Eşiniz fiziki görümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?

ipekyol51

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
3.081
12
358
Kızlar ,bir konu hakkında fikirlerinizi ve tecrübelerinizi rica ediyorum.Eşiniz fiziki görünümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?Beklentilerinizi rahatça dile getirebiliyormusunuz karşılıklı olarak?:uhm:
Herkes bakımlı bir eş ister,bu bay bayan farketmez.Ama sizce bunu ifade tarzı nasıl olmalı.Mesela eşiniz (belki özel olacak ama) güzelliğinizi veya fiziki beğenisini nasıl dile getiriyor?CADIARZU

"100 kilo olsanda severim seni aşkım ama olma yaaa" diyo:dilcikar:

ben evli değilim ama sevgilimin benm fiziki görüntümden dolayı birlikte olmadığını biliyorum. biraz fazlam var evet." ben seni her halinle seviyorum" diyor ama bu cümlenin altında "biraz kilo versen hiç fena olmaz hani" cümlesi de yatıyor. kilolu olunca ne giyilen yakışıyor ne de güzel görünüyor insan..bu şahsi fikrim,yanlış algılanmasın .ben kendime yakıştıramıyorum.. evlenince bakımlı olmaya özen gösteririm.bakımsız olup ,kendini salan bayanların evlilikleri çokta güzel gitmiyor görüyoruz ki..

benim onda sevmediğim bişi olursa çok rahatça olmasa da yeri geldiğinde hemen söyleyiveriyorum.. örneğin traş şekli,saç şekli,giyim tarzı.. genel olarak konuşuyorum erkeklere şunlar şunlar çok yakışıyo bence fln diye..

hep uğraştı hala uğraşır ve böyle tombik olmaya devam edersem uğraşmmaktanda usanmayacak kocacım :))) eminim eeee bebiş doğurduk zamanı var biraz kilo vermenin

Eşim bana '' hayran '' desem yalan olmaz.opuyorumnanaktan Bende eleştirilecek bir yön yokmuş,öyle diyor.:utangac: Bu konulara ne o ,ne de ben takılmayız. Kendisi de hem düzgün bir fiziğe,hem de yüze sahip,ama yine de kıskanır beni.Dikkat çekici olduğumu söyler.Çuval bile giysen dikkar çekersin sen,der...opuyorumnanaktan
Fiziksel özelliklere takılan biri değilim.Elim ,kolum sağlam,sağlığım iyi ,sevdiklerim hayatta şükür ki...Kimseyi de bana dil uzatmadıkça eleştirmem.:roflol:Herkesin içi temiz olmuyor ne yazık ki...kaydirigubbakcemile3

Eşim değil sevgilim..
Bu arada aklıma birşey geldi anlatayım:)
Daha küçükken oturdukları yerde karşı komşuları çok şişman bi kadınmış...
O da onunla hep dalga geçermiş...Şişkoo, ayı diyee seslenirmiş...
Tabi küçükken yaptığı bi davranışmış kızdırırmış o kadını öyle...
Sonra gel zaman git zaman büyümüş bizim ki ve kadın da ona demiş ki, ben evlendiğimde çok zayıftım incecik birşeydim daha sonra kilo aldım çocuk olunca daha da aldım sen benle küçükken hep dalga geçtin ama allah sana öyle bir sevgili öyle bir eş versin ki çok güzel olsun zayıfta olsun ama evlendikten sonra benim gibi olsun demiş ona öyle ah etmiş bi nevi:( Bizim ki de bana ne zaman görse o kadını bak ... abla bana böyle böyle demişti der..
Bende ona aşkitom ne biçim şeysin sen git kadından her gördüğünde özür dile bak olan bana olucak sonra ya bende çok şişman olursam ya sonra beni beğenmezsen derim oda saçmalama aşkım ben seni şişman olsanda beğenirim N.... abla şişman oldu diye eşi onu bırakmışmı ki ben seni bırakayım der ben seni her halinle seviyorum der:) Bi de bazen ben derim aşkım ya kotlarım olmuyor eşorfmanım olmuyor zayıflamışım yine derim evet canım zayıfladın biraz kilo almalısın der:)
Bu arada benim sevgilim çok zayıftı önceden sonradan acayip kilo aldı :) Sanırım N... ablanın bedduası sevgilimin üzerinde tuttu:)))

6 aylık evliyim.. çok güzelsin diyor sıksık... onun dışında 46 kiloyum. göbek yaptığımı ve yağlanıcağımı da söylüyor:)
ama kendisi 90 kilo ve kocaman bir göbüşü var:))) sanırım bu yüzden:)

ben 12 yıllık evliyim..evlendiğimde 54 kiloydum..iki doğum yaptım yine 54 kiloyum..
bana kilo ver deyip duruyor nedense :kızgın:

