Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
Mrb arkadaşlar ben şuanda nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak nişanlımla kadınlarla ilgili durumları konuştugumuzda kadınların özel günlerinden hamilelik durumlarında onlardan çok tiksindiğini söylüyo iğrenç diyo ve bu durum beni çok tedirgin ediyo bu normalmi yoksa normal olmayan bi durum mu var lütfen evli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinecem yada ilerde değişirmi ayrıca nişanlım benide çocuklarıda çok seviyo bunda sorun yok ama o konulardan neden iğreniyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdidena.s.a.s.

üzülme canım.insan evlendiği zaman birbirinden hiç bi durumda iğrenmiyo.ilk 3 ay sen ondan tiksinebilirsin ama(hamileyken):))))

bu ne saçma bişiydir böyle..
tiksinmek...
ne ağır itham....
bir can dünyaya getirecek olan bir kadından bir anneden niçin tiksinilsinki..
henüz bir bebeğim yok ama eşim şimdiden karnımı sever eğer bir gün bebek sahibi olmaya karar verirsek tiksinmek bir yana benim üzerime titreyeceğini şimdiki sevgisinde 2 katı artışla seveceğine inanıyorum... (ki 2 canlı oluyor insan o zaman...)
heleki onun parçasını taşıyorsam...,
saçmalamış açıkcası nişanlınız....

bu kadar çabuk cvplarınız için çok teşekkür ederim sanki kendileri çok masumlar onlarında iğrenilebilecek halleri var ama kadınlar hep kabullenmek zorunda değilmibenneyaptımki

Mrb arkadaşlar ben şuanda nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak nişanlımla kadınlarla ilgili durumları konuştugumuzda kadınların özel günlerinden hamilelik durumlarında onlardan çok tiksindiğini söylüyo iğrenç diyo ve bu durum beni çok tedirgin ediyo bu normalmi yoksa normal olmayan bi durum mu var lütfen evli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinecem yada ilerde değişirmi ayrıca nişanlım benide çocuklarıda çok seviyo bunda sorun yok ama o konulardan neden iğreniyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdidena.s.a.s.

Affına sığınarak yuh demek istiyorum, hatta okurken demiş bulundum. Regliden daha doğal, hamilelikten daha güzel ne var bilemiyorum. Neden tiksindiğine gelince nişanlının çocukluğuna inmek lazım sanırım. Bu şekilde düşünmesi kesinlikle normal değil. Evlenince sorun olur mu, ee sende kadın olduğun, her ay regli olcağın ve hamile kalacağın düşünülürse tabii ki de sorun olur. Ayrıca hiçbirşeyide kabullenmek zorunda değilsin

Bence de saçmalamış....
ne kadar tuhaf bir düşünce..
Nişanlınız çok düşüncesizce ve patavatsızca konuşmuş bence....
Kadın hamileyken hamile bayan erkekten uzaklaşabilir, erkek bundan gurur duyabilir ancak...

aaa bunuda ilk defa duydum:1shok:
neden tiksinilsin ki,nişanlınız abartmış bence
kimsenin hamile karısında tiksindiğini sanmıyorum
benimde bitane oğluşum var biz hiç öyle bişey yaşamadık
çevremden de hiç duymadımmirmirmirmirtövbe tövbeee:kızgın:

Affına sığınarak yuh demek istiyorum, hatta okurken demiş bulundum. Regliden daha doğal, hamilelikten daha güzel ne var bilemiyorum. Neden tiksindiğine gelince nişanlının çocukluğuna inmek lazım sanırım. Bu şekilde düşünmesi kesinlikle normal değil. Evlenince sorun olur mu, ee sende kadın olduğun, her ay regli olcağın ve hamile kalacağın düşünülürse tabii ki de sorun olur. Ayrıca hiçbirşeyide kabullenmek zorunda değilsin
ya şimdi şöyle düşünüyorum bende nişanlanmadan önce erkeklerden nefret eder yani afedersiniz de öpüşmke bile iğrenç gelirdi ama şimdi onu çok seviyorum herşeyiyle belki diyorum o dünyanın içine girdiğimizde bazı şeyleri kabullenecektir diyorum yada lütfen öyle olsun yoksa dayanamam buna:1no2::1no2:

Ne var ki bunlarda iğrenilecek, kimse mükemmel değil. Ter de kokarız, istifra da ederiz elimizde değil ki tüm bunlar! Bir bebek sahibi olmak için çekilen sıkıntılar, regl olduğumuzda yaşadığımız zorluklar bana iğrenç gelmiyor...Şaşırdım valla...

