Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

ben maçlarda attığı golden sonra yüzüğümü öptüğü zaman yada beni işaret edip bu gol senin için diye işaret verdiğinde,maç sonrası yanıma gelip bana sarılması,denizden çıkarken ıslak ıslak durması
anlamlı bakışları,gözümün içine bakması
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en önemlisi GÜLÜŞÜ
BİTİYORUM YAAAAAAAAAAAAAA GÜLÜŞÜNE
:utangac::nazar:

kız senin kocan fenerbahçeli semihmi yoksaCADIARZU

ben kocamin her halini sexy buluyorum.her haliyle beni eglandirmeyi ve tahrik etmeyi basariyo.ama belki istisna olarak dustan yeni ciktiginda ve beni cildirtmak icin delisi oldugum parfümünü sürdügünde üstüne atliyorum..tutamiyorum kendimi napiim

duştan çıktığında bide bana 1 numaralı seksi bakışını attığında (öyle bi bakışı var deli oluyorum)

kirli sakallıyken, göğüs kıllarını gördüğümde, bornozluyken, üstünü değiştirirken,benimkiyle yarısan göbeğikaydirigubbakcemile3bazen öle bi bakıoki konusmadan seni istiyom der gibiiikaydirigubbakcemile

uyurken :)
kemer takarken:)
içki içerken:)
bide espri yapıp yaptıgı espiriye kendisi gülerken:)
kıyamam ona yaa delüüüüüü :)

banyo yaptığı zaman misler gibib kokunca birde şık giyindiği zaman dayanılmaz bir erkek olur benim kocişim birde bir suç işleyip süt dökmüş kedi gibi olunca çok şirin ve çekici olur ayyy yeyim onu bennnn :asigim:

saç sakal traşı olduğu zaman ,çok şık olduğu zaman gözlerimin içine baktığı zaman falan aman herzaman işteyaf ah ah yok şimdi evde olsa tenhada kıstırıp yirdim onu .
.

vücut itibariyle yapılı erkeklere zaafım var benim. ve sevgilimde öyle yaaaa delikafadulden
o an diyorum bi yalnız olsak hani :utangac:kaydirigubbakcemile

Bana birsey anlatirken gözlerime bakisi...
mutfakta yemek yaparken...
ses tonu...(hayatimda duydugum en seksi ses esimde)
uzun saclari ( ki birakmiyorum uzatsin zorlan kesiliyor onlar )...
rock müzigi dinlemesi...
bana komik birsey anlatirken o halleri...
uuyyy ne uzun oldu sefiom ben esimi yaaaa :asigim:

Back
X