Eşiniz/Sevgiliniz size hemen adım attı mı?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :D falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :D

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?

Normalde yakın arkadaş iseniz kaybetmemek adına hemen açmayabilir durumu. Eşimle bir lisede idik Tanıştığımızda ikimizde arkadaşken bir anda duygular değişti hissettirdik işte şarkılar markılar ergenlik derken.... :D ama zaman için yaşadığımız kopma noktalarında eşim keşke hepi arkadaş olsaydık da yaşımız büyüyünce söyleyip evlenseydik derdi. Çünkü birbirimizden ayrıldığımızda yakın bir arkadaşımıza gidecekti elden.
Biraz sabır bakalım yem at biz şimdi neyiz filan değil tabi (: bir şekilde söyleyecektir.

Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :KK70: falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :KK70:

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Şimdi erkekler de cins oldu.
Hepsi değişik valla
Bazıları ıssız adamı oynuyor, bunu seviyor.
Benim önerim karşınızdakinin ne yaptığı, neden yaptığı/yapmadığı konularına kafa yormak yerine kendinize ne istediğinizi sormanız. Mutlu musunuz bu şekilde? Siz ne istiyorsunuz?

Bu işin kuralı yok. İlgileniyorsa illa da ilgisini belli eder diye bir şey yok. Kimi bir an önce ilişkinin adı konsun ister, kimi tadını çıkara çıkara gitmek ister, kimi kendinden ve ne istediğinden emin değildir, ağır gider, kimi daha sağlıklı olsun diye ağırdan alır.

O yüzden siz mutlu değilseniz biraz zaman verip sonra kendi yolunuzu çizin.

sarhoş olunca, “evine geleceğim aşağı iner misin” demişti de.
Pardon anlatım bozukluğu yapmışım :KK70:
Hoşlanıyor bile olsa ben daha fazlasını beklerdim. Netlik beklerdim, eğlenelim ama takılmayalım isterdim. Yanlış anlama gel çocuklarımın anası ol demeyecek 😂 Ama ilgisi varsa bile ilgisini gizleyemeyecek kadar güçlü olmalı . Öteki türlüsü beni kesmez ben genel olarak tutkulu bir tipim. Aza kanaat etmem. Senin bunu anlamanın yolu iletişimi min indirmek. Zorlanırsın ama bir şekilde neticeye varırsın.

Günaydın:)

Eşimle arkadas vasıtası ile tanıştık. Sohbetimiz iyi gidiyordu, bir kac hafta sonra bana sinyaller vermeye başladı, zaten niyetinin ciddi olduğu yansittigi için bende olumlu başlamıştım bu işe. Hemen açıldı bana, bi ara yanlis anlasilma oldu ben görüşmek istemedim. Yüzüne söyledim istemiyorum diye. Birakmadi olayin çözülmesi icin uğraştı. Ardindan yillarca ailemi ikma etmek icin ugrasti. Evlendik:)
Belki ozel hayatinda halletmesi gereken birseyler vardir? Benim aklima ilk bu geldi. Biraz kendinizi geri cekin, belki daha cok ilgisini cekersiniz. Yirtik tipim dediniz ya xD mesela ona gelince gizemli kendini geri ceken ama yinede çekici olmayi deneseniz?

Şimdi erkekler de cins oldu.
Hepsi değişik valla
Bazıları ıssız adamı oynuyor, bunu seviyor.
Benim önerim karşınızdakinin ne yaptığı, neden yaptığı/yapmadığı konularına kafa yormak yerine kendinize ne istediğinizi sormanız. Mutlu musunuz bu şekilde? Siz ne istiyorsunuz?

Bu işin kuralı yok. İlgileniyorsa illa da ilgisini belli eder diye bir şey yok. Kimi bir an önce ilişkinin adı konsun ister, kimi tadını çıkara çıkara gitmek ister, kimi kendinden ve ne istediğinden emin değildir, ağır gider, kimi daha sağlıklı olsun diye ağırdan alır.

O yüzden siz mutlu değilseniz biraz zaman verip sonra kendi yolunuzu çizin.
Ben onunla birlikte olmak çok istiyorum.
Hatta kimseyi bu kadar istememiştim.
İnanın geceleri rüyama giriyor:oops:

Ben hep ilgiliyim ona karşı ama bazen kendini geri çekmesi kafamı karıştırıyor.
Öyle olunca hemen ben de çekiliyorum.

Nasıl davranayım bilmiyorum ya beynim error verdi

Hoşlanıyor bile olsa ben daha fazlasını beklerdim. Netlik beklerdim, eğlenelim ama takılmayalım isterdim. Yanlış anlama gel çocuklarımın anası ol demeyecek 😂 Ama ilgisi varsa bile ilgisini gizleyemeyecek kadar güçlü olmalı . Öteki türlüsü beni kesmez ben genel olarak tutkulu bir tipim. Aza kanaat etmem. Senin bunu anlamanın yolu iletişimi min indirmek. Zorlanırsın ama bir şekilde neticeye varırsın.

İletişimi minimuma indirdim bi ara 3-4 gün ve hiç yazmadı :(

İletişimi minimuma indirdim bi ara 3-4 gün ve hiç yazmadı :KK43:
O zaman hep yazan sensin ? Sessizliği bozan özleyen sensin. Erkekler için 3-4 gün uzun bir süre değil. Bırak 10 gün senden haber alamasın ? merak etsin kiminle desin ne yapıyor desin özlesin. Bunları hissetmiyorsa zaten sana ilgisi yoktur.

O zaman hep yazan sensin ? Sessizliği bozan özleyen sensin. Erkekler için 3-4 gün uzun bir süre değil. Bırak 10 gün senden haber alamasın ? merak etsin kiminle desin ne yapıyor desin özlesin. Bunları hissetmiyorsa zaten sana ilgisi yoktur.

elbette hayır, hep ben yazmıyorum
Storyime yazıyor arada
Bazen fotoğraf atıyor gittiği bi yerden
Bazen derse gitmiyorum neden gelmediğimi vs soruyor

Eşimi hızlandıran bendim🙃
Eşim çekingen bir insandı ama hoşlandığı bariz belliydi. Arkadaş ortamında denk geldik, o günden sonra da her denk gelmede bana durmadan bakar, fırsatını buldu mu yanıma otururdu😂 resmen yanımda oturanların tuvalete kalkmasını beklerdi😂 Ama bir türlü o ilk adımı atamadı. Önce sosyal medyada ekledim, yazışmaya başladık. Bir filmden bahsettim, gidecek kimse bulamadım dedim. O da ben gelirim dedi, ilk randevuyu kaptık. Ama sinemada hiç temas etmedi şaşkın. Orada acaba sinyalleri mi yanlış anladım dedim. İkinci randevuda elimi tuttu, akşam eve bıraktıktan sonra güzel bir sevgilimli mesaj attı. Sonrası da devam etti zaten.
Yani hoşlanan adan belli eder. Ben adımlarını hızlandırıp tanıştıktan 2,5 sonra sevgili oldum. Oma bıraksam 6 sürerdi ama yine de adım atardı.
Eminsen sinyaller ver.

Tanistiktan 2 hafta sonra mobilya vs beğeniyorduk esimle evimiz icin 😂 adım atmadı, direk kostu 😂❤️ İyi ki de oyle yapmışız.
üniversitedesiniz ve anlattiklariniz cok sempatik geldi. Bence sizden hoşlanıyor ama suan bu durumda hosuna gidiyor. Ne kadardır boylesiniz? Umarim yakinda açılır.

Back
X