• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz önemli bir sağlık sorunuyla boğuşurken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cinsellik önemli evet ama kanser gibi bi hastalıkta önce tedaviyi düşünmek gerek...
benim aşkım allah korusun öle bi hastalığa yakalancak,bense cinselliği mi düşüncem o an :olmaz:

belkide eşi takıntı yapmıştır durumu ve kadın eşi için sormuştur arkadaşlar.bazen yüzyüze doktora birşeyler sormaya utanırız.kadında sanalda sormuştur.ben kadına kızamadım.

belkide eşi takıntı yapmıştır durumu ve kadın eşi için sormuştur arkadaşlar.bazen yüzyüze doktora birşeyler sormaya utanırız.kadında sanalda sormuştur.ben kadına kızamadım.

Ben de tam buna benzer bişey yazacaktım ki sizin yazınızı gördüm..
Yaa arkadaşlar yapmayın, kadına yüklenmek kolay...
Ama hiçbirimiz kadının ne dediğini ne sorduğunu bilmiyoruz...Belki eşi bunu takıntı komplex falan yaptı bu yüzden soruyor...

byük konuşmamak lazım bacım..kimse başına gelemden bilemez.oda kendi çapında haklı..üzülüyordur mutlaka ..kınamamak gerek...

valla eşim ölümle pençelişirken ,kemoterapi ,radyoterapi alırken,o acımasız hastalıkl,a cebelleşirken, aklımın ucuna iktidarsızlık olurmu, bu hastalıktan ,diye zerre kadar gelmezdi..
empati yapıyorum da,ben böyle canımla uğraşırken
ölümle savaşırken ,eşimin acaba karım hastalığından dolayı beni ilerde beni tatmin edebilir mi ,düşüncesi beni yıkardı..ben orada ölüm kalım mücadelesi verirken onun sadece kendi zevklerini düşünmesi.,çok acı gelirdi.....
Başka söze gerek yok .Aynen bu şekilde düşünüyorum .Allah böyle bir acı yaşatmasın .Cinsellik elbette evlilikte en önemli unsur.Ama bu durumda hiç aklıma bile gelmezdi .En önemlisi eşimin bir an önce sağlığına kavuşması olurdu .Onsuz bir yaşamda cinsellik olsa ne olur olmasa ne olur :(
Ama arkadaşların da dediği gibi , kişi bu duruma elbette çok üzülür.Başka bir sebepten olsa farklı düşünülür .İşin içine amansız bir hastalık girerse gözüm cinsellik filan görmez.

Son düzenleme:
bana da garip geldi doğrusu
çok yakın bi akrabamdan örnek vereyim size
kadın sağra hastası ve eşiyle son 20 yıldır hiç ilişkiye girememişler
admcağız eşini bırakmamış
bakın adam diyorum
genelde bu tür şeyleri erkekler daha fazla sorun eder sanırız aslında
kadın defalarca ayrılmak istemiş ama eşi bırakmamış
diyceksinizki adam işini görüyodur dışarda
tabi Allah bilir ama kadın kocasından emin akşam erkenden evde diyo
hatta defalarca ben teklif ettim bunu diyo ama istememiş sen yanımda ol yeter demiş
kaldıki ölümcül bi durumda oturup bunu düşünmek çok kırıcı bence
ben kanser olsam da eşimin böyle bir durumunu sezinlesem çok kırılırdım
tabiki cinsellik önmli ama burda candan bahsediyoruz
eşlerin birbirine olan şehvetin,tutkunun kaybolmasından değil
o zaman iyi gün kötü gün davası nerede kalıyo:olmaz:

Son düzenleme:
evet cınsellk evlıgın vagecılmez bı parcası ama

eşim allah korusun boyle bı duruma gelmıs olsa benım aklıma o gelmez sag salım su koltukta (koltugu göremıyonuz tabı-tatlicadiarzu-) nefes alsın yeter
allah basımdan eksık etmesın kurban olurum ona ben ona gelen bana gelsın:asigim:

ama kadın blkıde dedıgımız gıbı eşi ıcın sormustur bılemeyızkı benneyaptımki

Bu konuda aynı fikirdeyim .Kızılacak bir konu değil .İnsan sadece üzülüyor.Elbette geleceği düşünüyordur, ama işte insan düşününce çok acı gerçekten :(

ben kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum...eşinin ne zaman düzeleceğini merak etmiştir...belki garip geliyor ama düşününce ne niyetli sorduğunu bilmiyoruz...
aaa kocamla sevişemeyecek miyim şimdi değildir bence merak ettiği ki bende merak ederdim... düzelecek mi? ne zaman düzelecek? ne yapmalı? nasıl davranmalı diye... ay ne zaman sevişmeye başlayacağız acabayı merak ettiğimden değil...bir an önce iyileşmesini istemekten...
iyileşşinde sevişelim diye değil kendini iyi hissetsin toparlasın kendini diye.. yoksa elbette onun varlığı, duruşu, bakışı, nefesi yeter bana...
ama düşününki başka bir organında problem var ve aynı soruyu soran kadına önyargılı olur musunuz?

Back
X