Eşiniz izin verir mi ?

Arkadaşın yalnız bir insan olsa bir yere kadar anlarım o zaman belki bunu kabul edebilirim ama yanında annesi ve kardeşleri varken çok gereksiz yatılı kalmak.. Sırf bu nedenden uzak duruyorsa bu da onun sorunu çok takılmam..

bence arkadaşın yüzünden eşine kızma....

hiçbir arkadaş eşe karşı kızılacak kadar olmamalı

ne bileyim bu benim fikrim çevremdekilerle alakalı sanırım

Ben esim gece vardiyasinda calistigi halde
annemlerde kalmami istemiyor bir kac gun
tutki bir arkadasimda
yataklara duser adam
ama sizde arkadasinizin gonlunu alin.. esinizede kizmayin
ne kadar iyi buyuk taninmis bir aile olsada yabancidir sonucta
ve siz bir akc senedir taniyorsunuz..

arkadaşında ilginç, evlendikten sonra hiç bi arkadaşımı yatıya çağırmak aklımın ucundan bile geçmedi:44:

Benimde eşim izin vermez
15 yıllık arkadaşımı benm kadar oda tanır ama istemez, ailemden başkasında kalmamı istemez.
Hoş o istese bile ben kalmam..
Kendi aileme bile eşim olmadan gitmek istemem..
Arkadaşınla anlattığın kadar samimiyetn ve yaşadıkların varsa, sadece bu sebepten aranız açıldıysa
bence eşine kızma..
Kıskançlık değil bir çok kişşide prensip meselesidr bu..
gece kalmadı diye alınılırmı ya, çocukluk etmiş..
evlilikte bekarlık kadar rahat olunmuyor, eşin istememekle bence son derece haklı..

tanınmış ve şımarık geneli izin vermez arkadaşını çok pohpohlamışlar onun için eşinle tartışmaya değmez ne öyle genç kız tavırları!

eşim izin verirmiydi bilmem ama,ben zaten gidip kalmam.
ailem dışında kimsede kalmam,helede evliyken çok gereksiz.

eşine kızma bence. bunu istememek en dogal hakkıdır bence..
arkadaşınla aranın bozulması eşinle aranın bozulmasından iyidir bence.
bunun güvenle hiçbir alakası yok.
eşin arkadaşında birkaçgün kalmak isteseydi sen buna razı olurmuydun acaba???

Son düzenleme:
kızlar teşekkür butonu hakkım bitti sanırım
gerçeği anladım yüzde yüz eşim haklıymış demek
arkadaşım anlayışsız ve bencilik yapıyor olgun davranmıyor
evlilik yolunda öğreneceyim çok şey var demekki
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :16:
gerçekleri anlamamı sağlıyorsunuz genel bakış açısını öğrendiğimde
tüm arkadaşlarada kafalarına takılan problemleri bu şekilde masaya yatırarrak çözmeye çalışmalarını tavsiye ederim çok faydalı oluyor:34:

insanın basına her türlü şey gelebılıyor devır cok kötü bu yüzden gereksız bence esınde cok haklı yanı allah esırgesın neler okuyoruz izlıyoruz bencede mantıklısını söylemiş sana

bence eşinizin izin vermesi , vermemesinden daha garip olurdu :38:

Son düzenleme:
Neden garip geliyor ki ?
Eşli olan ortamlar, olmayan ortamlar var.
Bazen kızkıza laflamak isteriz bizim liseli kız grubumuzla, eşi olanlar eşlerine söyler o akşam gelmeyeceklerini, sorun da olmaz.
İlerde eşim buna izin vermezse bu beni üzer açıkcası, o yokken onlar vardı...
Evlenmem hayatımı değiştirmem anlamına gelmemeli bence.

