Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozellikle evlilere soruyorum cunku nisanli yada sozlu yada flort zamaninda oldugundan fazla ustune duserler, ya evlilik hayatinda ? gun boyu ne kadar sIklikta aranirsiniz esiniz tarafindan ? cok detaylara takiliyor olabilirim ama merak ettim
Evliliğin ilk yıllarında iki üç kez aranırsınız:dance::a015:kızlar! Nasılsın iyimisin diye sesini duymak istedim diye ararlar. Fakat seneler geçtikçe çocuklar oluyor işler sorumluluklar artıyor ve iki tarafta biraz olsun (ister istemez) aksatıyor birbirini :sm_confused:Yanlız bir şey söylemek için ve alıncak birşey varmı diye aranıyorsunuz bir süre sonra ama iki tarafta kabulleniyor bunu. Ama gerçekten meşguliyetler artıyor. Yoksa sevginin bittiğinden felan değil:1hug:
ay her akşam gördüğüm kişi mümkünse beni aramasın derim ama nedense arayıp durur arada sırada... genelde işi olmadığı vakit aklına gelirim. aman hep işi olsun bende rahat edem aynı esprileri duymaktan sıkıldım be yahu... ayrıca benimki nişanlıykende, flört dönemindede aramadı beni hiç. hatta bir kere ben sohbet etmek için aradığımda terslemişti bile.. eee şimdi sıra bende 5 sene bugünleri bekledim Kötü Kazen