eşiniz,nişanlınızve sevgiliniz ile yasadıgınız komik ilginç odunsu anları paylasalım

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar gülelim eglenelıim bırazda buyrun anlatın eşinizle sevgilinzle nısanlınzla ysadıgnz komık ılngc ve onun en odunsu hallerını :D

arkadaştayız oturuyoruz,erkek arkadaşımın çayı bitti benimki de bitmişti çayımı doldur hadi dedi güldü, ben de hayır kalk sen benimkini doldur dedim olmaz dedi öptüm bitane hadi canım dedim kalktı koydu.

Çayımın ilk yudumunu içerken bak nasıl kandırıyorum seni diyodum ki çayı içmemle boğazımda kalıp dışarı püskürtmem bi oldu :1: öksüre öksüre gözümden yaşlar boşaldı böyle çenemden çaylar falan aktı ayy rezil oldum herkese :52::52::52::52: çocuk yine insaflıydı dalga geçmedi benle çenemden akan çayları sildi :52::52:ayy hiç unutamıcam o anı.

eşimle imam nikahımız kıyılacaktı,zar zor bir hoca bulmuşlar adamın işi varmış koştur koştur geldi,
hoca bana sordu ne kadar mehir istrersin diye, bende kendisi ne derse kabulumdür dedim.
eşime döndü gelin hanıma ne kadar mehir veriyorsun dedi, eşim ilk kez duymuş afallayıp kaldı :27:
eşim nasıl yani dedi, hocada dediki mesela altın diyelim 10-20...? kaç gram veriyorsun,
eşim bana bakıyor ben eşime, eşim aceleyle 10 olsun diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü :53:
hoca birde kağıda yazdı 10 gram altını, amcamla dayımıda şahit tuttu,hoca gitti,
kuzenlerim girdi odaya kağıdı alıp baktılar 10 gram altını okuyan gülmekten yerlere yattı :52:
bu kadar ucuza gideni görmemiştik diye dalga geçtiler ee tabi bende tarihe geçtim :37:

eşimle imam nikahımız kıyılacaktı,zar zor bir hoca bulmuşlar adamın işi varmış koştur koştur geldi,
hoca bana sordu ne kadar mehir istrersin diye, bende kendisi ne derse kabulumdür dedim.
eşime döndü gelin hanıma ne kadar mehir veriyorsun dedi, eşim ilk kez duymuş afallayıp kaldı :27:
eşim nasıl yani dedi, hocada dediki mesela altın diyelim 10-20...? kaç gram veriyorsun,
eşim bana bakıyor ben eşime, eşim aceleyle 10 olsun diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü :53:
hoca birde kağıda yazdı 10 gram altını, amcamla dayımıda şahit tuttu,hoca gitti,
kuzenlerim girdi odaya kağıdı alıp baktılar 10 gram altını okuyan gülmekten yerlere yattı :52:
bu kadar ucuza gideni görmemiştik diye dalga geçtiler ee tabi bende tarihe geçtim :37:

gercekten ucuza gıtmıssın canım ama bak bende bılmıyodum bunu emınım nısanlımda bılmıyodur ogrendıgımz ıyı oldu :)

arkadaştayız oturuyoruz,erkek arkadaşımın çayı bitti benimki de bitmişti çayımı doldur hadi dedi güldü, ben de hayır kalk sen benimkini doldur dedim olmaz dedi öptüm bitane hadi canım dedim kalktı koydu.

Çayımın ilk yudumunu içerken bak nasıl kandırıyorum seni diyodum ki çayı içmemle boğazımda kalıp dışarı püskürtmem bi oldu :1: öksüre öksüre gözümden yaşlar boşaldı böyle çenemden çaylar falan aktı ayy rezil oldum herkese :52::52::52::52: çocuk yine insaflıydı dalga geçmedi benle çenemden akan çayları sildi :52::52:ayy hiç unutamıcam o anı.

