- Konu Sahibi idealist_m35
kızlar sanırım bizimkide ana kuzusu...şöyle bişi oldu...sözlüm askerde her haftasonu görüşüyoruz 2 haftadır nöbeti olduğu için eve gelemiyodu görüşemedik...bende cuma günü iş çıkışı size geliym sende erken gel dedim..oda tamam hayatım en geç akşam 8 de evdeyim dedi... tam eve gidicem aradı hayatım biz yarın görüşelimmi? amcam gelicek annem rahat edemezsiniz dedi dedi bana... kan beynime sıçradı...ne demek amcan varken biz rahat edemeyiz ayrıca amcasıda karşı komşuları...ayrıca annem dediki ne demek? offf çok sinir oldum bidaha gitmiycem yalvarsalarda annesiyle otursun 1 ay sonrada nişanlanıcam bu adamla... resmen gelme dedi yaa ben 2 saatlik yol tepmeyi göze alıorum işten çıkıp onu görmeyi göze alıorum ben olsam nolursa olsun kapıının önünde otururum yinede sevdiğim kişi yanıma gelicekse sen gelme diyemem yaa :S çok kalbim kırık...annesinede ne diyim bilmiyorum...![]()
ay sinir yaa! ben olsam direk aynısını yapardım sevgilime. babam dediki halamlar bize gelcekmiş, rahat edemezmişiz. yarın görüşelim miiii yap bakalım bi ne diyecek. annesi kötü niyetle dememiş olabilir, ama seninkinin de böyle söylemesi yanlış. o zaman bize amcamlar gelcekmiş, biz rahat edemeyiz de. ne diye annem dediki diyo. aman sinir oldum şimdi...
kusura bakma canım yaa ben böyle konularda hemen sinirlenirim:) kendimi seni yerine koydum uyuz oldum yanii..:13: