Çalışıyor musunuz bilmiyorum ona göre değişir cevabım, çalışmıyorsanız eşiniz haftasonu evdeyken gitmemeniz onunla vakit geçirmeniz gerekir,
haftaiçi istediğiniz kadar görüşebilirsiniz arkadaşlarınızla.
Ama çalışıyorsanız sizin de arkadaşlarınızla vakit geçirmek için sadece haftasonunuz olduğu için eşinizin arada gitmenize izin vermesi gerekir.
Tabi bunlar kural değil, eşin izin verdiyse gidebilirsiniz, izin vermesi de kötü değil aksine güzel birşey,
herkesin kendi arkadaşları ile vakit geçirmeye ihtiyacı var.
Benim eşim de haftasonu arkadaşlarımla görüşmeme birşey demez, çalışıyorum bu arada, ama çalışmasam bile sürekli olmasa da arada izin verirdi sanırım.
Yani bunlar anlayış meselesi, bir kadın eşi evdeyken her gün gezmeye gidiyorsa hoş karşılanmaz ama arada sırada olabilir bence bunda büyütülecek birşey yok.
Ayrıca eşinin gitmesine müsaade etmeyen, balkondan bile bakmasına izin vermeyen kıskanç erkeklerin eşlerini çok sevdiği sonucu çıkmaz,
yanlış anlaşılmak istemem ama eşine çok baskı yapan, herşeyine karışan erkekleri güvenilmez buluyorum çünkü herkesi kendisi gibi gördüğü için bütün erkeklerin eşine kötü gözle bakacağına inanırlar.