Konu yine kayınpederin saçmalıkları

dertsbasadert

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
65
12
8
İyi akşamlar memlekete taşındık nihayet başta ev uzak diye tavır aldı ki ev 20 dakikalık mesafede sonra neden gelmiyorsunuzla başladı nasıl gelelim tek başımıza eşimle kocaman evi yerleştirdik yorgunluktan mahvolduk kimsenin yardım etme zorunluluğu yok gerçi ama kendilerine gelince konu izinleri ayarlayıp gitmemizi bekliyorlar memleketteki evlerini tadilata sokulup temizlenmesi için. Bundan bir iki gün önce de en sinir olduğum olay yaşandı yemeğe davet ettik saat yedide arayıp son dk işinin uzadığını yetiştiremediğini iki saat geç kalacaklarını söylediler normal mi bu adam sizce deli edecekler beni en sonunda

Eşinizin düşüncesi, tavrı ne bu konularda? Niye bu kadar takıyorsunuz ki sınır çizip müsait değiliz gelemiyoruz bir kere dersiniz ister alınsın ister gücensin.. Davet ettiğinizde gecikme konusu hoş olmamış tabi ben de sinir olurdum ama biraz kendinizi sakinleştirin. Emin olun kp kv gibi şahıslarla yaşanan bu gibi meseleler sadece sizi mental açıdan zorladığıyla kalıyor, biraz takmayıp salmayı deneseniz daha huzurlu hissedersiniz 🙏🏻

Gerçekten isi uzanmıştır tabi beklerken insan sıkılıyor ama bilerek mi yaptığını düşünüyorsunuz

İş uzayabilir geç kalabilir burası normal arada eşim de geliyorum diyor sofrayı kuruyorum tekrar arıyor yolda müşteri çıktı geri döndüm diyor mesela .

Yardım konusunda zaten kendınız cevaplamışsınız mecbur değiller die ,

eşiniz onların işin olduğunda tabiki de gitsin anası babası sonuçta siz gitmeyin de karışmayın da . Gitmek istemediğinde de kendı cevaplasın sonuçta ağzı var dili var sizi götürmüyorsa bırakın kendı ailesine kendı dur desin . Eğer size öyle bi zorunluluk koşuyorsa sıkıntı eşinizde kayınbabanızda değil .

İyi akşamlar memlekete taşındık nihayet başta ev uzak diye tavır aldı ki ev 20 dakikalık mesafede sonra neden gelmiyorsunuzla başladı nasıl gelelim tek başımıza eşimle kocaman evi yerleştirdik yorgunluktan mahvolduk kimsenin yardım etme zorunluluğu yok gerçi ama kendilerine gelince konu izinleri ayarlayıp gitmemizi bekliyorlar memleketteki evlerini tadilata sokulup temizlenmesi için. Bundan bir iki gün önce de en sinir olduğum olay yaşandı yemeğe davet ettik saat yedide arayıp son dk işinin uzadığını yetiştiremediğini iki saat geç kalacaklarını söylediler normal mi bu adam sizce deli edecekler beni en sonunda

evi yerleştirip yorgunluktan öldünüz mü yemeğe mi davet ettiniz?

Bundan bir iki gün önce de en sinir olduğum olay yaşandı yemeğe davet ettik saat yedide arayıp son dk işinin uzadığını yetiştiremediğini iki saat geç kalacaklarını söylediler normal mi bu adam sizce deli edecekler beni en sonunda
Af buyurun ama bir şey soracağım, eşinizin ailesiyle ilgili açtığınız her konuda manipüle ettiklerini, gitmek istemediğinizi, her şeyi sizden bekleyeceklerini söylüyorken neden mesafe koymak yerine yemeğe davet ediyorsunuz?

Back
X