hahah ne desek Allahın sopası yokmu desek :)

daha yeni tanıştığımız daha doğrusu ilişkiye başladığımız zamanlardı..hava çok güzel kar lapa lapa yağıyo akşam her taraf ışık çok romantik bi ortam anlayacağınız..bizde elele ürüyoruz gideceğimiz parkın uupuzun bi merdivni var ben de kendimi biliyorum ya burdan inmeyelim dedim yok bu dinlemedi kestirme ya bide millet bana bakmasın diye burdan indik ha tabi arkadaşı da yolun yarısında bize katıldı..sonra tam da beklediğim şey oldu veee ben yere kapaklandım tabi benimkiyle arkadaşı napacağını bilemedi biri yenge yenge diyip bağırıp kaldırmaya geliyor öbürü noldu iyi misin diyip dizimi tutmaya çalışıyo:9: canımın acısına mı yanayım benimkine daha yeniyken bide rezil olduğuma mı yanayım yoksa o çocuğa da rezil olduğuma mı bilemedim bide benimki utandığımı anlayınca ortamı yumuşatmak için demez mi bak milletin karısı düşüyo mu hiç diye ben iyce rezil oldum :9::9:

çok iyiymiş ya

benim eşim kına gecemizde hani gelin elini açmaz ya altın koymadan
kına sırası ona gelnce elini açmamış yengeme :52:
amcam da o devrin en büyük parası neydiyse artık onu verivermiiş eline
bu da öyle açmış elini
başımdan kaynar sular döküldü ya
olacak iş mi:5:
bi de amcam babamdan almış ben şu kadar para verdim diye, babam köpürüyodu sinirden:53:

kızlar dun nısanlım kendı evlerınde boya yapıyor bende yardıma gıttım tabı kocaman bı tahta masayı duvara dayamıslr bnde hemn yanındayım k.valıdem yanlıslıkla masaya carptı ve az kalmıstı ayagama dusucektı tuttuk k.valım ay kızım byrıne bısey oldumu cok korktum ayagına dusucek dıye derken nısanlımdan gelen cevap aynen şu -ya ayagına dusmesını bırak bı yere dusseydı nasıl ses cıkardı bılıyormusunuz ? o an dedım neeee ayagma dussun de yere dusmesın dıo yanı beyfendı benı deıl apartmanda cıkıcak sesı dusunuyor odunsu sevglım:1:

çok iyiymiş ya

bu da öyle açmış elini
bi de amcam babamdan almış ben şu kadar para verdim diye, babam köpürüyodu sinirden:53:

ayy cok guldum :9:

Sevgilimin babannesini ziyarete gitmiştik. Benim ilk tanışmam olacaktı babaannesiyle..
Bende bir heyecan,bir heyecan. Ama nedense benden daha çok sevgilim heyecanlıydı:52:
Gittik,oturduk sohbet muhabbet.. Daha sonra babaannesi lavaboya gitti,bizde o sırada sevgilimle içerideki bardakları mutfağa taşıdık.
Çok da susamıştım.. Masanın üzerinde dolu bir su bardağı vardı," ayy nasıl da susamışımmm" diye içmeye başladım:1: içmez olaydım, içerken dudağıma bir şeyler değmeye başladı. Meğersem babannesinin takma dişleri varmış içinde,suya koymuş:9: sevgilim gülmekten kızardı, dalga geçti yol boyunca benimle :1: o tadı hiç unutamayacağım sanırım:120: O gün bu gündür,bardağın içine iyice bakmadan asla su veya herhangi bir içecek içmem. Mazallaaah :1:

Sevgilimin babannesini ziyarete gitmiştik. Benim ilk tanışmam olacaktı babaannesiyle..
Bende bir heyecan,bir heyecan. Ama nedense benden daha çok sevgilim heyecanlıydı:52:
Gittik,oturduk sohbet muhabbet.. Daha sonra babaannesi lavaboya gitti,bizde o sırada sevgilimle içerideki bardakları mutfağa taşıdık.
Çok da susamıştım.. Masanın üzerinde dolu bir su bardağı vardı," ayy nasıl da susamışımmm" diye içmeye başladım:1: içmez olaydım, içerken dudağıma bir şeyler değmeye başladı. Meğersem babannesinin takma dişleri varmış içinde,suya koymuş:9: sevgilim gülmekten kızardı, dalga geçti yol boyunca benimle :1: o tadı hiç unutamayacağım sanırım:120: O gün bu gündür,bardağın içine iyice bakmadan asla su veya herhangi bir içecek içmem. Mazallaaah :1:

:9::9::9::9::9::9::9:

çok iyiymiş ya

bu da öyle açmış elini

nazlı gelin hahahahahhahahahahaha :1::1::1:

Back
X