Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

bendemi bir anormallik var arkadaşlar ya.benim eşim ağzıyla kuş tutsa yine seksi gelmez.

duştan çıkınca üzerini iyice sil derim,araba kullanırken yavaş gidiyor diye kızarım, sakallıyken yaklaştırmam bile.hiç dikkat etmemişim demekkki.

kesinlikle duştan çıktıktan sonra ve yeni saç sakal tıraşı olduktan sonra ve nedense eğer benimle ilgilenmezse tabi bu çok az bir ihtimal ama eğer uzun süre benimle ilgilenmezse çok çekici geliyo bana ve uyurken çok seksi geliyo kaç defa uykusundan uyandırdım onu bu durum için

yeni uyanmışken henüz dudakları hafif şiş yanakları biraz pembeleşmiş teni de yanık süt gibi koktugu zaman.:)

ya ben de komik gelebilir bisey dicem
su gunes gozlukleri adamlari bambaska bisey yapiyor yahu
o gozlugu takinca cidden seksi oluyorlar, kendine yakisani bulduysa...
hele de saclari kisaysa, yeni tras olmussa, ense kismindaki saclar dumduz kesilmisse, boy uzunsa, hafif bronzsa veya bugday tenliyse, omuzlari genisse biraz, beyaz biseyler giymisse offff

ofhh beeeeeeeeeeee bnada bı adet werıorum adresı:D:emir_bebek:

ben de kocamı beyaz atlatle ve hafif ıslakkenn seksi bulurum ama gel gelelim adam o istediğim atletten giymiyo banada seksi gelmiyor

traş olurken banyodan çıkınca seksi gelir
bir de bişeylerle uğraşır etrafı hiç görmez o zaman işte :jeyyar::jeyyar:​

benım bidenecık nişanlımda nargile içerken veeeeee bana doğru salına salına yürürken çok seksidir.. onu seksi görebılmek için günde 3 defa nargile yapmamın nedeni bu işte buuuuu :'( nargile bahane askım benım amacım baskaaa

duştan sonra,bornozluyken,sadece boxer ını giyerken..ve sabahları onu sert gördüğümde

:1shok: :1shok: kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bitti o zaman o kaydirigubbakcemile :jeyyar: Şeniz

Yav bu aralar hiç gözüm görmüyor herifi. Remezan dolayısıyla kapalıyız dermişimmmkaydirigubbakcemile3

Amaaa, top sakallıyken, poposununa tam oturan pantolon giydiğinde, sere serpe uyurken, özellikle yeşil ve beyaz tişört giydiğinde, araba kullanırken, kaşlarını çattığında, sositososito

Nerden çıktı be bu konu şu mübarek günde, insanıın orucunu bozar valla, muzır neşriyat:lepi:

Küsken,

Yada şiddetli tartışmalarımızın tam ortasında heeppp seksi gelmiştir şahıs bana :)

hadi alis veris yapalim sana dedigi zaman birde tras oldugu zaman mincikliyasim geliyor

ya bendemi bi tuhaflık var,her zaman üstüne atlayasım geliyo adam çekici ben napıyım:utangac:

her an her saniye her gördüğümde her düşündüğümde.... :S:S ama en çok
dustan cıkınca
traş olurken
gözlerimin içine baktıgında
hararetli hararetli birilerine bişey anlatırken
bu garip gelebilir ama boynunu kaşırken, sen yorulma aşkım ben kaşırım diyesim geliyor..
of her zaman işte ya..

ya ben eşinizin diye okuyorum evli olmayanlar sevgililerinden bahsediyor soru eşlere yönelik.üstelik seviyeyi düşürmeden ahlaki çerçevede muhabbet etmek gerek bekarlara sorulmuyorki...:kızgın:

eşim her haliyle çekici geliyor bana.gülmesi,sevimli tavırları,espiri yaptığında,iş görüşmelerinde...

Back
X