• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

Eşim sevgiliyken ve evlendiğimiz ilk zamanlar taksiciydi. Kıskançlıktan gözüm dönüyordu ama fark var tabi aramızda.
Gece 3 5 te arayıl canım ya şu oteldeyim alsana diyen kadınlar vardı siz düşünün gerisini. Sarhoş insanlar farkli hayat tarzı yasayan kadınlar neler neler.

Bende çok kıskancım işi bu alışırım dedim ama olmadı alısamadim.

Sizi anlıyorum yani ama suan işinde bi zarar yok bence.
Şuanda eşim güvenlik yine kadınlar var muhabbet ederler klubeye tatlı kahve getirirler ama kıskanmam şuan durumlar farklıydı.

Bence aşırı kıskanclık gerektircek bi durum değil içiniz ferah olsun güvenin bence eşinize.

Benim eşimde evlendiğimizde başka bir işle meşguldü. 2 yıl sonra taksicilik yapmaya başladı. Başlayış o başlayış tam 4 yıldır taksicilik yapıyor. Eskiden kıskanır sorun ederdim ama alıştım artık hiç aklıma dahi gelmiyor eşimi kıskanmak. Bazen aradığımda arkadan bayan sesleri geliyor, bayan sesi mi o? diyorum. Sen hep bayan yolcu mu taşıyorsun hiç erkek sesi gelmiyor arkadan diyorum. Yok erkek yolcuda var da konuşmuyorlar pek, ama iki kadın bindiğinde çeneleri hiç durmadığı için hep bayan sesi duyuyorsun diyor. :KK70::KK70:

Her şey güzel aslında sen zorlaştırıyorsun sadece. Sevdiğin artık yanında güzel para kazanabildiği bir işi var, siz berabersiniz daha ne olsun. Eşyalar düğün için de allah yardımcı olur altından kalkamayacağınız yük koymaz omzuna kullarının. İçini ferah tut kıskanılacak hiçbir şey yok. Çocuk seni seviyor, seninle evlenip ömrünü geçirmek istiyor. Kötü düşünceleri aklından çıkar lütfen. Sen kuyumcuya gittiğinde hiç birine yan gözle baktın mı? Ben hatırlamıyorum baktığımı. Dediğim gibi zaten gidenlerin çoğu evlilik arefesinde oldukları için o gözle zaten bakmazlar. Gördüğüm gittiğim kadarıyla kuyumcuda bayan da çalışmıyor. Çeyizlerine, eve, eşyalara ve nişan-düğüne odakla kendini.

Hayır tabi ki, gittiğim hiçbir kuyumcunun yüzünü 1 saat sonra bile hatırlamam ben. Çok kadın gelip gittiği için ve sürekli çarşıda dolanıp bilezik, altın getir götür yaptığı için o kalabalıkta ve pek tabii diğer kuyumcularla da muhabbeti oluyor. Artık kuyumcularda çalışan kız o kadar çok ki.. Bizzat kendim gidip gördüm. İsterse 20 kadın ona baksın süzsün mühim değil benim için önemli olan erkek arkadaşım... o bakmıyorsa, samimi bir diyaloğa girmiyorsa asla problem yok benim açımdan. Bunlar bana gereksiz yere problem oldu : / Geldiğine tam anlamıyla sevinemedim bile düşün.. İnşaallah hayırlısıyla o sorunumuzu da hallederiz, Nisana kadar toparlanırız inşaallah dua et ❤️ Çok teşekkür ederim desteğin için.. ❤️

Bunlar asilmayacak şeyler değil.Zaman geçiyor.Hayat bukadar uzulmeye değmez.Kendini uzme lütfen.Elindeki değil ama mutlu olmak elinde.Okulun bitince güzel bir öğretmen olacaksın.Ve çok mutlu olacaksınız.Aklina güzel şeyler getir karamsar olman için hiçbir neden yok.Boyle motive et kendini.Akisina bırak biraz.Gercekten bak oyle yapınca daha iyi oluyor kendin göreceksin :)

Aiiiy içim açıldı bu güzel mesajınla ❤️
Çok haklısın, boşuna kendimi harap ediyorum. Şuan çalışıyor, aklımda binbir tilki : ) Çaba sarfediyorum, inşaallah dediğin gibi olur. Çok çok teşekkür ederiiim : )

Aiiiy içim açıldı bu güzel mesajınla ❤️
Çok haklısın, boşuna kendimi harap ediyorum. Şuan çalışıyor, aklımda binbir tilki : ) Çaba sarfediyorum, inşaallah dediğin gibi olur. Çok çok teşekkür ederiiim : )
Işte aklına gelince hemen güzel şeyler düşün lütfen :) kafanı dağıt gez eğlenmene bak kitap oku bu çok iyi oluyor.Birak nisanlin düşünsun.Spora da gidebilirsin.Okul dışında aktiviten olsun.Cok içten bir insansın sen güzelsin egitimlisin daha ne olsun ki kendini sev Leylacim:KK200:

