Eşiniz canınız birşey çektiğinde hemen gidip alır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kocacım istememe fırsat vermez sevdiğim şeyleri akşam eve gelirken alır çanım çekersde bir lafımı ikiletmez gider alır

eger dışarıdaysa yada dışarıdaysak muhakak alır ama abiki karşılıklı oda bişey istediginde bende iki etmem ama alamıcak durumdaysa yani çok geçtir felan ozaman zaten ben kıyamamo saatte gitmsşne:) ama allah razı olsun hermzana yapar..

ah canım yaa
ben üşenirim o üşenmez
çok kez dışarı çıkıpta almıştır...

hemen üstünü değişir gider alır gelir valla bazen iki kere bile gider marketlerin olduğu cd 2 dk bizim eve ama üşenmez en üst kattayız asansörsüz apartman 5 dk alır gelir yanlış almışsada üşenmez değiştirir.aman nazar değdirmim.allah başımdan eksiltmesin onu.

alır saolsun o konuda ıyıdır de öyle hadı canım sunu cektı alıver desem de elının altında alabılecegı bıyer yok pek..en yakın markete arabayla bes on dakıka var..dag basını duman almıs..hanımın canı bısey cekıcek olsa yanmıs hesabı..

laf ağzımdan çıkar çıkmaz,bi bakarım oda evden çıkmış..canım kocacım benim:asigim::asigim:

bazen kem küm ediyo :tomato:
ama genelde alır:asigim:

benim canım kocişim de gece olsa dahi çıkar alırhihoyyyt

hiç ikiletmez sağolsun :asigim:

alır sağolsun o konuda hakkını yiyemem adamcağızımın:1rolleyes:

Kocişim yokk ama sevgilim istemeden alır :asigim:

benimde aşkitom alırrr,getirirr gecee bilem olsaaa evlenincede değişmez bu huyu inşAllah

hemen alır 2 etmez kocişimmm
gecenin körü bile olsa kalkar gider alır Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…