- Konu Sahibi BenOzgurce
a.s.a.s.arkadaşlar eşlerinizi ev işlerine yardım edecek kadar iyi eğittiniz mi?:))eşiniz hangi yemeği daha iyi yapar?hangi işinize yardım eder?hadi bakalım yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler.a.s.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu önemli bi sorun benim için de,eşlerinize nasıl ev işi yaptırabiliyorsunuz,yapmasına yapıyorlar bazen ama yine de yükün büyük kısmı bizim üstümüzde kalıyor,evişi olayını bizim kadar sahiplenip doğru düzgün yapmıyorlar,üstelik bir de arkalarından toplamak gerekiyor yemek yaparken batırdıkları yerleri.
yardım eder ama herzaman değil eğer aniden misafir gelicekse etrafı toplar bikaç ay önce çok yoğun çallışıyodum akşam eve 10da geliyodum bılaşığı yıkar sobayı yakardı sağolsun ama şimdi evdeyim oyüzden gerek kalmıyo
aaaa canann ben de hamile kalıcam yaaa merak ettim benim prensim de koltuk silecek perde asacak mı:))annesine müteşekkir olmalısın.iyiki öyle yetiştirmiş.:))
benım esımde yardım eder.
şoylekı..
ben sofrayı hazırlarım o getırır,goturur,camasırı asar toplar,perdelerı cıkarır asar,halı cırpar balkonu yıkar meyve getırır kısacası gucumun yetemecegı herseyi o yapar (ev işinde yemek harıc dıgerlerıne pek gucum yetmez de :)
ama ben soylemesem yapmaz boylede bı huyu var![]()
ön hazırlık ha hadi bakalım inşallah işine yarayacak tüyolar alırsın canım:))a.s.
Sırf bu yüzden evlenmiyorum ya,evişleri üstüme kalacak diye:)Bakalım eğitmenin bi yolunu bulursam evlenirim belki.kafamçokkarıştı
boşver be canım sende titiz olmayan biriyle evlenirsin.nolacak.ayda bir de temizlikçi çağırırsın.yatağı toplamayada gerek yok nasıl olsa akşam tekrar yatılacak bozulacak:))ama sevdiğine yemek yapmak onun beğenerek yemesini seyretmek çok zevklidir.yemekten korkma yani:))a.s.a.s.