Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

canım kocacım pazarlamacı...işini seviyor ama antrenör olsun isterdim fatih terimi izlerken çok mutlu ve hayran gorunuyor :)

iş adamı :)) çok şey mi istiyorum nedir :) kendisi polis de ben de öğretmenim ama onun memur değil de iş adamı olmasını isterdim aaah ah:52:

eşim asker ben yine asker olmasını isterdim ama branşı bu kez karacı değilde havacı olmalıydı =))

yada iş adamı olmasını isterdim kendi şirketimiz falan =)) çok mu uçtumm ne =))

evli degilimde sevgilim bankada calisiyor pc programciligi okudu simdi 2+2 yapiyo kamu yonetimi okuyo bakalim ilerde ne olacak...
annem seni corapciya verecem der ama satanina degil fabrikasi olanina der :9::9::9::9::9:
renkli renkli coraplar gorunce dayanamayip aliyorum da :52: abartisiz en az bi 40 cift corabim vardi gecen sene annem saydiginda :1:

Asker olucaktı benim eşim ama yaş tan kaybetti :(( olsaydı cok mutlu olucaktık ikimizde..

Estetik cerrahı olsun, kuaför olsun bir de aşçı, bir de galerici.. :1::1:

Ne umdum mühendis buldum, gelsin saç baş bakım derken, geldi analizler saçma kuramlar, yeni çıkan bilmemneler, sayılar, falan.. :1::1:

Benim esim bilgisayar muhendisi, iste bilg basinda, evde bilg basinda. soldan soldan geliyorlar bana. Ama doktor olmasini cok isterdim, panik atak hastasiyim da :1:

gurme bir restaurantta şef aşçı :))))

gümüş servislerde her akşam sanat değerinde bir tabakla karşılasaydı beni :))
bide ülke ülke gezip dünya mutfaklarını tanırdım.
5 yıldızlı oteller. 1. sınıf yemekler :12:

Son düzenleme:
Back
X