Işte aklına gelince hemen güzel şeyler düşün lütfen :) kafanı dağıt gez eğlenmene bak kitap oku bu çok iyi oluyor.Birak nisanlin düşünsun.Spora da gidebilirsin.Okul dışında aktiviten olsun.Cok içten bir insansın sen güzelsin egitimlisin daha ne olsun ki kendini sev Leylacim:KK200:

Oyyy bu sözler beni çoook mutlu etti ,çok tatlısın ❤️ Kesinlikle dediğin gibi yapacağım, şimdiden zaten vizelere de kafa yorsam daha iyi olacak. Hem kafamı epey meşgul etmiş olurum. Seninde mis gibi bir kalbin var o kadar belli ki. Bazıları sanaldan nasıl olsa yüz yüze değiller diye o kadar kalp kırıyor ve dillerinden öyle bir zehir akıyor ki.. sen ve senin gibiler olduğu sürece dünyadaki sevgi daha da güçlenecek her şey çiçek açacak inşaallah.. Tüm desteğin için çok ama çok teşekkür ederim, her daim musmutlu ol inşaallah:KK200:

Kuyumcu eşinin yazması iyi oldu benim açımdan : ) Hiçbir kıskançlık olmuyor mu? Dediğiniz gibi gelen giden o kadar çok ki.. ve çalışanlarla sürekli samimi bir ortam.. Tabi kişiden kişiye de değişir. Zamanla aşacağım inşaallah bende bu durumu..
Eşim değil ama 7 yıllık sevgilim kendisi.

Olmuyor açıkçası ya. Bazen gidiyorum, uğruyorum. Bir sürü bayan geliyor mesela şunu bir takar mısınız falan diyor başka birini çağırıyor taksın diye o da. :)

Çalışanlarla samimi olmasına çok da gerek yok aslında. Kafa yormuyorum aslında bu konuya. Normal hayatımda kıskancım ama. :))

Hayır tabi ki, gittiğim hiçbir kuyumcunun yüzünü 1 saat sonra bile hatırlamam ben. Çok kadın gelip gittiği için ve sürekli çarşıda dolanıp bilezik, altın getir götür yaptığı için o kalabalıkta ve pek tabii diğer kuyumcularla da muhabbeti oluyor. Artık kuyumcularda çalışan kız o kadar çok ki.. Bizzat kendim gidip gördüm. İsterse 20 kadın ona baksın süzsün mühim değil benim için önemli olan erkek arkadaşım... o bakmıyorsa, samimi bir diyaloğa girmiyorsa asla problem yok benim açımdan. Bunlar bana gereksiz yere problem oldu : / Geldiğine tam anlamıyla sevinemedim bile düşün.. İnşaallah hayırlısıyla o sorunumuzu da hallederiz, Nisana kadar toparlanırız inşaallah dua et ❤️ Çok teşekkür ederim desteğin için.. ❤️

Siz gelip giden kişilerden değil de orada çalışan kadınlardan mı kıskanıyorsunuz nişanlınız?

Benim eşim de emniyette.
Amiri de kadın. Gece gündüz ikisi çalışıyor. Bana da yorum yapın. Ben ne yapayım:(Kıskanmak değil de işiyle paylaşmak çok zor, hele de bir kadınsa.

Benim eşimde evlendiğimizde başka bir işle meşguldü. 2 yıl sonra taksicilik yapmaya başladı. Başlayış o başlayış tam 4 yıldır taksicilik yapıyor. Eskiden kıskanır sorun ederdim ama alıştım artık hiç aklıma dahi gelmiyor eşimi kıskanmak. Bazen aradığımda arkadan bayan sesleri geliyor, bayan sesi mi o? diyorum. Sen hep bayan yolcu mu taşıyorsun hiç erkek sesi gelmiyor arkadan diyorum. Yok erkek yolcuda var da konuşmuyorlar pek, ama iki kadın bindiğinde çeneleri hiç durmadığı için hep bayan sesi duyuyorsun diyor. :KK70::KK70:
Helal olaun valla ben dayanamadım dayanamazdımda. Elbette aşırı kıskanç değilim ama kıskançlık illa ki var.

Daha önce bi kaç kez azım yandı ve evlenince de kesin reddettim sağolsun kırmadı beni.

Siz iyisiniz :)

Oyyy bu sözler beni çoook mutlu etti ,çok tatlısın ❤️ Kesinlikle dediğin gibi yapacağım, şimdiden zaten vizelere de kafa yorsam daha iyi olacak. Hem kafamı epey meşgul etmiş olurum. Seninde mis gibi bir kalbin var o kadar belli ki. Bazıları sanaldan nasıl olsa yüz yüze değiller diye o kadar kalp kırıyor ve dillerinden öyle bir zehir akıyor ki.. sen ve senin gibiler olduğu sürece dünyadaki sevgi daha da güçlenecek her şey çiçek açacak inşaallah.. Tüm desteğin için çok ama çok teşekkür ederim, her daim musmutlu ol inşaallah:KK200:
Leylacim :))tabiki birbirimizi görmesekte enerjimiz uyusuyor.Senin de kalbin cok temiz ve çok duygusalsin.Insanlarin da oyle davranmasını istiyorsun.Sadece

sevmediğim insan tipi güçsüz kendine acıyan harekete geçmeyen mücadele etmeyen insanlar.Bunun dışında hiçkimseye olumsuz yorum yapmak istemem.Sen de çok akıllı ve güçlüsün.O yuzden tabiki sana olumlu yorum yapmam lazım.Akademik kariyer bile dusunebilirsin.Ingilizce de calis canim.Senin sadece morale ihtiyacın vardı.Zaten herseyi yapacak guctesin.Insallah çokkk mutlu olacaksın.Guzel dileklerin için de cok teşekkür ederim :KK200:

Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?

Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.

Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Etmiyor. Tamm erkeklere güven olmaz derler de. Kim ne yaparsa kendine yapar. Sizde kendinize güvenin önce. Bırakın gideceği varsa full erkekli ortamda çalışıyo olsa bile gider

Biraz değil epey fazla abartıyorum. O yüzden yardım almaya başladım. Şuanlık içim hiç rahat olmadığı için yine bir konu açma gereksinimi duydum.
en iyisini yapmışsınız yardim almakla, normal bir durum değil sizinkisi. burdaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın bence, psikolog sizi en iyi şekilde yönlendirecektir

Hayır tabi ki, gittiğim hiçbir kuyumcunun yüzünü 1 saat sonra bile hatırlamam ben. Çok kadın gelip gittiği için ve sürekli çarşıda dolanıp bilezik, altın getir götür yaptığı için o kalabalıkta ve pek tabii diğer kuyumcularla da muhabbeti oluyor. Artık kuyumcularda çalışan kız o kadar çok ki.. Bizzat kendim gidip gördüm. İsterse 20 kadın ona baksın süzsün mühim değil benim için önemli olan erkek arkadaşım... o bakmıyorsa, samimi bir diyaloğa girmiyorsa asla problem yok benim açımdan. Bunlar bana gereksiz yere problem oldu : / Geldiğine tam anlamıyla sevinemedim bile düşün.. İnşaallah hayırlısıyla o sorunumuzu da hallederiz, Nisana kadar toparlanırız inşaallah dua et ❤️ Çok teşekkür ederim desteğin için..❤️

Kızlarla öyle muhatap olmayacağına göre dediğin gibi gereksiz problem. Dua ediyorum senin için kuzum. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Aklını ordan al unut çalıştığı yeri. Seviyorum seni. ❤️

eğer sana bir travma yaratacak hareket görmediysen ne mutlu sana.. eski nişanlımla malesef aynı iş yerinde çalışıyoruz okadar çok çekemeyen insan vardı ki hareketinden selam veriş biçiminden bile anlıyorsun eğer aptal değilsen sırf ara bozmak için yaptığını.
aynı yerde çalıştığım için çok bakışını yakaladım kızın kalçasını nasıl dakikalarca süzdüğünü hemde yanımdayken.
birkeresinde beni bekliyordu koltukta oturuyor koridorda önünden iki üç kız geçti o nasıl bakış arkalarından tesadüfen gördüm olduğum yerde kalakaldım alt üst oldum. yeni biri işe başlayan kızlara hayvan gibi bakmasından ilk ismini cinsini cibilliyetini onun öğrenmesinden okadar çok yıldımki anlatamam. bende güzel bir kızım ama özgüvenimi yerle bir etti pislik.. malesef yine aynı yerde çalışıyoruz bir sürü arkadaşım söylüyor şunu eklemiş bunu eklemiş daha yeni başlayan kızla hemen samimi olmalar felan.. yani diyeceğim o ki eğer fıtratı bozuksa ne yapsan boş

O konunuzda gerekli cevapları aldınız zaten yine aynı cevapları alacağınızı bile bile niye aynı konuları yazıyorsunuz içiniz rahat edene kadar 5-6 konu mu açacaksınız böyle psikoloğa gidiyorsanız zaten o size ne yapmanız gerektiğini söylüyordur biraz kendinize güveniniz olsun hayatınızın merkezine sevgilimizi koymayın eğer o karakterdeyse nerede olsa yapar değilse kaç kadın içinde olursa olsun yapmaz yani çok saçma düşünceler

Helal olaun valla ben dayanamadım dayanamazdımda. Elbette aşırı kıskanç değilim ama kıskançlık illa ki var.

Daha önce bi kaç kez azım yandı ve evlenince de kesin reddettim sağolsun kırmadı beni.

Siz iyisiniz :)

4 yıl yazmışım yanlış olmuş 14 yıldır taksicilik yapıyor toplamda 16 yıllık evliyim :)

Biraz değil epey fazla abartıyorum. O yüzden yardım almaya başladım. Şuanlık içim hiç rahat olmadığı için yine bir konu açma gereksinimi duydum.
Bence kanka ayağı öyle kızlarla muhattap olmamalı bende kıskançım üstelik eşim taksici ama ben onun öyle kız arkadaşı ortamına girmesini istemiyorum zaten oda benim erkek arkadaşı ortamımı sevmiyor böyle ve anlaşıyoruz

Back
X