• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevgiliniz ana kuzusu mu?

kızlar sanırım bizimkide ana kuzusu...şöyle bişi oldu...sözlüm askerde her haftasonu görüşüyoruz 2 haftadır nöbeti olduğu için eve gelemiyodu görüşemedik...bende cuma günü iş çıkışı size geliym sende erken gel dedim..oda tamam hayatım en geç akşam 8 de evdeyim dedi... tam eve gidicem aradı hayatım biz yarın görüşelimmi? amcam gelicek annem rahat edemezsiniz dedi dedi bana... kan beynime sıçradı...ne demek amcan varken biz rahat edemeyiz ayrıca amcasıda karşı komşuları...ayrıca annem dediki ne demek? offf çok sinir oldum bidaha gitmiycem yalvarsalarda annesiyle otursun 1 ay sonrada nişanlanıcam bu adamla... resmen gelme dedi yaa ben 2 saatlik yol tepmeyi göze alıorum işten çıkıp onu görmeyi göze alıorum ben olsam nolursa olsun kapıının önünde otururum yinede sevdiğim kişi yanıma gelicekse sen gelme diyemem yaa :S çok kalbim kırık...annesinede ne diyim bilmiyorum...:5:

ay sinir yaa! ben olsam direk aynısını yapardım sevgilime. babam dediki halamlar bize gelcekmiş, rahat edemezmişiz. yarın görüşelim miiii yap bakalım bi ne diyecek. annesi kötü niyetle dememiş olabilir, ama seninkinin de böyle söylemesi yanlış. o zaman bize amcamlar gelcekmiş, biz rahat edemeyiz de. ne diye annem dediki diyo. aman sinir oldum şimdi...

kusura bakma canım yaa ben böyle konularda hemen sinirlenirim:) kendimi seni yerine koydum uyuz oldum yanii..:13:

Benimkide tam ana kuzusu baba kuzusu allahım çıldırcam ya. bu yaşa gelmiş hala babasıyla uyuyan biri daha varmıdır ki?.kıymetli ailesi beni istemiyor resmen kız gibi telde gizli gizli konuşuo. geçen yaz ayrılmıştık hala bizi ayrı biliyorlar :( ama napıyım elden bişey gelmiyor. terketmek için o kadar sebep var ama yapamıyorum. sadece alışkanlıktan biliyorum. çok denedim ayrılmayı bırakmıyorda. allahım sonumuzu hayır etsin. hee bide evlenirsek şayet anasıyla altlı üstlü oturcaz:50: off off. o kadın beni çiğ çiğ yer:56:

Benim sözlümde hiç ana kuzusu değil, hatta zamanı gelir kızar zamanı gelir gider yapar... Yani bunların sebebide biraz sinirli bir insan olması belki daha uysal olsaydı olabilirdi ama değil... :61:

ana kuzusu degil ama olsada cok problem etmem, ben zaten ana hasreti ile yasiyorum 4,5 senedir. onun annesinide cok seviyorum. tüm anneleri seviyorum ya.
düsünün bizimde cocuklairmiz olucak, isteriz biraz ana düskünü olsunlar dimi. iki tarafli düsünmek gerek..

Ailesine annesine düşkün olabilir insan anne sonuçta(tabi anormal seviyede değilse..)
Burada annenin tutumu da çok önemli artık evlendiğinde ve oğullarının ilişkilerinde bazı şeylerin farkında olmalılar ve oğullarını da öyle yönlendirmeliler..
Oğullar da sadece anneyi kayırıp eşi sevgiliyi ikinci planda tutmazsa anneye düşkünlük itici hale gelmez.
Herkes bu dengeyi kuramıyor gözlemleyince özellikle KKda:9:
Etrafımda hiç öyle erkek yok kuzenlerim olsun falan..

Bana gelince erkek arkadaşımın annesini bu konuda çok tatlı buluyorum önce "siz" tavrı var çok da samimi:70:
:nazar:
Erkek arkadaşım da bu konuda titizdir dengeyi korur:69:
Şanslı hissediyorum kendimi.

Ben de aşırısına katlanamazdım yetişkin insanların annesinin babasının ağzından çıkacak söze bakmalarını itici buluyorum.Sağlıksız bir ilişki oluyor her iki taraf için de.

Back
X