eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

eşiniz evde size yardımcı olur mu?

• Ankete Katılan
    92

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
51
İstanbul
a.s.a.s.arkadaşlar eşlerinizi ev işlerine yardım edecek kadar iyi eğittiniz mi?:))eşiniz hangi yemeği daha iyi yapar?hangi işinize yardım eder?hadi bakalım yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler.a.s.a.s.

Evet bu önemli bi sorun benim için de,eşlerinize nasıl ev işi yaptırabiliyorsunuz,yapmasına yapıyorlar bazen ama yine de yükün büyük kısmı bizim üstümüzde kalıyor,evişi olayını bizim kadar sahiplenip doğru düzgün yapmıyorlar,üstelik bir de arkalarından toplamak gerekiyor yemek yaparken batırdıkları yerleri.

Evet bu önemli bi sorun benim için de,eşlerinize nasıl ev işi yaptırabiliyorsunuz,yapmasına yapıyorlar bazen ama yine de yükün büyük kısmı bizim üstümüzde kalıyor,evişi olayını bizim kadar sahiplenip doğru düzgün yapmıyorlar,üstelik bir de arkalarından toplamak gerekiyor yemek yaparken batırdıkları yerleri.

ön hazırlık ha hadi bakalım inşallah işine yarayacak tüyolar alırsın canım:))a.s.

BENİM EŞiM KESİNLİKLE YARDIM EDER.
AKŞAMLARI MEYVA yada DONDURMA NE İSTİYORSAK SERVİSİ O YAPAR.
BEN ONA KIYAMAM ÇOK YORULUYOR DİYE...
HEMEN YARDIM ETMEYE KALKARIM...

PC BAŞINDA FAZLA ZAMAN GEÇiRİRSE KIZARIM... :oklava:
BANYO ve BALKON TEMİZLİĞİNİ ONUN ÜSTÜNE YIKARIM.

İZİNLİ GÜNLERİMİZ FARKLI...
ONUN İZİNLİ GÜNLERİNDE EVİ SÜPÜRÜR. YATAK ODASINI TOPLAR.
İŞE GİTTİĞİM GİBİ KALMAZ.
FARKLI BULURUM YANİ...

O GÜNLERDE YEMEĞİMİZİ DE O HAZIRLAR...
FAZLA BİRŞEY BİLMEZ AMA, HAZIRLAR.

ALLAH EŞİMDEN RAZI OLSUN.

Evet cok eder!!
Çamasır asar,çamasır toplar,balkon yıkar,bul.makinası yerlestirir.
Çay demler,servis yapar..
Ama ilk fırsatta da(tartısırken mesela) evin tüm işlerini o yapıyor olur..
sen ne yapıyorsundur ki?....
üsttekileri görev seklinde yapmaz ama,ihtiyacım olduğunu zannettiğinde yaprar.
Aslında bu konu da göreceli,yapar ama nasıl yapar?
mesela her gün yapılması gereken seyler vardır.
yemek yapılmalıdır.
bulasık yıkanmalıdır
sofra kurulmalıdır
toplanmalıdır v.ss
her gün yapılması gerekenlerden en az birini illaki yapıyorsa yardım ediyo sayarım ben,yanlışmıyım?

kızlar ben çok şanslıyım benim eşim acaip beceriklidir ama bi şeyleri ben zorlamadın kayınvalidem alıştırmış evlendiğimizden beri her işime yardım eder gerçi ben yorgun olduğu için fazla bi şey istemem ondan insan kıyamıyor adam akşama kadar dışarda bide evdemi uğraşsın dimi gerçi hamişim diye bana çok yardımı olur şimdi sıralayım size
..çalıştığı günler sadece sofra kurmakta kaldırmakta yardım eder salata türü şeyleri yapar çayı demler servis yapar
..müsait olduğu günler
perdeleri söker takar camları siler
büyük balkonu yıkar
halıları koltukları siler
mutfak v.c ve banyonun fayanslarını siler
halıları çırpar
evleri süpürür
elbise dolabını düzenler bu ve bunun gibi şeyler
ama hepsini aynı gün yapmaz tabii nere temizlencekse orayı bide hamileyimki hiç kıyamaz ağır bi şeye elimi sürdürmez eeeee tabi hamilelik öncesi beraber yapardık bu işleri

