Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir anneyim..canımdan çok severim evladımı...ama eğer böyle bir durumla karşılaşsam eşim derim..benim başka bir çocuğum olabilir..ama eşim gibi bir insanı daha bulamam..çok gaddarcamı oldu bilmiyorum ama..çocuğumu kurtarsam ilerde hep bunun ezikliğini yaşayacak..hep kendini bana borçlu hissedecek,belki evliliğinde problem olucam..bence hayatında hep bir fazlalık olarak kalıcam..ben böyle düşünüyorum...
Ben hiç düşünmeden eşimi kurtarırdım evli değilim ama aşk sevgi kutsal benim için
çocuk konusu hiç düşünmüyorum hayatım boyunca yapmayı ama olsa evli olsam eşimdir önceliğim çocuk yapabiliriz ama karşıma birdaha o adam çıkmaz ilklerimi yaşadığım insan yapıveririz bi çocuk daha valla ben böyle düşünürüm çok anaç duygularım olmadığından olacak sanırsam..![]()
Annenizde böyle düşünüyorsa kötü değilmi sizin için?? sizi babanıza tercih etse mesela..
Ama anne olmayınca insan böyle düşünülebiliyor malesef ama o duyguyu yaşayınca bambaşka....
Öyle bir durumda Ben eşiminde beni değil çocuklarımı kurtarmasını isterdim zaten..
Allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın inşallah
yorumları okudum.. çocuk yapasım geldi yaaa
bilmiorm belki çocuğum olmadığı için böle düsünüyorum ama 1 tane kocam var... cocuğum giderse esimden bir çocuk daha yaparım... esim derdim diye düsünüyorum...![]()