- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Papatya129
Friendzone da kalmışsın. Geçmiş olsun. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle ilk buluşmamızda " Tekrar görüşeceğiz" dedi. Ki ben hoşlanmamıştım bile ondan. Oysa belli etmek değil direk söyledi sevdiğinisonrası malum
Bi çay içecektik konu nerelere geldi. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allahın izniyle
![]()
Bu da yeni furya sanırım, serbest ilişkisi var modeli mi ne. Net olmak en iyisi, ben olsam direkt sorarım.
Enişteninde bana yazası yoktu , ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordu . Beni sinir etmişti en sonunda iyi yapılmış bir fake hesaptan bunu ekledim , psikoloji öğrencisi 1 ci sınıfım dedim .. internet üzerinden tanımadığım insanlarla iletişim kurup onların şuanki ve geçmişteki aşk hayatları üzerinden bi proje hazırlamam lazım dedim. ( böyle bişey yoktur biliyorum )buda döküldü
iyi oldu sonrada bana yazıp açılması için ona fake hesabımdan gaz verdim . Yani ben yazmadım ona yazdırmış oldum . Evliliğin 2 ci yılndan duyuruyorum iyiki yapmışım
![]()
benimki hemen adım atmadı üstelik babam faktörü vardı arada tanışıyorlardı ama aynı düşünceyi bende de görünce adım attı. sonra ayrıldık ettik derken 7 sene sonra tekrar görüşmeye başladık o ara ben rest çektim belirsizlikten ve onu görünce günler sonra kendisi adım atıp denemek istediğini söyledi.Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin derfalan filan
bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten
ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.
şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Ahahaha evlilik teklifi ettiği akşam bu pskoloji öğrencisinden bahsetti iyiki o arkadaş böyle bi proje hazırlamış yoksa belki daha yeni sevgiliydik dedi . ( bir ortamda ilk kez cesaretini toplayıp bana gelip fotoğrafımı çekermisin dedi bende tersledim git başkasına çektir diye ) gurur yapmış bidaha o yüzden yazamamış , çekinmiş benden, yine terslerim diye .. bakma aslında kendiliğinden yazsaydı red edeceğim diyordum herkeze . Ama yazmadı uzun süre en sonunda ben böyle bişey yaptım .yok artıkkk hahahahhaahah
Şok oldum
Peki eşinize söylediniz mi bunu
Sağlıkla alın kucağınıza , bu aşamalara nasıl geliyorsunuz yaEşimle ilk buluşmamızda " Tekrar görüşeceğiz" dedi. Ki ben hoşlanmamıştım bile ondan. Oysa belli etmek değil direk söyledi sevdiğinisonrası malum
Bi çay içecektik konu nerelere geldi. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allahın izniyle
![]()
İletişimi minimuma indirdim bi ara 3-4 gün ve hiç yazmadı![]()
Bence yakın arkadaş olarak görüyor sizi.elbette hayır, hep ben yazmıyorum
Storyime yazıyor arada
Bazen fotoğraf atıyor gittiği bi yerden
Bazen derse gitmiyorum neden gelmediğimi vs soruyor
Ay bu resmen mimari proje.Enişteninde bana yazası yoktu , ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordu . Beni sinir etmişti en sonunda iyi yapılmış bir fake hesaptan bunu ekledim , psikoloji öğrencisi 1 ci sınıfım dedim .. internet üzerinden tanımadığım insanlarla iletişim kurup onların şuanki ve geçmişteki aşk hayatları üzerinden bi proje hazırlamam lazım dedim. ( böyle bişey yoktur biliyorum )buda döküldü
iyi oldu sonrada bana yazıp açılması için ona fake hesabımdan gaz verdim . Yani ben yazmadım ona yazdırmış oldum . Evliliğin 2 ci yılndan duyuruyorum iyiki yapmışım
![]()
Bizde bir cay icecektik bir saat oturup kalkacaktim 7 sene oldu kalkamadim:))bu erkekler biz kadinlari hep cayla kandiriyor sanirim:)Eşimle ilk buluşmamızda " Tekrar görüşeceğiz" dedi. Ki ben hoşlanmamıştım bile ondan. Oysa belli etmek değil direk söyledi sevdiğinisonrası malum
![]()
Ahahahha bu fikri sonrasında kullanmak istiyen başka arkadaşlarda oldu . Eşim zaten şüphelenmiş ama benim olduğumu anlıyamamış aceba eski sevgilisimi yapıyor diye düşünmüşAy bu resmen mimari proje.Öğrenince şok olmuştur eşiniz.