- 11 Eylül 2008
- 220
- 0
- 296
genelde evde bir aradayız hep ama bi iş için 1 saatline bile tek çıksa dışarı en az ili kere şurdayım burdayım napıyon bişey istiyonmu gibi.işe gittiğinde de 4-5 kere falan oluyo uzun uzun da konuşuluyo.genelde bu konuşmalar bazen boş şeyler.evdeyken konuşmadığımız hayaller falan.telefonda daha mı hoş geliyo ne:)araması hoşuma gidiyor.ama bazen de sıkmıyo değil.ama hiç belli etmedim.yoksa yanlış anlar tamamen keser.biz bayanlar ilgiyi seviyoruz.ama bazende bunaltıyo işte.biz bile daha ne istediğimizi çözemedikki beyler çözsün.ama gece nöbetteyken araması içimi rahatlatıyor.emniyet görevlisi olduğu için,her an olaylarla burun burunalar çünkü.en azından iyi oldunu duyuyorum.3 aylık evliyim ve 2.evliliğimiz.flört döneminde de aynıydı evlilikle de değişmedi.zaman değiştirir mi allah bilir.eşi aramayanlar varsa eğer bu da asla üzülecek bi durum değil ama bazı insanlar işe gidince kafasından herşeyi silip tamamen işe adapte olup zamanı unuturlar.bu sizi sevmediği anlamına gelmez.yapı meselesi.bende çalışırken beni aradıklarında kel alaka bişey sölediklerinde işte araya girdiklerine bazen kızardım.dışarsı kurtlar sofrası ekmek zor..ve unutmayalım onlar eğer biz çalışmıyorsak o sofra da bizim içinde mücadele veriyolar.bırakın nasıl üstiyolarsa öle olsun..keyfinize bakın...herşeyle mutlu olmaya çalışın..hayata birdaha gelmiycez ufak şeylerle üzülmeyelim.hiç bişey değez çünkü.herşey gelip geçiyo...