Eşiniz fiziki görümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?

Benim saclarim zaten dumduz, ve uzun. Bunu her zaman begenirdi, kestirdigim zaman kiyamet koparirdi, ama masa ile duzlestirdigim zamanlar o da ayni seyi soyluyor..
Daha cekici buluyor.. bunu hep dile getirir. Oysa ben saclarimi kivirmayi severim aslinda, duz ya, kivircik daha hos gelir bana kaydirigubbakcemile3

Bazi erkekler demek dumduz saclari seksi buluyorlar.. CADIARZU

Saçlarım öyle çok dalgalı değildir aslında ama katlı kesimdir
Düzleştirince pırasa gibi yapmıyorum katları ortaya çıkarıyorum
Biraz havalı yapıyormuşum
Benim şaşırdığım gece vakti tam uyumaya hazırlanırken
Hiç konusu olmamışken söylemesi hoşuma gitti
Bence erkekler farklılığı seviyor
Düz saçı kıvırınca kıvırcık saçı düzleştirince dikkatlerini çekiyor

Saçlarım öyle çok dalgalı değildir aslında ama katlı kesimdir
Düzleştirince pırasa gibi yapmıyorum katları ortaya çıkarıyorum
Biraz havalı yapıyormuşum
Benim şaşırdığım gece vakti tam uyumaya hazırlanırken
Hiç konusu olmamışken söylemesi hoşuma gitti
Bence erkekler farklılığı seviyor
Düz saçı kıvırınca kıvırcık saçı düzleştirince dikkatlerini çekiyor

Saclarimi ilk defa gorunce cok sasirmisti (tesetturluyum)
Popomu bile geciyordu o zaman, deniz kizina benzetmisti beni :nazar:
Zaten cok begenirmis uzun saclari

Simdi kestirsem bile cabuk uzuyor, yine ayni uzunluga geliyor
Onlari boyamakta ayri bir dert, 4 paket boya gidiyor masallah kaydirigubbakcemile3
Uzunluk kalsin ama tekrar kat kat yapmayi dusunuyorum

Dedigin gibi farklilik hoslarina gidiyor
Saclarimi orsem, toplasam, veya baska turlu tarasam mutlaka farkeder

Farkedilmekte hosumuza gider

Hic konusu gecmezken, gayri-alaka bir zamanda bunlari duymak, insana iyi geliyor degilmi?
Kendine cok guvenen biri olsan bile…

Hangi kadın sevdiği tarafından beğenildiğini duyunca mest olmaz ki
Hemde içinden geldiği için söylüyorsa ayakların yerden kesiliyor
Aslında çok kendine güvenen ve sadece kendi için giyinip süslenen bi kadınım
Ama kocama söylemeyin sakın -tatlicadiarzu-
Tabi bekarken öyleydim evlendim şimdi eşim içinde bişeyler yapıyorum
Beni mutlu eden şeylerin eşime de hoş göründüğünü görmek
Hatta ondan duymak çok keyifli bi duygu
Senin saçlarda maşallah :nazar:
Benim saçlarım o kadar uzun değil cansız olduğu için uzatamıyorum
Ama eşimde farklılığı seviyor
Şimdi maşa bakıyorum kendime yerimseniben

Hangi kadın sevdiği tarafından beğenildiğini duyunca mest olmaz ki
Hemde içinden geldiği için söylüyorsa ayakların yerden kesiliyor
Aslında çok kendine güvenen ve sadece kendi için giyinip süslenen bi kadınım
Ama kocama söylemeyin sakın -tatlicadiarzu-
Tabi bekarken öyleydim evlendim şimdi eşim içinde bişeyler yapıyorum
Beni mutlu eden şeylerin eşime de hoş göründüğünü görmek
Hatta ondan duymak çok keyifli bi duygu
Senin saçlarda maşallah :nazar:
Benim saçlarım o kadar uzun değil cansız olduğu için uzatamıyorum
Ama eşimde farklılığı seviyor
Şimdi maşa bakıyorum kendime yerimseniben

Saclarimi gecen hafta boyadim, kollarim yoruldu kaydirigubbakcemile3
Bakim yapmakta zor, yipraniyor uzun olunca

