eşiniz kaçıncı haftada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladı?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba kızlar 16 haftalık oldum 2. bebeğim olduğu için aralarda hareketlerini hissediyorum. eşimde merak ediyor elini karnıma koyuyor ama hissetmiyor. 1. gebeliğimin üstünden de yıllar geçti hatırlamıyorum ne zaman hissedecek bebeğin hareketlerini? sizin eşiniz ne zaman eliyle hissetmeye başladı bebeşinizin hareketlerini?

ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım bi haftaya kalmadan eşim de hissetti.hatta bakınca göbeğim de inip kalkıyordu

ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım bi haftaya kalmadan eşim de hissetti.hatta bakınca göbeğim de inip kalkıyordu

Ya çok zayıfsın ya da bebeğin çok hareketli :/ ben bu haftada zor hissediyorum bebeğin hareketlerini :) erkek mi bebeğiniz?

Ya çok zayıfsın ya da bebeğin çok hareketli :/ ben bu haftada zor hissediyorum bebeğin hareketlerini :) erkek mi bebeğiniz?
aslında ikisi de:) 45 kiloyla hamile kaldım 165 boy.ve bebeğim gerçekten çok hareketli. bir başladı harekete pir başladı.çok fazla hareket ediyor ben de anlamadım niye.üstelik ilk gebeliğim.artık geceleri bile uyanıyorum hareketiyle bi de başladı mi neredeyse bi saate yakın vuruyor da vuruyor...o_O:anneadayı:

yani eşin 18.haftada mı hissettii?.vala iyiyimiş. :)
bi tek eşim olsa iyi, beraber çalıştığım arkadaşım da 18 haftalıkken hisetti baya bi şiddetli vurdu çünkü, 2 hafta öncesinde komşumdaydım açtım karnımı karnım inip kalkıyor , komşum bebek oryantale başladı diyo:KK22: cinsiyeti kız bu arada

benden 10 gün önde olan bi arkadaşım var o da 21 haftalıkken hissetmeye başladı genelde gece hareket ediyomuş onun bebeği de.onun ki de kız benimki de.herkeste farklı farklı oluyor canım az daha sabır:)ben 12 haftadan itibaren artık hareket etsin hissedeyim demeye başlamıştım:)

bi tek eşim olsa iyi, beraber çalıştığım arkadaşım da 18 haftalıkken hisetti baya bi şiddetli vurdu çünkü, 2 hafta öncesinde komşumdaydım açtım karnımı karnım inip kalkıyor , komşum bebek oryantale başladı diyo:KK22: cinsiyeti kız bu arada
maşallah diyelimde nazar değmesin o zaman canm:nazar::nazar:

o günlerin gelmesini iple çekiyorum daha 8. haftamın içindeyim ben :S

eşim dokunduğunda da baktığında da kızım hareket etmiyor naz yapıyor babasına :KK48:

eşim dokunduğunda da baktığında da kızım hareket etmiyor naz yapıyor babasına :KK48:
o bende de oluyor oğluma hamileyken ses çıkarmadan çağırıyordum eğer konuşarak çağırırsam hemen duruyordu muhtemelen kulak kabartıyordu bize :KK48:

o bende de oluyor oğluma hamileyken ses çıkarmadan çağırıyordum eğer konuşarak çağırırsam hemen duruyordu muhtemelen kulak kabartıyordu bize :KK48:

bir de bunu deneyeyim :-) inşallah bu sefer bari hisseder kardeşim bile hissetti bi eşim kaldı hissedemeyen :KK48:

Ne kadar şanslısınız. Ben daha doğru dürüst hissetmiyorum bile :-( üstelik ikiz ama belkide ben ayırt edemiyorum. Yada çocuklarım çok hayırlı evlatlar analarına tekme atmıyollar:KK46::KK46:

Ne kadar şanslısınız. Ben daha doğru dürüst hissetmiyorum bile :-( üstelik ikiz ama belkide ben ayırt edemiyorum. Yada çocuklarım çok hayırlı evlatlar analarına tekme atmıyollar:KK46::KK46:
bu haftalarda pozisyona göre bazen hissetmeyebilirsin. ikiz olduklarına göre belki daha içerdeyken kardeş kavgasına başlamış olmasınlar :KK11:

bu haftalarda pozisyona göre bazen hissetmeyebilirsin. ikiz olduklarına göre belki daha içerdeyken kardeş kavgasına başlamış olmasınlar :KK11:

Bilmiyorum ki belkide kardeş kardeş duruyorlar da beni umursamıyorlardır :anneadayı:

ben 23. haftadayım eşim hala hissedemedi bebişimin hareketlerini doktorum 2 hafta sonra hisseder dio bakalım :D

Ben hissediyorum yaklasik 2 haftadir yada bana ole geliyo:) 17 haftalik hamileyim bende. Dun sabah ve bu sabahta esim ise giderken yatagin icinde oturuyodum tekme hissettim bilmiyorum elimi karnima koydum elime denk geldi bagirsak hareketi mi bebek mi bilmiyorum ama bence bebek :)

22 haftada eşim tam hissetti önceden de hissettiği olmuştu 20 ve 21 de ama onlara emşn olamıyordu gaz mı kalp atışım mı filan diye.. Dün akşam hissetti heyecandan elini çekti, garipsedi :)

denedim bunu.. vallahi oldu :KK48: bebiş kıpırdarken ses etmeden çağırdım dokundu o da vurdu.. bundan sonra böyle yapıcam :KK48: teşekkürler :)

Back
X