yardım eder ama herzaman değil eğer aniden misafir gelicekse etrafı toplar bikaç ay önce çok yoğun çallışıyodum akşam eve 10da geliyodum bılaşığı yıkar sobayı yakardı sağolsun ama şimdi evdeyim oyüzden gerek kalmıyo

aaaa canann ben de hamile kalıcam yaaa merak ettim benim prensim de koltuk silecek perde asacak mı:))annesine müteşekkir olmalısın.iyiki öyle yetiştirmiş.:))

yardım eder ama herzaman değil eğer aniden misafir gelicekse etrafı toplar bikaç ay önce çok yoğun çallışıyodum akşam eve 10da geliyodum bılaşığı yıkar sobayı yakardı sağolsun ama şimdi evdeyim oyüzden gerek kalmıyo

aynen canım ancak misafir gelecekse veya ben özellikle şunu yapar mısın dersem birde hastaysam yapar.

aaaa canann ben de hamile kalıcam yaaa merak ettim benim prensim de koltuk silecek perde asacak mı:))annesine müteşekkir olmalısın.iyiki öyle yetiştirmiş.:))

hamiş olunca elbetteki yardım ederler tek başına bu işler olmuyor neticede eh erkeklerde o kadar kazma deillerdir herhalde

benım esımde yardım eder.
şoylekı..
ben sofrayı hazırlarım o getırır,goturur,camasırı asar toplar,perdelerı cıkarır asar,halı cırpar balkonu yıkar meyve getırır kısacası gucumun yetemecegı herseyi o yapar (ev işinde yemek harıc dıgerlerıne pek gucum yetmez de :)
ama ben soylemesem yapmaz boylede bı huyu var :(

benım esımde yardım eder.
şoylekı..
ben sofrayı hazırlarım o getırır,goturur,camasırı asar toplar,perdelerı cıkarır asar,halı cırpar balkonu yıkar meyve getırır kısacası gucumun yetemecegı herseyi o yapar (ev işinde yemek harıc dıgerlerıne pek gucum yetmez de :)
ama ben soylemesem yapmaz boylede bı huyu var :(

a.s.a.s.evet canım aynen kendileri genelde düşünemiyorlar.ama olsun söylensede yapmayanlar var.

:1shok: anammm ne adamlar varmış benimkisi cam pencere çamaşır asmaz yawss sadece yemeği getir götür yap gibilerinden yapar öle konuşuyoruz hastaysamda temizlikçi çağırır Allah bozmasın sizinkini

Sırf bu yüzden evlenmiyorum ya,evişleri üstüme kalacak diye:)Bakalım eğitmenin bi yolunu bulursam evlenirim belki.kafamçokkarıştı

boşver be canım sende titiz olmayan biriyle evlenirsin.nolacak.ayda bir de temizlikçi çağırırsın.yatağı toplamayada gerek yok nasıl olsa akşam tekrar yatılacak bozulacak:))ama sevdiğine yemek yapmak onun beğenerek yemesini seyretmek çok zevklidir.yemekten korkma yani:))a.s.a.s.

boşver be canım sende titiz olmayan biriyle evlenirsin.nolacak.ayda bir de temizlikçi çağırırsın.yatağı toplamayada gerek yok nasıl olsa akşam tekrar yatılacak bozulacak:))ama sevdiğine yemek yapmak onun beğenerek yemesini seyretmek çok zevklidir.yemekten korkma yani:))a.s.a.s.

Ben kendim titizim istiyorum ki o temizlesin evi,ya da en azından pisletmesin çok fazla.Ya yemeği de o yapsın,ben bi tabak yiycem o yiycek 10 tabak.Evlilik zor işşş ÖzgürCecim.
a.s.a.s.

Back
X