cocukları okula kim götürüp getiriyor. Okullar açıldığında kendin götür çocukları umarım buna izin veriyordur. Orda diğer velilerle tanış yakınlaş bir bağ kurmaya çalış. Komşun akraban yokmu yakınında. Bak gitti koca 14 sene biraz birşeyler için adım atmaya başlarsan belki bir alışma olabilir.
Öyle bir anda değil yavaş yavaş küçük küçük. Ne dersin.
Ay sadece işinize gelen mesajlara cevap yazıyorsunuz ya.Buyuk cocugumun okulu eve cok yakin kendi gidebiliyor.ortanca 1.sinifa baslayacak ilk okul uzak bize necbur servisle gidecek
Yani çocuklarınız büyük değil yeni 1 sınıfa başlayacak onu kim götürüp getirecek okul dışı saatlerde evde tek mi duracak herşeyi düşünmeniz lazım birinin size yardım etmesi lazım böyle hadi ben çalışayım demek biraz ütopik çünkü 3 çocuk yapmışsınız, küçük daha 3 yaşında kreşe vereyim diğeri yeni okula başlayacak zor dönemi, zaten en fazla asgari ücret alacaksınız size ne kalacak çocuklar mağdur olacak ha güzel bir işin olsaydı halihazirda saatleri daha esnek maaşı iyi tabiki çalışmalısın derdim paraysa mevzu evden birşeyler yapın sosyalleşmek se farkli şekilde giderin benceBuyuk cocugumun okulu eve cok yakin kendi gidebiliyor.ortanca 1.sinifa baslayacak ilk okul uzak bize necbur servisle gidecek