eşiniz kaçıncı haftada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladı?

Bende 13 haftalik hamileyim merakla bekliyorum hareket etmesini .Allah hayırlısiyla kucaginiza almayı nasip etsin

benim eşim yeni hissetmeye başladı o da çok güçlü hareketlerinde.. 21. hafta diyelim.
bu arada eşim konuşarak bebeğimi uyandırmayı başarıyor. eşim ne zaman konuşsa bebek hareket etmeye başlıyor. sanırım benimki şimdiden babaya düşkün :)

Ben sağlıklı bir şekilde 23. haftadan itibaren; eşim ise 26. haftadan itibaren hissetmeye başladı.

Doktoruma sordum bu durumu; iç karın zarı ile ilgili olabileceğini söyledi

Ayrıca ağrı eşiği de çok önemli, normalde hissiyatınız zayıf ise geç duymanız çok olası

Korkacak bir durum değil bence

Ben sağlıklı bir şekilde 23. haftadan itibaren; eşim ise 26. haftadan itibaren hissetmeye başladı.

Doktoruma sordum bu durumu; iç karın zarı ile ilgili olabileceğini söyledi

Ayrıca ağrı eşiği de çok önemli, normalde hissiyatınız zayıf ise geç duymanız çok olası

Korkacak bir durum değil bence

canım kimsenin korktuğu yok merak etme. bence bu bebeğin ne kadar hareketli olduğuyla, karındaki yağlanma miktarı, ve biraz annenin kendini dinlemesiyle alakalı..

mesela 1. gebeliğimde 21. haftamda anca hissetmiştim. (ağrı eşiğiyle bağlantısına bakarsak) doğum sırasında 8 cme kadar neredeyse hiç birşey hissetmedim.
şimdi 2. gebeliğim 16. haftadan itibaren hissetmeye başladım.. bu durumda benim ağrı eşiğim mi düştü?

ben şuan 22. haftamı doldurdum kendimi senin yerine koyuyorum da şuanki hareketlerini hissetmemem mümkün değil resmen dışardan görünecek duruma geldiler. dün akşam otururken yaklaşık 1 saat hiç durmadan tepindi maşallah:rolleyes::nazar::nazar::nazar:

kısacası oradaki kilit duygu korku değil merak ve heyecan :KK51:

canım kimsenin korktuğu yok merak etme. bence bu bebeğin ne kadar hareketli olduğuyla, karındaki yağlanma miktarı, ve biraz annenin kendini dinlemesiyle alakalı..

mesela 1. gebeliğimde 21. haftamda anca hissetmiştim. (ağrı eşiğiyle bağlantısına bakarsak) doğum sırasında 8 cme kadar neredeyse hiç birşey hissetmedim.
şimdi 2. gebeliğim 16. haftadan itibaren hissetmeye başladım.. bu durumda benim ağrı eşiğim mi düştü?

ben şuan 22. haftamı doldurdum kendimi senin yerine koyuyorum da şuanki hareketlerini hissetmemem mümkün değil resmen dışardan görünecek duruma geldiler. dün akşam otururken yaklaşık 1 saat hiç durmadan tepindi maşallah:rolleyes::nazar::nazar::nazar:

kısacası oradaki kilit duygu korku değil merak ve heyecan :KK51:

2. gebelikte genelde daha kolay hissediliyormuş, belki o yüzden daha erken hissetmişsinizdir.
Geçen haftadan itibaren hareketleri saymam gerektiğini söyledi doktorum, hareketi hissetmek mutlaka ki önemli, ama her bünye aynı değil sonuçta, hepimiz farklı insanlarız

Korkmamıza sevindim, stress bebeğe daha çok zarar veriyor zira.

Ben henüz dışarıdan göremiyorum hareketleri, eşim bile her seferinde hissedemiyor,
ilerleyen haftalar da mümkün hale gelecektir sanırım.

Bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi tek dileğimiz

Back
X