Evlendikten sonra bu dağ başında dışarı rahat çıkamadığım evde hareketsiz kaldığım için fiziğim bozuldu
Kendimi beğenmez oldum eşimin yanında çekinir hale geldiğim bile oluyor
Ama o hala bana aynı hayranlıkla bakıyor azcık dekolte giysem ıslık çalıp laf atıyor kaydirigubbakcemile2
Bende şimdi sıkı bi spora başladım evde bişeyler yapıyorum

allaha şükür eşim beni beğeniyor beğenmese zaten almazdı kaydirigubbakcemile3, zayıf sevmez, kiloluda sevmez, armut tiplerden hoşlanır bende öyleyim zaten, uzun boyu sever allaha şükür uzun boyluyum. ben bazen basenlerimden şikayet ederim, onlar seni sexy yapıyor diyor :kedi: hantal, sarkan vücuttan hoşlanmaz hafif spor yaptığım zaman bacaklarımda kas olur. hoşuna gider, (dile getirme şeklini söyleyemem :kedi: ) kesinlikle bakımlı ister, saçlarımı boyatmamı ve kestirmemi asla istemez, hep uzun ve siyah saçlı kalmamı ister, manikürlü eller bakımlı topuklar hoşuna gider, günlük hayatta salaş giyinmemden hoşlanır, işte takım elbise giymemi ister. benim koca görüntüye önem veriyor hemde çok, hee hoşlanmadığı bir tek selülitlerim olmasa daha iyi der,kırıcı konuşmadan tabi. aman ne yapayım o kadarı kadı kızındada olur.

tombişim, çirkinim diye sever beni (hafif göbüşüm var sadece):utangac:
bende git kemik yıgını bul kendine derim:oklava:
yok ben artık böle tombiş seviorum der:asigim:

benim ki de sadece basenimin genişliğinden şıkayet eder ben yan yatınca üstüme rahat bacak atamıyormuş. ayrıca uzun ve kalıplı olmamdanda hoşlanmıyor istediği gibi beni yatakta evirip çeviremiyormuş:kedi: dekolte mini falan giydiğimde ıslıklarla yürümeme eşlik eder.... ayrıca işe giderken çok dikkat etmem kendime ama dikkat ettiğimde eşimle yolda yürürken bile çoğu kişinin bana baktığını hisseder bir garip olur üf niye bakıyolar falan der. "güzellik şuç mu dediğinde ise" "güzellik şuç değil ama güzelle evlenmek şuçmuş" diye atışır benle. bu arada bacaklarım çok çirkindir kocaman ayaklarım var selülit yok ama üstler çok kalın ve şekilli değil.(bekarken çok üzülürdüm evlenince nasıl gösterecem bu bacakları hiç kız bacağına benzemiyo diye) eşim nedense buna hiiç takmaz. elindir boştur benimdir hoştur deer geçer.

çüçük popo
kürdanım
çıbık krakerim
leblebi yutmuş solucanım
koca göbek
bilimum bana taktığı lakaplardır :delphin:
ama göbeği eritmeye kalktığımda o göbek erirse kafanı kırarım der
bu ne perhiz bune lahana turşusu :delphin:

valla eşim çok memnun fiziki görünüşümden:asigim:...hele son zamanlarda azcık kilo aldım tam oldua.s beni mıncıklar durur kendisi vakit buldukça saolsun:roflol:

benim eşim beni her halimle beğeniyor ben bakışlarından ve hareketlerinden anlıyorum son bir yılda 6 kilo birden aldım çok çirkin hissediyorum kendimi kilo vermem alazım dedikçe ben seni her halinle seviyorum ne kasıyorsun kendini diyor hamile kalınca iyice fena olcam şu halime bak diyorum o zaman da ben seni kalbin için sevdim seninle o yüzden evlendim bana ne senin fiziğinden diyor
zaten çok zayıf kızları beğenmez ama ben de az kilo vereyim yav

kızlar yaşınız çok genç oyüzden hoşunuza gidiyor ben 37 yaşında bakımı seven dikkat çekici bir bayanım hiç bir şeyden çekmedim bu özelliğimden çektiğimi kocam elinden gelse kafama poşet geçirip gezdirecek azındanda bir tek iltifat duymadım başkaları söyleyincede hemen konuyu deyiştirir

kilo fazlam var ama eşim hiç sorun yapmaz aksine zayıf sevmedigini dile getiriyor ...bu konularda beni kırmaz asla...içten gelen iltifatları coktur sağ olsun......yüzümü cok begenir özellikle ..

Back
X