Eşiniz kk ya üye olduğunuzu biliyormu..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Arkadaşlar geçen gün ipad den kk ya bakıyordum
duşa girdim eşimde ipadı istedi..
bende verdim her neyse kk yi açık unutmuşum
benimde bazı konularım onu epey üzmüş hatta çoğunu okuyamamış ta falan filan bana epey bir baskı yaptı girme falan diye...Bende epey süredir girmiyorum tatsızlık olmasın diye, ama cidden buraya da ihtiyaç duyuyorum yani ne bileyim . Dertleşecek kimsem pek yok zaten..

Benim nişanlım biliyor. Hatta bazen ilginç bir konu olduğu zaman ona da anlatıyorum, fikrini alıyorum, ne düşündüğünü soruyorum, sen olsan ne yapardın diyorum. Ama kullanıcı adımı bilmiyor, hiç sormadı. Bir de kendisi hiç siteye girmedi. Yani benim oturumum açıkken girip bakmışlığı yok.

benim eşim biliyor. hatta bazı konuları yada yorumları eşime okuyorum. ağzı açık kalıyor. bir bayan onu nasıl yazabilir vs. diye.

hatta bir konum vardı eşime söyledim. bir sürü bayan var soralım diye. daha sonra okudum ona. beni haklı görmüştü. neydi o konum unuttum...

nickimi bilmez ama. ilgisini çekmez. zaten yazdıklarımı okusa da fark etmez. ona da pat pat söylüyorum. hızımı alamayıp konu açıyorum genelde

Benim eşim biliyor,bişey demiyor ama onun bilgisayarda işi olduğu zaman "yeter artık internet kolik oldun yakında internet kafeyede gidersin sen " diyor.Gerekirse giderim nolcak

Ben buraya üye olmak için yeni mail adresi aldım eşime dedim oraya giren çıkamıomuş dedi dalga geçti benle :))) nicki bilmio ama söylemem de herseyi konuşuyoruz sonuçta

benim eşimde biliyor ne sakınca var bunda anlamıyorum,hiçte rahatsızlık duymadı bundan
ama nickimide söylemem yinede,benim mahremiyetim gibi oldu burası

benm ki üye olduğumu biliyo ben yazarken gelip bi göz atıyo bazen ne yazıyorum diye genel olarak ilgisini çekmez ama

Ya bazı eşler bu konularda biraz titiz olabiliyorlar akıllanıa başka şeyler geliyor bence bu kadar kızmasak lazım arkadaşın eşine

benim eşimde biliyor, hatta bir konu vardı ona da anlatmıştım, dün akşam sordu ne oldu diye :) ama ismimi veya yazdıklarımı irdelemiyor merak etmiyor :) beni bana bıraktı :)

NE GEREK VAR Kİ BİLMESİNE ADI ÜSTÜNDE KADINLAR KULÜBÜ KADINLARA ÖZEL
BENİM ÖZELİM BİLMEYİ VERSİN ONLARIN HERŞEYİNİ BİZ BİLİYOZ MU SANKİ

Benim Esim bilmiyor
Bilmesini de istemem
Gün gelir ona soyleyemedigim bir konuyu buraya yazarim
Buraya vajinusmus la ilgili problem imiz için evliligimizin ilk günleri çok gidiyordum ve yorumları okumasi için ona da lin atiyordun o zaman sormuştu üye olup olmadigimi
Kesinlikle üye olma birşey yazma demişti
Belki o konu biraz mahrem diye tepki göstermiştir ama o zaman tepki gösterdi diye bende söylemedim hala üye oldugumu

Arkadaşım bende vajiyim ve biliyormusun inan bura sayesinde doktorumu vs buldum
Sonucta eşle herşeyimizi konuşamıyoruz ki..

Arkadaşım bende vajiyim ve biliyormusun inan bura sayesinde doktorumu vs buldum
Sonucta eşle herşeyimizi konuşamıyoruz ki..
Bende buradaki kegel egzersizleri ve pozisyon önerileriyle yendim çok şükür.
Tam yenmedim ama çok daha iyi durumdayim.
Sizde kurtul musunuz dur insallah

Bilmiyor gerek te yok zati...
Ondan dert yandığım zamanlar da oldu bilsin istemem

Benimde eşim biliyor hatta bazen beraber okuyoruz oda yorum yapıyor felan güzel oluyor gizlimiz saklimiz yok şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…