• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz / sevgiliniz anlatır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
evet kızlarr...

diyelim sevgiliniz ailesi sizin hakkınızda iyi bişey dese gelip size anlatır mı?

yada olumsuz bişey deseler anlatır mı?buyrunnn paylaşalımmmm

kızlar bide neler duyarsınız olumsuz mesala??

ben daha duymadım inş duymam da):):

yda siz duysanız ona anlatırmısınız?

konuyu genişletim:):)

Benim ki anlatmaz kayınvalidem arada anlatır böle böle oldu diye ama

erkeğim olumlu da olsa olumsuz da olsa bana söylemez benim aşkım

bende çok sormam aşkıma :asigim::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
anlatmazdı benımkı kötulerı mirmirmirmir

anlatır aşkım ya hepsini..mesela askerden gelmeden önce hediye almıştım daha dün verdim ailesinin yorumlarını anlattı gıcık görümce dalga geçmiş Çok üzgünüm çoook fotolu bi yastıktı üstündede EN ZORLU 460 GÜNÜ BERABER DEVİRDİK BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE.. yazıodu yok bu kız hep yandan mı çeker fotoyu kötükedihüso aşkımda size yüzünü göstermemek için demiş kızmış :utangac: bida hediye mediye almıcam..geçenlerdede tüm aile bi araya gelmiş yok halası 2 sene sonra yapalım diomuş yok amcası 1 sene sonra olsun düğün,sadece askere uğurlarken ailesini ve sülalesini görmüştüm işte hiçbiriyle görüşmüyorum yani neyse o gün kuzeni vardı yanımızda durmuştu biraz... onlar konuşurken atılmış yok o kızı hiç gözüm tutmadıda teyzemi parmağında oynatırda kötükedihüso sen beni ne kadar tanıonda konuşuon :oklava: aşkımda nası koruyacanı şaşırmış üstüne çok gitmişler yasakkelime..askerden geldiğimden beri senden bahsediliyo hep evde deyip duruyo..benneyaptımki

benim aşkımda bir çok şeyi anlatır olumsuz birşey duymadım çok şükür

desertim canımcım takma sen ya güzelliğim ii senin ki anlatıomuş gerçi iyi mi kötümü bilmiom da:ecrin_bebek:

nerde iyi bişi duysun yetiştirir
kötü bişi duysun söylemez :delphin: ama ben duyarım hakkımda söyleneni mirmirmirmir

benimkide ii olan şeyleri anlatır bana. zaman zaman kötüleride ağzından kaçırır. ama ben anlarım zaten neyin ne olduğunu :delphin:

desertim canımcım takma sen ya güzelliğim ii senin ki anlatıomuş gerçi iyi mi kötümü bilmiom da:ecrin_bebek:

bilmiyorum bende iimi kötümüü inş sorun çıkmaz ilerde :Saruboceq: ama anlatmasıda ne yalan sölüüm hoşuma gidiyo herşeyini paylaşır aşkım çok şükür :nazar:

evet kızlarr...

diyelim sevgiliniz ailesi sizin hakkınızda iyi bişey dese gelip size anlatır mı?

yada olumsuz bişey deseler anlatır mı?buyrunnn paylaşalımmmm

kızlar bide neler duyarsınız olumsuz mesala??

ben daha duymadım inş duymam da):):

yda siz duysanız ona anlatırmısınız?

konuyu genişletim:):)

Benim ki anlatmaz kayınvalidem arada anlatır böle böle oldu diye ama

erkeğim olumlu da olsa olumsuz da olsa bana söylemez benim aşkım

bende çok sormam aşkıma :asigim::nazar:

benimki kadar patavatsızı daha olmadığı için kesinlikle anlatırkötükedihüso

ne ben anlatırım ne de eşim anlatır.
ne gerek var?
özellikle insanlar sinirliyken ya da üzgünken ağızlarından istemedikleri şeyler çıkabilir.
bunları bilmenin alemi yok bence.
iyileri de anlatmasın.
ben bilmem gerekeni biliyorumdur zaten.

benimki ilişkinin en başlarında asla anlatmazdı kötü bişey deseler tabi sıkardı o biraz kaydirigubbakcemile3
zaten öyle çok kötü bişedee dememişler ama yinede anlatmazdı
hep iyi şeyleri anlatırdıki arada bi samimiyet oluşsun die
çok şükür kötü bişey olmadı aramızda hiç.. olursada çok büyük bişey
asla anltmaz biliyorum iki tarafıda üzmek istemez çünkü :delphin:

asla ailesiyle ilgili hiç iyi yada kötü birşey konuşmayız. ailesinin bana iletmesi için söylediği yada bilmem gereken birşey varsa söyler o kadar. fazlasına da gerek yok .

anlatır sonra üzülünce sinirlenir kim söz söylediyse arar kavga eder badem gözlüm

iyi şeyleri anlatır
kötü bişi hiç söylenmedi sanırım.öyle bi durum da olmadı
bi gıcıklık da yapmadm onlara karşı
beni sevmeyen ölsün :)))

benimkisi iyi olanı anlatır
kötü olanıda belli eder bende merak ederim

iyi olanı ben anlarım zaten sonuçta insan sevildigi yeri sevılmediği yeri bilir..kötü de olsa anlatmaz iyi de olsa anlatmaz aman anlatmasında moralimi bozaman başkaları için=) bende pek anlatmam bilmesi gerek bişey olursa anlatırım oda öyle çok şükür böyle iyiyiz.. ikimizde kimselere kendimizi begendirmek sorunda degiliz alan alamışşşş satan satmışşşş=)

Back
X