Esiniz evdeyken arkadasiniza gidermisin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kadro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Merhaba arkadaslar, sizlere merak ettigim bir sorum olacak. Esiniz evdeyken arkadas sizi oturmaya cagirirsa gidermisin. Bugun arkadasim bana gel oturalim dedi. Esim evdeydi bugun ama carsiya gitmekten bahsediyordu surekli. Banada sen cocuklari al arkadasina git dedi. Bende eger carsiya gidersen arkadasima giderim dedim esime ce cocuklarimi alip gittim. Esimde evde uyumus kalmis vazgecmis gitmekten. Arkadasima esimin evde oldugunu konu esnasinda soyledim ve oda esin oyle izin veririmi dedi. Bende evet dedim izin veriri dedim, engel olmaz dedim. Esim bana hayatda izin vermez eger evdeyse dedi arkadasim. Ne isin var gitme der bende kalirim dedi. Yani hangisi dogru. Benim esminkimi onun esinin yaptigimi? Esim git demekle beni istemiyormu evde arkadaslar. Anlamadim?

Fikirlerinizi bekliyorum yardimci olun. Aklim karisik.

:) o arkadaşın gitmesin canım:) kaparlar felan:)
sen giiit bacım ne bakıyorsun arkadaşına aaa:) ömür mü geçer her yere eşle felan boşver:) arada kendin takıl.kısacası sen arkadaşın gibi düşünme normal olanı o değill:)

ya ne alakası var hiç olurmu öyle şey
bende eşim evdeyken bi arkadaşım çağırsa giderim gidiyorumda zaten onu mu bekliycem evde veya niye beni göndermesin ki

alakası yok seni istememekle falan bence aksine karışmadığı için dua etmelisiniz

bu eşlerle alakalı bir durum... kimi koca istemez evdeyken eşinin bi yere gitmesini...kimisi müsade eder. bende bi anormallik görmüyorum..benim babamda anneme kızardı ben evdeyim sen neree gidiyorsun diye.. şimdi duruldu gerçi :) ama abim yengeme karışmaz.. yani bu kişilikle alakalı canım... anormal bi durum yok yani

Benim eşim hiç karışmaz.Ama ben onsuz hiçbiyere gitmem.O da hiç biryere gitmez.Beni yalnız bırakmaz asla.

Eşin git dediyse bunalmışsın diye düşnülebilir yani seni düşünüyor.Kısıtlamıyor bence güzel birşey.Arkadaşına takılma.Kocası sıkıyor kadını baskıcı biri belli ki.Sen tadını çıkar.O arkadaşın emin ol sana özeniyor

Bilemiyorum kizlar. Bir anda aklima takildi. Acaba benim kocamdami birsey var diye, yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sizleri seviyorum. Iyiki varsiniz

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ona göre değişir cevabım, çalışmıyorsanız eşiniz haftasonu evdeyken gitmemeniz onunla vakit geçirmeniz gerekir,
haftaiçi istediğiniz kadar görüşebilirsiniz arkadaşlarınızla.
Ama çalışıyorsanız sizin de arkadaşlarınızla vakit geçirmek için sadece haftasonunuz olduğu için eşinizin arada gitmenize izin vermesi gerekir.
Tabi bunlar kural değil, eşin izin verdiyse gidebilirsiniz, izin vermesi de kötü değil aksine güzel birşey,
herkesin kendi arkadaşları ile vakit geçirmeye ihtiyacı var.
Benim eşim de haftasonu arkadaşlarımla görüşmeme birşey demez, çalışıyorum bu arada, ama çalışmasam bile sürekli olmasa da arada izin verirdi sanırım.
Yani bunlar anlayış meselesi, bir kadın eşi evdeyken her gün gezmeye gidiyorsa hoş karşılanmaz ama arada sırada olabilir bence bunda büyütülecek birşey yok.
Ayrıca eşinin gitmesine müsaade etmeyen, balkondan bile bakmasına izin vermeyen kıskanç erkeklerin eşlerini çok sevdiği sonucu çıkmaz,
yanlış anlaşılmak istemem ama eşine çok baskı yapan, herşeyine karışan erkekleri güvenilmez buluyorum çünkü herkesi kendisi gibi gördüğü için bütün erkeklerin eşine kötü gözle bakacağına inanırlar.

