Canım şu yazdığım herbir paragrafın içinde kendimi görüyorum inan bana şu anlattıklarından herbirini aynen bende yaşadım..
Benim oğlum şu an 22 aylık. Hastaneden eve geldiğimiz ilk geceyi hatırlıyorum. Ben yarın işe gideceğim diye kalkmadı bile gecenin üçünde ben ameliyatlı halimle yorgun çökmüş durumda çocuk ağlar susmaz derdinden anlamam allah annemden razı olsun o olmasa napardım diyorum hep.. Ondan sonraki 4 ay boyunca ya hasta idi yada yarın ben işe gideceğim dedi o uyudu ben nöbet tuttum. Nitekim 5 aylıkken oğlum işe başladım sandım ki işe başlayınca değişir benimde ben yarın işe gideceğim deme hakkım olur ama yokkk yine aynı şeyler devam etti her defasında ben beceriksiz oldum, ben tembel oldum, ben kötü anne oldum.. daha neler neler.. Sonunda kaldıramadımpsikolojim bozuldu hırsımı çoçuktan çıkarır oldum. Başka bir sebepte eklenince üzerine işten ayrıldım 5 aydır evdeyim Değişen bişe varmı dersen hayır...
bu adamların damarında bencil bir kan akıyor. Çocukla ilgilenmesi gereken durumda ya hasta olur ya yorgundur yada çok çalışmıştır kafası kaldırmaz..
Mesela dün ; Sabahtan kalktım ondan önce kalktım hem ev işine koşturdum hem dışarda ki işlerim vardı. Oğlumu kayınvalideme bıraktım. Akşam 8 de iş çıkışı bizi ordan kendi aldı eve birlikte girdik yani. Bir yandan oğlanın yemeğini ısıtıyorum bir yandan bize yemek yapıyorum. yetştiremedim oğlan ağlar eşim söylenir. Sonuç olarak yemeği beğenmedi yani yemekte öyle tencere yemeği değil tavada ızgara tarzı yaptım. neymiş sert olmuş dişi kesmiyormuş ben nasıl kadınmışım. birgün önüne normal yemek koyamazmıymışım. iki gün öne de fasulye için benzer şeyledr söyledi..
off yani canım baş edilmez bunlarla..