Eşiniz hafta da kaç kez ailesine gider?

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
Selam Kızlaar,

Eşimle aramdaki sorunları hepiniz az çok biliyorsunuz.. Eşim cuma babasını bırakmaya gitti kaldıda ayrıca oturdu fln.. Ve bugün arada 2 gün geçmeden hemen gitti 2-3 saatliğine işe gitmeden önce uğramaya.. Ben mi abartıyorum? Ben babamgile gitsem bir tavır alınıyormuş gibi oluyor dolaylı yolla tartışma çıkartıyor. Burnumdan getiriliyor.. Kendisi gittiğinde suratım hemen asık olursa kavgaya başlıyor.. Hep böyle yapıyorsun da ben sana karışmıyorum da.. Belki direk olarak değil ama dolaylı yolla onunda morali bozuluyor. Oda sorun yaratıyor! Bide bu kadar olaydan sonra, insan biraz da olsa ailesine karşı mesafe korumaz mı? Nasıl tepki versem kızlar.
Umursamasammı?
Yoksa güzellikle anlatmayı mı denesem?
Umursamamıyım diyorum ama bilmiyorrum.. Ailesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Ben ailesine gitmiyorum diye oda pek uğrama taraftarı değil.. Ne yapmalıyım? :KK43:

benim eşim ek iş olarak köyde iş kuruyor.. ailesi köyde oturuyor. hafta da 3 gün sabahtan akşama kadar orda oluyor. ben hiç takılmam böyle konulara.. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya..

ama plan yaptıysak ve gitmeye yeltenirse tartışma elbette olur..

Haftada 1 veya 2 haftada 1 :KK66: gitmeye üşenmiyorsa bırak gitsin kalmıyor heralde geri dönüyor dimi zaten sorunlusunuz bence kaçış olarak görüyor olabilir hep iyi olsanız bu kadar sık gitmez bence.
Bırak gitsin hiçde sorun yapma sen böyle yaptıkça gidiyor demek ki

Selam Kızlaar,

Eşimle aramdaki sorunları hepiniz az çok biliyorsunuz.. Eşim cuma babasını bırakmaya gitti kaldıda ayrıca oturdu fln.. Ve bugün arada 2 gün geçmeden hemen gitti 2-3 saatliğine işe gitmeden önce uğramaya.. Ben mi abartıyorum? Ben babamgile gitsem bir tavır alınıyormuş gibi oluyor dolaylı yolla tartışma çıkartıyor. Burnumdan getiriliyor.. Kendisi gittiğinde suratım hemen asık olursa kavgaya başlıyor.. Hep böyle yapıyorsun da ben sana karışmıyorum da.. Belki direk olarak değil ama dolaylı yolla onunda morali bozuluyor. Oda sorun yaratıyor! Bide bu kadar olaydan sonra, insan biraz da olsa ailesine karşı mesafe korumaz mı? Nasıl tepki versem kızlar.
Umursamasammı?
Yoksa güzellikle anlatmayı mı denesem?
Umursamamıyım diyorum ama bilmiyorrum.. Ailesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Ben ailesine gitmiyorum diye oda pek uğrama taraftarı değil.. Ne yapmalıyım? :KK43:
sen eşimle barıştın mı o tokat mevzusundan sonra

evi terk etmemiş miydin bir aralar?

valla sen yaparsan yap o vazgeçmez bence gider

biz haftada 1 beraber yemeğe gideriz. onun dışında bi iş falan çıkarsa gider özel olarak oturmaya gitmez. gitsede surat yapmam niye gidiyosun diye oda bana yapmaz aile sonuçta bu.
sizin sorunlarınızı bilimiyorum sen ailene gidince neden tavır yapıyo, sen onun ailesiyle görüşmüyomusun kendisimi gidiyo eve gelince anasının lafına bakıp kavgamı çıkıyo

Bu arada soruna cevap vereyim yilda 1 defa:KK48: ailesi türkiye'de bi abisi burda onunla da bazen gorusur ama cok degil

önceki konularınızı bilmeden yorum yapacağım, kusura bakmayın.
biz eşimin aile ile alt üstlü oturuyoruz.
eşim bazı akşamlar işten gelince annesini arar çağırır, yemeğe çaya falan.
banada kendi annemi az arıyorum gidiyorum diye kızar. vefasız der hatta. ki ben haftada bir ararsam ararım annemi. o da bak ben gidiyorum yada çağırıyorum, seviniyor kadın diyor.
haklı mı, haklı.
yani bence ailesine aşırı kaçmayan düşkünlüğü güzel bir şey. kıymet bilmesi falan.

Hic gitmiyor bu aralar. Gittigi zaman da ailesi doldurup, beynini yiyip, sinirlendirip yollardi. O yuzden kendisi kesti iletisimi. Esin gorusmek istedigi surece ailesi ile gorusmeye devam edecek. Bu arada senin bu evlilikte neden bu kadar kabullenici oldugunu anlamiyorum. Konularini takip ediyorum. Herkes senin iyiligini istiyor, biseyler soyluyor. Sen hala ailesine gitmesine takmissin. Daha buyuk sorunlariniz var kardes hala anlamiyor musun?

ben burdaysam gitmez.
Beni giriş Kartı olarak görüyo. Bende keşke tek gitse diye dua ediyorum ama gitmiyo.
Bırak gitsin seni zorlamadıktansa zarar-ı ne?

Aynen siz nasış barıştınız gene o_O
Mesaj yazmislardir birbirlerine diye dusunuyorum:KK53:

Bu kadar olaydan sonra, siddetten sonra sen hala bosanmadiysan adam bundan sonra daha iyi olacagina daha kotu olur. Nasilsa herseyini kabul eden affeden esi var.. Sana cok uzuluyordum diger konularda ama artik uzulmuyorum kendin olacaklari bile bile katlaniyorsun ne diyim hakkinda hayirlisi olsun..

Mesaj yazmislardir birbirlerine diye dusunuyorum:KK53:

Bu kadar olaydan sonra, siddetten sonra sen hala bosanmadiysan adam bundan sonra daha iyi olacagina daha kotu olur. Nasilsa herseyini kabul eden affeden esi var.. Sana cok uzuluyordum diger konularda ama artik uzulmuyorum kendin olacaklari bile bile katlaniyorsun ne diyim hakkinda hayirlisi olsun..
Bende kesinlikle aralarında ne olursa olsun boşanacağını düşünmüyorum zayen yoksa şimdiye çoktan boşanırdı canım :KK51:

eşim hergün görür ailesini neredeyse :KK45: ben ise haftada 1-2 kez...
çünkü kv-kp alt üstteyiz biz yemegimi onlarda yiyorum. aslinda benim yemegi yer yemez hemen aşagıya inesim gelir yoruluyorum eşim çay içcez daha diyo kaliyom hiç bişeyde demiyorum... kahvaltılık bulaşıklarim var kaliyor çalşıyorum bide hamileyim çok yoruluyorum:KK43:

X