eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuana kadar hiç bir resimle karşılaşmadım
inş saklamıyordur
eğer saklıyorsa kıyameti koparırım

insallah tabiki ALLAH karsilastirmasin ,hicbirimize bole seyler insallah ,evliligimde bole bi kadinin adina bile dayanamamki kaldiki bide resim bulucam way way,git derim annenlere

niye sakladığını merak ederdim.kırılırdım açıkçası.sinirlenirdimde resmi parçalar suratına fırlatırdım.bi kaç gün konuşmazdım hrld

Saçını başını yolardımaklinialirimsmile şaka bir yana ömrüm boyunca hiç unutmaz kalbimde bir kesik olarak kalırdı çok incinirdim.

bılınclı sakladıysa oyarım ıcıne bade koyarım..38 numarada arkasında ona kapak olur...
ama yanlıslıkla unutulmussa sadece oyarım=))

Görünce zaten ister istemez bi moralim bozulurdu susardım hiç bişey söylemezdim o ne yapması gerektiğini anlar zaten hemen siler ve açıklamasını yapar.. Eski sevgilisini unutamadıgına dair bi izlenim yakalarsam da kalkar giderim hiç bişey söylemeden.. Susmak bazen en güzel cevaptır unutmayın arkadaşlar ;)

ılk olarak kıyametleri koparırdım...
Sonra ne yapardım, orasını Allah bilir....

Resim görmedim ama bir mesajını okudum biz nişanlıyken hala aşk dolu mesaj göndermiş..madem unutamayacaktın neden ayrıldın kafamçokkarıştı tabii eşimin burnundan getirdim o mesajı okuyunca,ama yazdığı cevabı görünce bağışladım...
ama resmini görmek isterdim doğrusu,neye benzediğini merak ediyorum çünkükaydirigubbakcemile3

genelde patates çuvalına benziyolar canım ve ayrıca duygusal anlamda çok verici oluyorlar... merak etmemek daha iyi... sonra sürekli değersiz bir insanla kendini kıyaslamaya başlıyorsun.... kavga ettiğiniz zaman ona da böyle mi yapıodu falan diye düşünüyosunuz... güzel bişiy söylediği zaman ona da mı acaba böyle diyodu diyosunuz en iyisi hiç görmemek tanışmamak... bir daha geçmiyor acısı....

ben böyle birşeyle karşılasacağımı sanmıyorum çünkü benden önceki ilişkilerinin pek bir etkisini göremiyorum eşimde sanki benden başka birini sevmemiş gibi geliyor bana.bu yönden şanslıyım sanırım ama tabi önümüze bakmak gerekiyor geçmişte sevmemiş olabilir ama geleceğinide kontrol etmek gerekir

genelde patates çuvalına benziyolar canım ve ayrıca duygusal anlamda çok verici oluyorlar... merak etmemek daha iyi... sonra sürekli değersiz bir insanla kendini kıyaslamaya başlıyorsun.... kavga ettiğiniz zaman ona da böyle mi yapıodu falan diye düşünüyosunuz... güzel bişiy söylediği zaman ona da mı acaba böyle diyodu diyosunuz en iyisi hiç görmemek tanışmamak... bir daha geçmiyor acısı....

O nasıl bir kıskançlık ya , güldürdün beni çok yaşa :) Ama biten ilişkiler için böyle söylemekte hoş değil. Belki düşündüğün gibi değillerdi. Belki çok mükemmeldi de eşini beğenmeyip terk etti bunu bilemeyiz değil mi :) Kıskançlık doğal bir duygu ama bunu geçmişte kalanlara haksızlık ederek tatmin edemeyiz. Küçük bir örnek vereyim ; ilk erkek arkadaşımla halen görüşürüm.Kıyaslama yaparsak eşi kişilik olarak benden çok daha güçsüz. Güzellik olaraksa yanımdan geçemez. Biz yürütemedik ama iyi dost olduk. Ben fazla güçlü olduğumdan kişilik savaşına dönmüştü ilişkimiz. Arkadaş olunca herşey güzel oldu.Bir zaman sonra benden sonraki kız arkadaşıyla evlendi.Nikahlarında bile bulundum.Çünkü o artık bizim evin çocuğu gibi bişey olmuştu. Şimdi güzel bir evlilikleri var,arada bir görüşürüz ailece. Annemin cenazesinde bile yalnız bırakmadılar beni sağolsular. Ama tabi eski sevgilimi resimlerimi ve paylaştığımız şeyleri evinde bulundurmaması konusunda uyardım. Eşi de üzülsün istemem. Ama çok canayakın bir kızdır , hiç sorun etmedi maziyi.Herşey düşündüğümüz gibi olmayabiliyor.

Son düzenleme:
Once hesap sorar, sonra da elleriyle yirtip cope attigina emin olmak icin basinda beklerdim

Back
X