Son düzenleme:
Ben evliyken çalışmıyordum, kocam evde de olsa ona haber verdiğim sürece istediğim yere giderdim,pek karışmazdı bana.
Annem de çalışmıyor ama babam evdeyse onsuz bir yerlere gitmesi çok nadirdir.
Erkeğe göre değişir ama tatil günlerinde eşle beraber geçirilmesi taraftarıyım,her ne kadar kendi kendimle çelişsem de...

ben gitmiyorum zaten eşimin evde olduğu zamanlar kısıtlıdır o zamanlarda da beraber olmayı yeğliyorum.sonuçta ben sürekli evdeyim arkadaşlarla görüşmek için kendime başka zamanlarda bulabilirim.bu arada eşim de sürekli onu bırakıp gitsem hoşlanmaz ama arada sırada gitsem birşey demez.örneğin günüm oluyor gidiyorum ayda bir defa olan birşey anlayışla karşılar.eşimden ziyade benim kendi tercihim gitmemekten yana

ben de şahit oldum böyle eşi evdeyken çağrılan yere gitmeyen kadınlara. bu karşı tarafın razı olup olmamasıyla ilgili. şimdi eşi gitme diyen kadın gitmemeli tabi. ama karışmıyorsa serbest bırakmışsa da altında bişey aramanın anlamı yok bence.

benim eşimde gitme demez ama ben gitmem eşimle vakit geçirmek isterim çünkü eşim haftanın 6 günü çalışıyo sadece 1 gün izni var ve benim 6 gün gezmeye zamanım var zaten az görüşebiliyoruz onun izinli olmasını dört gözle bekliyorum ve hatta 1 gün yetmiyo bize keşke 1 gün daha olsada daha çok beraber zaman geçirebilsek diye düşünüyoruzz

bu biraz göreceli bişey..yani şimdi bu alışkanlık boyutunda eşi ihmal durumlarına varırsa iyi bişey değil..ama yani çok nadirse olabilir..

bende giderim..hatta gitmezsem eşim benim yüzümden evde kalma der...giderim gözümde arkada kalmaz...çünkü eminim arkamdan oda oyunun başına geçer (zaten hep bi fırsat bulsamda oyun oynasam niyetinde olduğundan pek memnun olur )

Esim iki haftadir is yeri acacagi icin calistigi yerin isini birakti isyeri tamiratiyla ugrasiyor yani nerdeyse butun gun evde iki haftadir. Hep gezdik tozduk felan, arakadasim mesaj yazinca bizde yeni gezmeden gelmistik. Uzun yola arabayla hem gezmeye hemde alisverise gitmistik. Eve geldigimde aldiklarimizi yerlestirdim yemegini hazirladim ve gitmeyi dusunmuyordum. Esim bana siz gidin arkadasina, bende eger o carsiya arkadslarina gitmeyi dusunuyorsa gidecegimi soyledim, Kendisi carsiya gitme ihtimalinin oldugunu fakat ne olurda olsun benim gitmemi soyledi bende hazirlanip cocuklari aldim gittim. Oda oylece koltukta sizmis kalmis yatmis. Calistiginda bende izinli gunlerini iple ceker beklerdim gezmek ve onunla vakit gecirmek icin. Gittim arkadasim ve geldigimde televizyon seyrettik kahve cay ictik. Sonrada uyuduk.

Sadece arkadasim oyle soyleyince bende acaba milletin kocasi karisini yaninda istiyorda benimki beni basindanmi defediyor diye dusunmeye basladim

ben çalışıyorum ,haftasonu c.tesi pazar tatilim var ..eşimde aynı şekilde ..o yüzden ben haftasonlarıı eşimle geçirmeyi çok seviyorum ve eşim evde oldukça ben zaten bir yere gitmem onunla geçiririm ..
o izin verir sorun yapmaz ama gerek duymuyorum ..
zaten çok az ve öz arkadaşım vardır ,herkese gidip gelmem ..o yüzden sorun olmuyor

Evli olan bir yakınım var kendiside, eside calısıyor.. Ama yakınım dedigim bayanın tek sikayeti, gezemedigi! Sürekli aynı seyi söylüyor özgür olmak istiyorum, arkadaslarımla gezmek istiyorum.. Esi sıkan bir adam degil üstelik! Haftasonları arkadaslarıyla istedigi gibi gezemiyormus.. Arkadaslarının bir cogu bekar yani ne bileyim evlilik, bekarlık gibi degil ki? O istiyor ki, sabah cıksın aksam girsin kimseye hesap vermesin üstelik bir tanede cocugu var. Bilmiyorum ama bana garip geliyor bu tarz istekleri.. :44:

arkadaşlar ben evli değilim ama annemden gördüğüm şu babam evdeyken bi yere gitmeyi bırakın işlerini babama göre ayarlar çünkü babam rahatsız oluyor annemde buna saygı gösteriyo
bende ilerde evlendiğim zaman kısmetse eşim evdeyken onu bırakıp gitmem

Benim eşim de izin verir,izinden ziyade ben eşimi evde yalnız pek bırakmak istemem zaten birlikte bi pazarımız var onu da eşimle geçirmek isterim.
Ama tv de çok önemli maçlar varken(bjk maçları hariç çünkü onu birlikte izleriz) bazen anneme,ablama gittiğim ya da dışarı çıktığım oluyor evdeyken eşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…