• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz hızlı yemek yermi?

elsunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
47
0
86
Konya
sizin eşinizde hızlı yermi?yaaa o kadar hızlı yiyorki beni heyacanlandırıyor.sanki yemeğimi önümden alacaklarmış gibi bende hızlı yiyorum bu sefer.

maalesef benim eşim de çok hızlı yemek yer...
iş yerinde yemek yemeye çok fırsatı olmadığı için hızlı yeme alışkanlığını kazanmış...

benimkide oyle yavas yerki ben ona baktikca karnim doyar agzindaki lokmayi dakikalrca cigner ben hizli yemem ama yinede ondan once biter yemegim hatta balayinda otelde yemek yiyorduk ben onun yavas yedigini hic farketmemistim neyse ben yedim bitirdim bi baktim adam daha bi kac catal almis oyle utanmistimki o yedi ben basini bekledim millete bana bakiyo gibi gelmisti simdi alistim artik aman o yesin aheste ahestecokacimcoook

canım ben bekarım ama ben de hızlı yerım..ama saglıklı olan agızdan çok çgneyıp yemekmış..
ben onceden hızlı degıldım ama iş hayatına başladığımdan beri hızlı yıyom..
sanki biri benı kovalıyor gıbı..
çunku hep bir şeyler yetiştirmek zorundayım.ve vakıt kaybetmemek için hızlı yedım ve buda alışkanlık oldu malesef..
belkı kocan ac gelıyordur eve ve yemeklerını ozluyordur..

bendaha yenı başalmış olrum eşim bıtırım yeemgını ben çorbamı bitirmeden ona koşturum artık yemegiydi plavı tatlıs derken yıyem hep sona kalırm ama bu bzım ailedne geln bii bnım hzılı yemem eşim hzılı yer sonrada rahatsız olur ben sındıre sındıre tadını çıakrta çıakrta yerımmmm :)))

benım eşim yok, sagdakı soldakı erkeklerden hızlı yemek yıyenler var ama

Esimde bende acayip hizli yeriz sanki tabakhaneye biseyler yetistiriyoruz -tatlicadiarzu- disardan izleyen olsa kesin yarisiyo bunlar der. Aliskanlik iste biran once bitsinde kalkalim diye nedenini bizde bilmiyoruz Tabi disarda yersek tam tersi gayet kibar ve yavas :jeyyar:

bende hizli yemek yerim yavas yiyemiyorumcokacimcoook yavas yemeyi denedim cok kez ama agzimdan sular akiyo:roflol: hemen sokmam gerek lokmayi agzima

benim askimda öyle bi hizli yiyor ki.. ben bir lahmacunu bitirene kadar iki tanesini bitirmis oluyor. ah ahhh

evetttt hemde jet hızıyla sanki arkasından kovalayan var
bide yerken homur homur bi ses aman allahım o kadar
söyledim yavaş ye ama adam aynı ne yapsın alışkanlık
8 kardeş aynı evde kim daha çabuk yerse karnı doymuş
değiştiremedim adamı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

benimkide cok hizli yer.evde sorun degil de lokantaya filan gittigimizde yemegini bitirir öyleee bakar.bu seferde sanki o cok az bi sey yemis bende dünyalari yiyorum gibi bir görüntü cikar ortaya.doymasam bile baska bi sey ismarlamaya utanirim.her disarda yemege gitmeden önce de tembihlerim yavas ye beni rezil etme diye ama nafile..

Benim kocis normal hizda yer, oyle asiri hizli da yemez. Ama benim ki de aliskanlik iste ben dinlene dinlene yavas yerim o yuzden hep sona kalirim tabi. :icecream:

Benim eşimde çok hızlı yer , ben daha yarısına gelmemişken o çoktan bitirir önündekileri.
Tek başına yemek yemekten nefret eden biri olduğum içinde , ben yemeğimi bitirene kadar boş boş beni bekler:)

hemde cook hizli yer bu durumda hosuma gitmiyor bende sanki onunla ayni anda bitirmek istermiscesine hizli hizli yemeye baslayinca tikanirim bir an ve yemek yarida kalir ne anladim bu isten o kadar hazirliyorum iki dakkada bitiyoorr ugraslar -tatlicadiarzu-

Esimde bende acayip hizli yeriz sanki tabakhaneye biseyler yetistiriyoruz -tatlicadiarzu- disardan izleyen olsa kesin yarisiyo bunlar der. Aliskanlik iste biran once bitsinde kalkalim diye nedenini bizde bilmiyoruz Tabi disarda yersek tam tersi gayet kibar ve yavas :jeyyar:

:roflol::roflol:
Benimde eşim çok hızlı yemek yer, bende ona aynısını derim "Yetiştirecek bir yerin mi var." Ben yemeğimi normal hızda yerim ama kızımı beslemekten yiyemem en son ben kalkarım masadan.cokacimcoook

ben hizli yemek yedigimi sanirdim ve cevremdeki insanlar da oyle derdi...ama esimle tanistigimdan beri gordum ki orta hizda yemek yiyen biriymisim ben.o kadar hizli yiyor ki,en fazla 5 dakika suruyor en bol cesitlerin bulundugu sofralarda bile...cok sinir oluyorum bu duruma,hele bir misafirlikte rezil oluyorum gibi geliyor...ya da bana oyle geliyor..ne acelesi varsa !

yok hayır ağır ağır yer yemeğini...
arada durur, konuşur, anlatır...

benim sevgilim öyle hızlı yerki bide kendininkini bitirir benimkine dadanır bende zavallım tıytıytıy yerim:sm_confused:

Back
X