eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
96
İstanbul
açıLışı ßen yapayım ßenim eşim evde çOk düzenLidir.ßu Konuda çok şansLı olduĞumu düşünüyorum geneLde erkeKler önemsemezler Çünkü.ßana ßi yararı yok ama herşeyi düzenLi kullanması ho$uma gidiyor..

ya siziN Kızlar yorumlarınızı ßekliyorum?

Ben de bu konuda kendimi sansli sayanlardanim, sevgilim cok sükür cok düzenlidir.. Arkadas grubuyla ders calismaya gittigimiz de bol bol inceledim,masallah odasi benimkinden daha derli toplu... :1shok:
Ay bu zamana kadar yeterince cektik babamin ve kardesimin daginikligindan,bundan sonra hayatimda düzenli bi erkek istiyorum:dilcikar:

Ben de bu konuda kendimi sansli sayanlardanim, sevgilim cok sükür cok düzenlidir.. Arkadas grubuyla ders calismaya gittigimiz de bol bol inceledim,masallah odasi benimkinden daha derli toplu... :1shok:
Ay bu zamana kadar yeterince cektik babamin ve kardesimin daginikligindan,bundan sonra hayatimda düzenli bi erkek istiyorum:dilcikar:

bekarken farkLı oluyor bu erkekler ama saKın yanıltmasın seni evlenince sanki arkalarından bir makina gelip herşeyi düzenleyecekmiş gibi bir hisse kapılıyorlar :kahve: inşallah Allah tamamına erdirir ve Şimdi bahsettiğin gibi düzenLi olmaya devam eder sevgiLin:nazar:

Benim esim asiri daginiktir.Mesela yillardir biseyi ona ögretemedim.Su ki;isten eve geldiginde coraplarini cikarip hole atar,is kiyafetlerini de.Pijamasini cikardigi gibi öyle yerde birakir.Tras olunca lavaboyu öyle sakallariyla köpüklerle birakir vs.......Iste böyle devam eder gider.

Benim esim asiri daginiktir.Mesela yillardir biseyi ona ögretemedim.Su ki;isten eve geldiginde coraplarini cikarip hole atar,is kiyafetlerini de.Pijamasini cikardigi gibi öyle yerde birakir.Tras olunca lavaboyu öyle sakallariyla köpüklerle birakir vs.......Iste böyle devam eder gider.

la haVle çekMek lazım sanırım caNımmmm sen de yap bakaLım tepkisi ne oLucak diyeceğİm Şimdi olmayacak Çünkü ßiliyorum Ki o ev o zaman ev olmaktan Çıkar çook vurdumduymazlar Çokkk :teselli: sırnaşık şey

Hic sorma valla.Ne yapayim amaaan bana iyi olsunda gerisi o kadar önemli degil evlilikte.Böyle seyler tamam sinir bozucu ama kücük seyler demi.

benim eşimdeçıkardıgını yere atar ama benim kızmamla toplaması bir oluyor sıkıysa toplamasın başda ipi eline verdinmi geri alamazsın erkeklere fazla yüz vermeye gelmez

benim esim cok daginiktir :-(((
Herseyini atar bir yerlere bende arkasindan
toplarim. Yoksa o esyalar bir ay öyyylllee durur
orda... Hic aklina bile gelmez toparlamak.
Bir keresinde dokunmadim haftalarca
coraplari yastiginin yaninda durdu iyyyyyy

benin eşim düzeni sever ama bide kendisi düzenli tertipli olsa ne iyi olurdu.bende dağınıklıktan nefret ederim.işin yoksa topla

ayyyyyyyyyyyynnnnni tiyatro bizdede var canimmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ay sana ne ayol:roflol:
Sanki dağılan senin evin toplayan sensin.
İstediği gibi dağıtır da ortalığı da batırır kime ne.:tomato:
Kocam bu döver de sever de dağıtır daŞeniz

oldukça dağınıktır. hergün oturma odasından, gazetesini, sigarasını, telefonlarını, çoraplarını, kıyafetlerini , bornozunu, toplamaktan bıktım. ben toplarım daha arkamı dönmeden o dağıtmış olur.. :mymeka:

konuşmakla olmuyor, tamam diyor yine aynı.. ne yapmak lazım?

son derece derli topludur.bunaltır beni bazen.çocukların odalarına dolaplarına benim çekmeceme mutfağın düzenine varana kadar karışır.tatmin etmek mümkün değildir başka birşey bulur.:roflol:

bıraz dagınık bırakırsam aksamları gelınce ustunu cıkarır kapının arkası pazar yerı gıbı olur da sagolsun soyleyınce duzenlıyor cok lafımı dınler benım kuzum

hayatta gördüğüm en dağınık kişidir.işten gelince gravatı bir yerde gömlek bir yerde sigarasını farklı küllüklere söndürür çikolataların ambalajlarını bilgisayar masasının üstüne bırakır.çerez kabuklarını kültabağından yere dşene kadar doldurmak en büyük zevkidir.iki gün arkasını toplamasam çöp ev diye basarlar evi

aslında eşim düzenli diyemicem ama dağınıkta diyemicem.çünkü ben sürekli talimatlarla dağınıklığını önlüyorum.mesela tam üstünden çıkanları gelişi güzel atacakken eşyalarınızı yerlerine koyun diye bağırmamla herşey düzene giriyor.ama mutfakta eğer evdeyse ve ben işten gelene kadar yemek yapacaksa işi bittikten sonra mutlaka mutfağı düzeltiyor.canım aşkım o beni çok düşünür.

Back
X