Eşiniz/Sevgiliniz size hemen adım attı mı?

Bu da yeni furya sanırım, serbest ilişkisi var modeli mi ne. Net olmak en iyisi, ben olsam direkt sorarım.

Yorumum kendini beğenmiş gibi olacak belki ama hayatimda kimse için "acaba hoşlaniyor mu" dusunceleri çekmedim.

Öyle "gibi, belki, acaba" dedirtcek insan olmadi, kimsenin hareketlerini kafaya takip analiz etmeye uğraşmadim. Hoşlaniyorsa mutlaka geliyorlar, belli ediyorlar zaten.

Bazisi sizin gibi bunu heyecan olarak görüp, düşünmek hoşuna gidiyor olabilir. Hoşunuza gidiyorsa birsey diyemem, onun disinda cok gereksiz boşa dusunceler. 😬

arkadas gıbıyız ama degılız flort var gıbı ama yok gıbı denılen bır durumdan aşk cıkmaz bence
bır ınsan bırınden hoslanıyorsa karsı taraftan da bu ılgıyı goruyorsa net olur

Yaşadığım tecrübelerle dayanarak. Ve doğruluğunu kendime ıspatladığımı düşünerek diyorum ki.
KK haklı. Varsa niyeti anlarsınız. Belli eder. Net olur size. Ortalarda bırakıyorsa sizin ittirmenizle gidecek ilişkilerden. Siz uğraştığınız sürece var olur siz bıraktığınız an uçurtma misali kaçar.

Bizi biri tanıştırdı zaten evlenmek maksadıyla tanışmıştık. Ama şimdi bakıyorum da normal yolla tanışsaydık da adım atmazdı ben adım atardım şimdi olduğu gibi nikahı da basardım ohh sefam olsun.
Bu sitedeki kadınlarla ters düştüğüm nadir noktalardan biri sanırım. Bu işin erkeği kadını yok bana göre kim beğeniyorsa o açılsın oluyorsa devam olmuyorsa yoluna bakarsın. Usulünce tabi.

Enişteninde bana yazası yoktu , ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordu . Beni sinir etmişti en sonunda iyi yapılmış bir fake hesaptan bunu ekledim , psikoloji öğrencisi 1 ci sınıfım dedim .. internet üzerinden tanımadığım insanlarla iletişim kurup onların şuanki ve geçmişteki aşk hayatları üzerinden bi proje hazırlamam lazım dedim. ( böyle bişey yoktur biliyorum ) 😬 buda döküldü 😬🤓 iyi oldu sonrada bana yazıp açılması için ona fake hesabımdan gaz verdim . Yani ben yazmadım ona yazdırmış oldum . Evliliğin 2 ci yılndan duyuruyorum iyiki yapmışım 🤣

Enişteninde bana yazası yoktu , ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordu . Beni sinir etmişti en sonunda iyi yapılmış bir fake hesaptan bunu ekledim , psikoloji öğrencisi 1 ci sınıfım dedim .. internet üzerinden tanımadığım insanlarla iletişim kurup onların şuanki ve geçmişteki aşk hayatları üzerinden bi proje hazırlamam lazım dedim. ( böyle bişey yoktur biliyorum ) 😬 buda döküldü 😬🤓 iyi oldu sonrada bana yazıp açılması için ona fake hesabımdan gaz verdim . Yani ben yazmadım ona yazdırmış oldum . Evliliğin 2 ci yılndan duyuruyorum iyiki yapmışım 🤣

yok artıkkk hahahahhaahah
Şok oldum
Peki eşinize söylediniz mi bunu

Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :KK70: falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :KK70:

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
benimki hemen adım atmadı üstelik babam faktörü vardı arada tanışıyorlardı ama aynı düşünceyi bende de görünce adım attı. sonra ayrıldık ettik derken 7 sene sonra tekrar görüşmeye başladık o ara ben rest çektim belirsizlikten ve onu görünce günler sonra kendisi adım atıp denemek istediğini söyledi.
yani demem o ki gerçekten isteyince kimse duramıyor önünde insanın

yok artıkkk hahahahhaahah
Şok oldum
Peki eşinize söylediniz mi bunu
Ahahaha evlilik teklifi ettiği akşam bu pskoloji öğrencisinden bahsetti iyiki o arkadaş böyle bi proje hazırlamış yoksa belki daha yeni sevgiliydik dedi . ( bir ortamda ilk kez cesaretini toplayıp bana gelip fotoğrafımı çekermisin dedi bende tersledim git başkasına çektir diye ) gurur yapmış bidaha o yüzden yazamamış , çekinmiş benden, yine terslerim diye .. bakma aslında kendiliğinden yazsaydı red edeceğim diyordum herkeze . Ama yazmadı uzun süre en sonunda ben böyle bişey yaptım .
Bende o kişinin ben olduğumu açıkladım 😭şimdilerde ise sen beni ayarladın diyor ahahhaha 😬

O biraz yırtık davrandikca siz de yırtık davranicaksiniz. Florte kayan lafları oluyordur illaki. Siz de aynı şekilde yanıt verin ipin ucunu kacirin. Öyle olur biter

Eşimle ilk buluşmamızda " Tekrar görüşeceğiz" dedi. Ki ben hoşlanmamıştım bile ondan. Oysa belli etmek değil direk söyledi sevdiğini🤗 sonrası malum 😁 Bi çay içecektik konu nerelere geldi. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allahın izniyle 🥰
Sağlıkla alın kucağınıza , bu aşamalara nasıl geliyorsunuz ya :( bende herkes ayrı bir hüsran la bitiyor

Ay bu resmen mimari proje. 😂 Öğrenince şok olmuştur eşiniz.

Eşimle ilk buluşmamızda " Tekrar görüşeceğiz" dedi. Ki ben hoşlanmamıştım bile ondan. Oysa belli etmek değil direk söyledi sevdiğini🤗 sonrası malum 😁 Bi çay içecektik konu nerelere geldi. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allahın izniyle 🥰
Bizde bir cay icecektik bir saat oturup kalkacaktim 7 sene oldu kalkamadim:))bu erkekler biz kadinlari hep cayla kandiriyor sanirim:)

Ay bu resmen mimari proje. 😂 Öğrenince şok olmuştur eşiniz.
Ahahahha bu fikri sonrasında kullanmak istiyen başka arkadaşlarda oldu . Eşim zaten şüphelenmiş ama benim olduğumu anlıyamamış aceba eski sevgilisimi yapıyor diye düşünmüş 😬 evet hala diyor nasıl aklına geldi bu .. şoku atlatamadı

Back
X