- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Bpylenbir esle14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Çalışmak için eşten izin almak mı? Siz de bir bireysiniz bunun farkındasınız değil mi?Kadın olarak sadece evlen,çocuk dogur,yemek yap,bulaşık yıka işlerinden ibaret değil hayatımız..Gercekten çalışmak isteyince14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
mükemmel(!) eş kişisine sorup,hayır çalışamazsin yanıtını alinca kendinizi garip hissetmiyor musunuz?Kız çocuğunuz varsa ilerisi için bir tavsiye,ileride evlendiği adamın ve kendisinin yaşam sinirlari oldugunu kendisine öğretin ki kimseden okumak için,markete gitmek için,çalışmak icin izin almak zorunda.kalmasin.Biz anneler çocuklarımızı ileriye dönük yetiştirmeliyiz en azından kendimiz yapamiyorsak, cocuklarimizi..14 yıllık evliymissiniz bu saatten sonra biraz zor işiniz sanki..