Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

Siz merak etmeyin kiziniz az buyusun babasinin hakkindan gelir.benim 3.5 yasinda kizim var hic birakmiyor adamin pesinibabacim parka gidelimmi?babacim balik tutmaya gidelimmi?adamda mecbur goturuyor eli mahkum goturmesse o dudak bukuluyor cunki
Yerim onu ben ya aferin cimcime:)

Siz merak etmeyin kiziniz az buyusun babasinin hakkindan gelir.benim 3.5 yasinda kizim var hic birakmiyor adamin pesinibabacim parka gidelimmi?babacim balik tutmaya gidelimmi?adamda mecbur goturuyor eli mahkum goturmesse o dudak bukuluyor cunki
Yerim onu ben ya aferin cimcime:)

ikinci daha çok uğraştırıyor maalesef , yaşı küçük olan en azından eğitiliyor kavga falan da etmiyor oynuyorsun gezdiriyorsun susuyor yorulup uyuyor falan diğerini büyütmek uğraşmak daha zor inanın :)
Burdan bakınca öyle görünüyor zaten Allah kolaylık versin :)

Valla esim izinli olduğu zaman daha cok yorulduğunu söyler :rolleyes: işte bu kdar yorulmuyor der.. kii isi cok yorucu.. ama carsi pazar alışveriş gezme derken adam bizim gönlümüzü de yapacak diye mahvoluyor.. ama neyapalim bizde dört gözle onun iznini bekliyoruz:KK71: ben aksamdan başlarım neler yapacağımızı anlatmaya sende bunu dene.. yarin şöyle yapalim surya gidelim de! Biraz emrivaki oluyor ama baska türlü adamlari yola getirmek zorr..

esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?

Benim eşim de aksine beni erkenden kaldırır evde kalınca günüm boşa geçiyor die.ben de uyumayi severim ama onun da haklı olduğunu düşünerek eşlik ederim. hatta bazen ortalığı toparlamadan çıkarız. önemli olan birlikte bişey yapmak pazartesi is başı yapar toparlanirim. napıyım memnuniyet olsun da. sen de mukemmeliyetci olma bence hadi deyip çıkın bebeginizi alıp sonra halledilir işler. birlikte bişeyler yapmaktan keyif aldığınızı gördükçe gönül rahatlığıyla çıkabilirsin. bir de şikayetçi olmadan fikir veriyormus gibi açın eşinize bu konuyu. inşallah güzel sonuçlar alırsınız...

Sizdee herseyi yapmayin, esinizede gorev verin. Siz sormazsaniz adamda yardima gerek yok diye dusunur. Herseyi beraber yaparsaniz gezmeye eglenmeye daha cok vaktiniz olur.

Haftada iki gün izinli olmasin ragmen hic bir sey yapmiyoruz. Sabah zorla uyandiriyorum kahvaltiya. Bazem surat asip oturuyor. Sonra gün boyu tablet. Kalk demezsem. Kv ye gidiyoruz. Aksamda bizi eve birakip arkadaslari ile geziyor. :D Ayni anda evde olursak böyle. Ben yari zamanli calistigim icin kosa kosa ise gidiyorum cogu zaman :-)

Eşim izinli olduğunda 9-10 gibi kalkar.
6 aylık bebeğimiz var onunla ilgilenir ben kahvaltı hazırlarım,hava güzelse piknik sepeti yaparım nehire karşı yada ağaçlık bölgede çay kahvaltı yapılır.
1-2 saat bebişle oynarız muhakkak dışarı çıkarız mağaza gezeriz yada Deniz kenarı market yani gezeriz işte.
Hiç bişey yapmasak bile bahçede mangal yakarız.

Eşiniz bilemiyorum çok aşırı ilgisiz geldi bana.
Eşim gözünü açar açmaz çocukla ilgilenir.
Allah sabır versin. Benim hiç sineye çekebileceğim bir durum değil.

Pazar günleri benin eşimde böyle:)) genelde öğleden sonra aksama dogru toparlanır da cocugu maksimum yarim saat parka goturur. Onuda anliyorum cok cok yoruluyor ama evde olan annelerede yazij

Eşim telefon ve oyun bağımlısı
Sigara için balkona gider.

Aynı resmen.
Başkalarıyla olan yaptigimizda erken kalkıyor.
Mesela cumartesinden otele gidip pazar dönmek gibi.

esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?

Bir an eşimi anlattiniz zannettim o derece bir benzerlik.

Çocuk ev bütün bunların sizi bunaltığını artık birlikte birşey yapıp değişiklik olmasını istediğini söylediniz mi?

Genelde nasıl bilmiyorum ama biz gezmeyi çok seviyoruz. Izinlerinde ben demesem eşim der.

Eşniz çok yorucu bir işte mi çalışıyor? Belki izinli gününde o yüzden yatıyor olabilir.

Cocugu istemistim zaten hemen de oldu hamileligim sikintili gecti bulanti anlaminda gezemedik dogdu cocukla toplu tasima zor oluyo dedi gezemedik yani hep bi bahane arabamiz yok gidemeyiz arabamiz yok gezemeyiz seklinde..

Eve yakın yerler secseniz uymuyor mu

Back
X