Son düzenleme:
Eşin normal davranmış arkadaşın bu olay yüzünden seninle aranı açabiliyorsa uzak kalsın daha iyi...

merhaba arkadaşlar:71:
bir problemim hakkında sizinde görüşlerinizi almak istedim
herkezin bakış açısı nasıl merak ettim
evili bekar yada boşamış arkadaşlar bu konumu nasıl yorumlıycak merak ettim
ki bazen eşime kızıyorum belkide gereksiz yeredir:18:
arkadaşlar 8 yıllık evliyim yaşadığım yer küçük bir belde yeni evlendiğimde buradan biri ile tanıştım evli ve 4 yaşlarında çocuğu olan bir bayan ailesi burada tanınmış iyi bir aile olarak bilinen durumları iyi olan mutaasıp sayılabilir insanlar
eşide esnaf ve iyi olrak tanınırlar
buralar küçük olduğundan herkez birbiri hakkında fikir sahibidir
3 yıl arkadaşlığımız oldu bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz atrı gitmez ramazanda iftarda ailecek toplanırız falan
bu arkadaşım erkek kardeşini kaybetti ve aile çöktü çok üzüldüler
ben hep destek olmaya çalıştım kendini salmıştı dişini bile fırçalamıyordu hep yatıyordu onu motive etmeye çalıştım biraz toparlandı
ailesi merkezde bize iki saat uzakta yaşıyor annesi kızkardeşi beni çok sever
bir gün çok ısrar ettiler annesi eşimi bile aradı ailesinin evinde bir kaç gün kalmam için hepbirlikte vakit geçiririz diye ama eşim annesinede arkadaşımada hayır kalamaz dedi
annesi ve arkadaşım alındılar darıldılar biz güvenilir değilmiyiz diye
3 yıl önce oldu bu olay arkadaşımla aram açıldı diye zaman zaman içimden eşime kızıyorum :57:
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar:71:

ben kalmazdım.bu konuda da eşime ısrar dahi etmezdim.

eşim annemlerde kalmama izin veriyor.annemlerle evimin arası 15 dakika yürüyerek.şuana kadar sadece kürtajımdan sonra kaldım ama aklım hep kendi evimdeydi.,,

eğer eşinin onlarda kamamana izin vermemesinden dolayı bi de sana kırgınlık yapıyorsa hiç kusura bakmasın ama ben o arkadaşımla görüşmem.

sonuçta senin evli ve bir eşin olduğunu biliyoru biraz mantıklı düşünse eşinin izin vermemesini normal karşılar....

benim eşim lise arkadaşlarımla iftar yemeğine gitmeme bile izin vermedi ki hepsini tanıyor...

ben onlar yüzünden eşime kızamam.

onlarında bana küsmeye darılmaya hakları yok ki sağolsun arkadaşlarım hepsi anlayışla karşıladılar.

ben ne annemlerde kalırım ne de başka bir yerde keyf için...

benm eşimde izin vermez.annemlere bile gidicek olsam zor ikna olur herhalde.bu durumdan şikayetçi değilim.evlendim ve gece yerim kocamın yanıdır,başka ev başka yatak değil...

benim eşimde annemden başka yerde kalmamı kesinlikle istemiyor,şehir dışı zaten kimsemiz yok..akrabalarımız yakın çevrede,genelde birlikte gidip geliyoruz,kalırsakta birlikte kalıyoruz..bilemeyecğim eşinin düşüncesini,huyunu ama bence burda arkdaşının ailesi alınganlık yapmış yapmamalıydılar,çünkü seni tanıyorlar yıllarca destek olmuşsun..sorunun senden değilde eşinin tavrından kaynaklandığını bildikleri için, olsun kızım o el oğlu,izin vermesede sen moralini bozma bizde gündüz görüşürüz demeleri gerekirdi diye düşünüyorum..

Neden garip geliyor ki ?
Bazen kızkıza laflamak isteriz bizim liseli kız grubumuzla, eşi olanlar eşlerine söyler o akşam gelmeyeceklerini, sorun da olmaz.

Çenebazım,kız kıza birlikte zaman geçirmek elbette doğal,
arada olmalı belki ama geceyi orada geçirme işi,
yok yok bana göre değil.ben bekarkende kalmazdım,
belki geç saatlere kadar birlikte eğlenirdik ama kalma işi olmadı,
bu yüzden evlilik bu anlamda hayatımı değiştirmedi zaten.
belkide alışkanlıklarla alakalı,
ne eşim bensiz biryerlerde kaldı ne de ben..
ayrıca ben eşimede izin vermem bu konuda,
zaten oda böyle bir istekte bulunmadı 16 yıldır...

Son düzenleme:
Neden garip geliyor ki ?

[bir söz vardır bilmem bilirmisin bekara eş boşamak kolaydır diye evlilerin yorumlarını okursan görürsün ayakları yere sağlam basan yazılar yazmışlar genelde bekarlara oranla :68:

Son düzenleme:
Back
X