bir bunu duymamıştım bunu da duyunca tamam dedim..
ne tiksinmesi ayol..kim ki o,neden tiksiniyor..
bence arkadaşım siz şimdiden bu ilişkiyi gözden geçirin..:kızgın:
aldatıldığınızdaki açılımı görebiliyorum;
adetliydin hayatım..yada..
ama hamileydin sen ve ben sana böyle zamanlarda senden tiksindiğimi söylemiştim..benneyaptımki

bumudur evet evet budur..vereliniortak

Çok ilginç bir nişanlınız var.
Bunun karşılığında sizde, "bende erkeklerden tiksinirim" deseydiniz ne güzel olurdu. Sanki tek başına hamile kalıyorsunuz. Öyleyse çocuk yapmazsınız olur biter.
Ne cins insanlar var dünyada. Bir yaşıma daha girdim.

valla hadi regliyi biraz anlarım diyeyim, neden derseniz, kadınlara arasında bile regli bazı kadınlar tarafından, kirlenmek, hastalanmak şeklinde kötü pis bişeymiş gibi tabir edilir, diyelim çocukluğundan nişanlınız bunları duyaraka etkilenmiş olabilir ama hamileliğe gerçekten hiç ama hiç anlam veremedim, bırak hamile karısından tiksinmeyi, el üstünde tutmalı. Evlenince değişir mi bilemiyorum nişanlını tanımıyorum çünkü. Umarım değişirCADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
bakalım daha neler duyucaz...

ne tiksinmesi ya kim kimin çocuğunu taşıdığı için kimden tiksiniyor..

bence evlilik düşüncesini siz uzuuun uzun düşünün..

bunlar hayatın gerçekleri ve emin olun o zamanlarda insanın ilgiye ve beyeniye daha çok ihtiyacı oluyor..

eşim aksine beni öyle motive ettiki hamilelik dönemim hayatımın en özel ve güzel zamanlarıdır diyebilirim..

Ne kadar çirkin bir kelime kullanmış..
tiksinmek ne demek ya,
yaşanılması sağlık açısından doğal olan bu olaylarda
insan ne düşünerek tiksinir acaba...
normak olmadığı kesin,ama nedenini mutlaka sorun...
evlilikte karı-koca birbirinden tiksinmez arkadaşım,
sizin her durumunuzda yanınızda olacak olan,
siz yardımcı olacak olan eşinizdir,
bence iyi düşünün,bu konu çok önemli gerçekten...
sevgiler...

iyi tarafından bakalım...
hamileyken regl olmayacaksınız di mi...e birinden kurtuldunuz...
ne alaka anlamadım ben...ne tiksinmesi...regl olmak her kadının yaşadığı şeydir...hamileliğe ise hakikaten diyecek bişeyim yok yani...anlaaıyorum...
benim daha karnım bile çıkmadı doğru düzgün, adam deliye dönmüş durumda, sanki ilk kez görüyor beni...
nişanlınız bir tuhaf...ama böcüke de katılıyorum...önceden size bildirdiği bahaneler olabiler bunlar...dikkat edin...

ozman sen de ona söyle demelisin
sen gece horlarken,erkeklere özgü o iğrenç ter kokunla evin içinde atletle dolaşırken,
çok afedersiniz ama geceleri farkında olmadan gaz çıkarırken,büyük bir zevkle boşaldığın zaman
menilerinden,hasta olduğunda tüm hastalığından hepsinden tiksinirim..

onlarda onlarca tıksınılesı durum varken regl donemlerınde ve kadınlıgın en sereflı oldugu donemde hamılelıkte hemde onun cocugunu karnında tasırken o sızden tıksınecek ve bunu acık acık dıle getırecek

ılgınc bence de sız en basından bır ınceleyın nısanlınızı
soylemek ıstedıgı baska seylere kılıf hazırlamak ıstıyor bence

bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.

bi yaşıma daha girdim.:1shok:erkekler kadınların o özel günlerinde saygı duyarlar.bu ALLAHIN, bizi erkekten ayıran bi özeliktir.hamilelik desen ,karnında taşıdıgı bebegin kendisinden oldugu düşüncesiyle çok mutlu olurlar.zamanla belki arkadaşınızın düşünceleri degişebilir.bence ona yardımcı olmalısınız.

Back
X