- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Eşim sevgiliyken ve evlendiğimiz ilk zamanlar taksiciydi. Kıskançlıktan gözüm dönüyordu ama fark var tabi aramızda.
Gece 3 5 te arayıl canım ya şu oteldeyim alsana diyen kadınlar vardı siz düşünün gerisini. Sarhoş insanlar farkli hayat tarzı yasayan kadınlar neler neler.
Bende çok kıskancım işi bu alışırım dedim ama olmadı alısamadim.
Sizi anlıyorum yani ama suan işinde bi zarar yok bence.
Şuanda eşim güvenlik yine kadınlar var muhabbet ederler klubeye tatlı kahve getirirler ama kıskanmam şuan durumlar farklıydı.
Bence aşırı kıskanclık gerektircek bi durum değil içiniz ferah olsun güvenin bence eşinize.
Benim eşimde evlendiğimizde başka bir işle meşguldü. 2 yıl sonra taksicilik yapmaya başladı. Başlayış o başlayış tam 4 yıldır taksicilik yapıyor. Eskiden kıskanır sorun ederdim ama alıştım artık hiç aklıma dahi gelmiyor eşimi kıskanmak. Bazen aradığımda arkadan bayan sesleri geliyor, bayan sesi mi o? diyorum. Sen hep bayan yolcu mu taşıyorsun hiç erkek sesi gelmiyor arkadan diyorum. Yok erkek yolcuda var da konuşmuyorlar pek, ama iki kadın bindiğinde çeneleri hiç durmadığı için hep bayan sesi duyuyorsun diyor.