Zaten bir kadin ilk once kendisi icin giyinip suslenecek..
Kocasi bile olsa sirf baska birisi icin yaparsa, gun gelir birakir bakimli olmayi.
Alan almis satan satmis diyerek kendimizi birakmiyacagiz yani
Ben bekarken nasil bakimliysam, simdi de oyleyim, hatta daha da dikkat ediyorum
Saclarim disarda gorunmuyor, ama kendim icin almistim duzlestirici masayi, ve kivirma tokalarini
Onlari takardim kafama annem derdi, ilahi sanki birileri gorecek saclarini
Olsun derdim, kendim icin sositososito, kiz arkadaslarim ziyarete geldiginde, veya resim cekildigimde de yapardim

Yani esim icin degil, ilk once kendim icin..
Eslerimiz icinde suslenecez tabii, ekstradan seyler her zaman olmali delikafadulden

eşlerimizden yana sanslıyız ozman unutmayın bı tane iltifat duymaayn kadınlar var etrafta dıymı

eşlerimizden yana sanslıyız ozman unutmayın bı tane iltifat duymaayn kadınlar var etrafta dıymı

Ben gercekten kendimi sansli hissediyorum bu konuda, ve sukrediyorum..
Benim icin fiziki gorunumden fazla, karakterime, kisiligime iltifat etmesi..
Bundan daha cok mutluluk duyuyorum, ama bir kadin her zaman guzel oldugunu hissetmek ister.. opuyorumnanaktan

Hic iltifat edilmemesi tabii hos degil, ama yalanciktan edilmesinden iyidir bence..
Hep derim.. Iltifat olarak degil, gercekten icinden geliyorsa soyle..
O da, hic isim olmaz yalanciktan iltifat etmeye.. O anda ne hissediyorsam soylerim, der..

Ben gercekten kendimi sansli hissediyorum bu konuda, ve sukrediyorum..
Benim icin fiziki gorunumden fazla, karakterime, kisiligime iltifat etmesi..
Bundan daha cok mutluluk duyuyorum, ama bir kadin her zaman guzel oldugunu hissetmek ister.. opuyorumnanaktan

Hic iltifat edilmemesi tabii hos degil, ama yalanciktan edilmesinden iyidir bence..
Hep derim.. Iltifat olarak degil, gercekten icinden geliyorsa soyle..
O da, hic isim olmaz yalanciktan iltifat etmeye.. O anda ne hissediyorsam soylerim, der..

zaten esını yeterınce tanıosa ınsan ıctenmı yoksa palavradanmı iltifat ettığını çoooooookk ıyı anlar benceee:umursamaz:

zaten esını yeterınce tanıosa ınsan ıctenmı yoksa palavradanmı iltifat ettığını çoooooookk ıyı anlar benceee:umursamaz:

Cok dogru, insan gozlerinden, bakislarindan anlar. Karakterinde oylesine iltifat etmek yoksa, baskasina da yapmaz, size de..

Ama bazen oyle tatli ve guzel geliyor ki bazi sozleri, insanin inanasi gelmiyor.. Ille tekid ettiriyorum.. Biz kadinlar iste kaydirigubbakcemile3

Kızlar ,bir konu hakkında fikirlerinizi ve tecrübelerinizi rica ediyorum.Eşiniz fiziki görünümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?Beklentilerinizi rahatça dile getirebiliyormusunuz karşılıklı olarak?:uhm:
Herkes bakımlı bir eş ister,bu bay bayan farketmez.Ama sizce bunu ifade tarzı nasıl olmalı.Mesela eşiniz (belki özel olacak ama) güzelliğinizi veya fiziki beğenisini nasıl dile getiriyor?CADIARZU

Eşim bana sıklıkla güzel & çirkin olduğumu söyleyen bir adam değildir. Bunun yanında kilom hakkında da çok yorum yapmaz. Sevgiliyken kilo alabilmem için vitamin hapları falan içiriyordu. Şimdi hamileyim dolayısıyla kilo alıyorum ancak bu konuda pek sık muhabbet etmiyoruz. (Güzel miyim, değil miyim falan)

Ben eşimin hakkımda ne düşündüğünü zaman zaman kendimde değişiklik yaparak anlamaya çalışıyorum. Çok sık makyaj yapan biri olmadığım için eşim beni makyajla görmeye alışkın değildir. Birgün geliyor çok ağır bir makyaj yapıyorum değişikliği farkedip düşüncelerini belirtiyor bende bundan sonra ona göre hareket ediyorum.

Kadın yada erkek insanların birbirleri ile görünüşleri, güzellikleri yada kusurları konusunda kırıcı konuşmalarını doğru bulmuyorum. Bence sende eşin yada sevgilinde bu deneme yanılma yöntemini kullanabilirsin. İyi oluyor.

Back
X