:uhm:ben evlendikten sonra uzunca bir süre evde oturdum.
eşimle herşeye sıfırdan başladık. zor anlarında hep yanında oldum
evliliğimizin bir döneminde iş yeri açtık .ben çocuklar nedeni ile çalışmamaya devam ettim.
bir sebepte aynı yerde çalışmak sorun yaratır diye dişünmemdi.
zamanla inişli çıkışlı dönemler geçirdik.hep arkasında durdum.
iki yıldır bende katıldım .önceleri iyi idik.zamanla eşim kendini kocam değilde patronum
gibi görmeye başladı.bir ara uyardım özür diledi.ama geçen gün birkonuyu görüşürken sende oranın bir personelisin gibi bişeyler söyledi. çok üzüldüm.o işin en zor anlarında ben yanındaydım şimdi neden böyle düşüne biliyor .içime sindiremiyorum.vakti gelince
konuşucam.ne tarz önerileriniz olabilir bana inanın çok sıkılıp sitres oluyorum.
:uhm: mafoldumben işi bırakmayıda asla düşünmüyorum.
eşimle herşeye sıfırdan başladık. zor anlarında hep yanında oldum
evliliğimizin bir döneminde iş yeri açtık .ben çocuklar nedeni ile çalışmamaya devam ettim.
bir sebepte aynı yerde çalışmak sorun yaratır diye dişünmemdi.
zamanla inişli çıkışlı dönemler geçirdik.hep arkasında durdum.
iki yıldır bende katıldım .önceleri iyi idik.zamanla eşim kendini kocam değilde patronum
gibi görmeye başladı.bir ara uyardım özür diledi.ama geçen gün birkonuyu görüşürken sende oranın bir personelisin gibi bişeyler söyledi. çok üzüldüm.o işin en zor anlarında ben yanındaydım şimdi neden böyle düşüne biliyor .içime sindiremiyorum.vakti gelince
konuşucam.ne tarz önerileriniz olabilir bana inanın çok sıkılıp sitres oluyorum.
:uhm: mafoldumben işi bırakmayıda asla düşünmüyorum.