• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kk ya üye olduğunuzu biliyormu..

bnm eşimde biliyor ama kullanıcı adımı bildiğini sanmıyorum evde internetle ilgilenmemi istemediğinden işteyken aksama kadar kk'dayım. bana ilginç gelen herseyi anlatıyorum ama ona biraz sığ geliyo sanal arkadaslıklar

Eşimde biliyor, hatta başlarda "bugün kimin kayınvalidesi ölmüş, baktın mı?" falan diyordu, halbuki o kadar BDV'de dolaşmam :KK53:
Arada bir ilginç şeyleri ben de paylaşırım, kullanıcı adımı da biliyordur sanırım çünkü KK girişte kayıtlı zaten nickim :cool:
Ama özel konularım yok benim, ailemle ilgili falan konu açmadım, öyle bir durumum olsa görmesini istemezdim tabi ki... O iyi olmaz. Zaten ciddi bir mesele olmadıkça ailesiyle ilgili insanların sanal ortamda bilgi vermesi de çok doğru gelmiyor bana. Ottan çöpten konular için diyorum... :KK69:

Benim eşimde biliyor başından beri bazen bir derdim var bölümünde yaşanan olaylardan bahsettiğimde öyle konuları okuma girme falan diye kızıyor da diğer bölümlere girmemden rahatsız değil normal karşılıyor.

benimki biliyor, nickimi de biliyor, beni tehdit ediyor sahte hesap açıp yazdıklarına bakcam diye :(

eşim biliyor.. hamile olduğumu öğrendiğimde başladım girmeye.. kızım 2,5 yaşında şimdi..
bana iyi geldiğini de anlıyor ve seviniyor..
bazen kafamıza takılan birşey olduğunda genelde çocukla ilgili "sor bakalım hanımlara ne diyecekler" diyor :)
açık durur hep,,, isterse de bakabilir rahatsız olmam bilmediği birşey yok zaten..
bazen görür merak eder ne yazıyorum diye sorar.. sonra yok onlarla aranda ben girmeyeyim der :)

Benim eşimde biliyor hatta bazen ilginç buldugum konuları onuda okuyorum sıkıntı yok yani

Eşim kk'ya girdiğimi biliyor ama pek soru sormadı. İlk o askere gittiğinde burayı bulmuştum, o zaman kızlardan bir şey duyup ona soruyordum şöyle mi böyle mi orası diye, o zaman kızıyordu, şimdi bir şey demiyor :KK48:

Benim eşimde biliyor hatta arkadaş olarak görüştüklerimde var nicimi bilip bilmediğini bilmiyorum ama hiç merak etmedi galiba bi arkadaşın dediği gibi kk olunca ondan olsa gerek..ilk zamanlarda demişti ya erkek de varsa dedim olsa nolur zaten akşama kadar dert yanıp duruyoruz hangi erkek bu konulara dayanır ki dedim..hatta oda bazen bi konu. ürün falan araştırırken birden kendimi kk da buluyorum diyo sonuçta üye olmayanlarda konuları okuyabiliyor...bence bu konuda bi gizlilik olmalı üye olmayanlar konulara girememeli...

biliyor maalesef pcde acık kalmış nıckımıde ogrendi...zaten bir şey yazdığım yoktu ama yıne de rahat olamıyorum.öğrenmesini istemezdim..

benım eşimde bılıyor...bazen yeterrrr kapat şunu artık dıyor...ama aşkım çok şey öğrenıyorum oda he dıyo sonra başıma bela açıyon dıyo...ama sesi çıkmıyor kızmaz yıllardır takıp ettiğim tek site....sevıyorum kk yı....

Benim esimde bliyor hatta merak ettigi bisey olursa senin kizlara soruverirmisin falan dyor ama bazen kendm i kaptiriyorum kiziyor yeter artik bi cik su siteden telefonla yapisik oldun diyor ozaman brakiyorum :)) ama oyle nickin ne sifren ne yorumlarini okuyim flan demiyor :))

Biliyor... Fakat bazı konuların etkisind ekalıp ona bu erkekelr hep aynı sende bana aynısını yapar mısın diye empati kuruyorum iyice paranoyak oldum :) garibimde yeteeeerr aşkım daha sana kk falan yok oraya girince paranoyak olup çıkıyorsun okuma daha üzülmeni istemiyorum diyo :)

biliyor,eşimden kimseden saklım gizlim yok,onun duymak istemeyeceği şeyleri yazmam buraya
zaten ,bende yazmam,buralarda aile hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum
tabiki bu benim fikrim
bazen ekrana bakıyor nickimi görmüş olabilir zaten sorsa söylerim
yakınlarıma söylüyorum mesela,burada bazı olup bitenleride anlatıyorum
bazen bakarken ne bakıyosun okuma derim,okumuyorum gerçekten der,ilgilenmez zaten
arada sinirleniyor yine kızlar kulübündesin dimi diye söylenir
bende kızlar değil kadınlar kulübü derim : )
halbuki çok zamanda geçirmiyorum
bazen kadınları müstehcen ,yatak odası hikayelerini anlattıklarını okuyorum
çok şaşırıyorum,eşi görse ne der,bi kere insan kendine saygısından dolayı anlatmaz bunları
hastalıklar çok farklı şeyler tabi.

Back
X