Eşiniz/Sevgiliniz size hemen adım attı mı?

İnternette tanıştık 1 hafta sonra görüştük ilk görüşmede evlenmek istediğini söyledi 5 ay içerisinde isteme nişan nikah oldu. Her ilişkinin tarzı farklıdır. Bizim ilk görüşmede belliydi, kimisi 10 yıl çıkıyor. Sizinkine gelince senden hoşlanıyor belli ki ama muhtemelen başka alternatifler kafasını karıştırıyor düzenli bir ilişkiye hazır hissetmiyor olabilir. Valla herhalde ben de erkek olsaydım bi 30-35 e kadar evlenmezdim

Erkek arkadaşım ilk buluşmamızda benimle ciddi düşündüğünü belli etti. Yakında aileleri tanıştırıcaz. :)

Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :KK70: falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :KK70:

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Benim esimle tanismamiz biraz degisik baska birine yapicaktim kendime yaptim 😂😂 o zaman ilk o soyledi seninle baska zaman baska sekilde tanismis olsaydik evlenirdim dedi sozunun eri adammis evlendi 😂😂

Biz eşimle üniversite de tanıştık ilk sene ne kanka gibiydik ne de sevgili gibiydik ama bir elektrik vardı işte:D ikimizde birbirimizi başkalarından kıskanırdık arkadaş grubunda birbirimize değişik bakışlar atardık falan sonra ilk adımı o attı ama bende anında karşılık verdim tabi:D ama dediğim gibi tanıştıktan 1 sene sonra oldu bu yani hemen değil

Ben 17 esim 19du.
9 sene once ayni anda face.... Uzerinden birbirimize yazdik. Normalde ekliydi uzun suredir ve mahalledende tanidigim birisiydi.

O an ayni anda yazmamiz ikimizinde cok ilgisini cekti. Ben o ara memlekete gittim hep konustuk mesajla, istersen arayabilirsin diyordu bide şaşkın, aramadim tabi :D 1.5 ay konustuk ben dönünce ilk kez bulustuk. Bulusmadan 10 gun sonra ikinci buluşma da gümüş yüzükle açıldı şok oldum. Ne kadar oyle durduysam tam yüzüğü geri cekerken kaptım :D

Fake hesap baya profesyonelmiş demek ki. 😄
Arkadaşlar sağolsunlar 😬 2 yıllıkmı ne bi hesaptı 😌 kızda sarılın bi hatundu çok güzeldi oda isveçli bi mankenmiş galiba . ☺️ Ama zaten kıza yürümesin diye hemen erkek arkadaşım var beraber çalışıyoruz bu sunum için deidm 🤓 zira kız ilik gibi bişeydi ben olsam bile yürürdüm

Arkadaşlar sağolsunlar 😬 2 yıllıkmı ne bi hesaptı 😌 kızda sarılın bi hatundu çok güzeldi oda isveçli bi mankenmiş galiba . ☺️ Ama zaten kıza yürümesin diye hemen erkek arkadaşım var beraber çalışıyoruz bu sunum için deidm 🤓 zira kız ilik gibi bişeydi ben olsam bile yürürdüm
Sizi KK'nın taktik başkanı ilan ediyorum. 😄👏 Nickiniz aklımda, ihtiyacım olursa ilk size geleceğim. 😂

Sağlıkla alın kucağınıza , bu aşamalara nasıl geliyorsunuz ya :KK43: bende herkes ayrı bir hüsran la bitiyor

Amin Allah razı olsun. Benim de öncesinde çok uzun süreli (4 yıl kadar) bir ilişkim oldu. Ama bu işler nasip sanırım. Ben hayır dedikçe eşim üsteledi. Ki asla karakteri değildi. Tükürdüğünü yalamaz. Ama işte nasip olacak ya 🤗 Allah benim gönlümü ısındırdı onu. Ona da yapmayacağı şeyler yaptırdı. Peşimde çok koştu. Çok çok dua et 😇 ne zaman nasıl kabul olacağı bilinmiyor duaların.

Hayatıma giren, girmek isteyen hiç bir erkek için “acaba hoşlanıyor mu” diye düşünmedim. Gayet belliydi çünkü hoşlandıkları.
Nettin de gittin ve yoldaş?😭

Yine sana katılıyorum, düşündüklerim hiçbir şekilde olmayan tiplerdi, hele eşim beni hiç dusundurmedi canım kocammmmmm 💕

bana sizin durumunuz arkadaşlık ilişkisi gibi geldi daha çok, cunku flört ediyor olsanız 3-4 gun yazmadıgınızda mutlaka bir sekilde iletisim kurardı bence.
biz 1-1 bucuk ay gorusmeden sadece konusmustuk. zaten o konusma evresinde sabah 3e 4e kadar konusuyorsun o flört donemi cok tatlı :oops: ben onu hep normal bir arkadas olarak görmustum hoslanmam yoktu ama insan alısıyor oyle birinin varlıgına hayatında. sonra hep konusmak gormek istiyorsun. sanırım 3. bulusmada elimi tuttu 4 ya da 5te de öpmüstü . basta arkadas gibi konusmaya baslayıp konustukca baglanınca zaten iletisim iliskiye dogru gidiyor hani biraz o amaçlı görusuyor oluyorsun. ama hep arkadas olup sonradan hoslanmaya baslama türündeki iliskiyi bilmiyorum sizdeki gibi. biz tanısmıyorduk ve konusmamız arkadas gibi baslayıp ilişki yonune dogru evrilince elini tutma öpme gibi adımlar da pes pese geldi.

Yaaa 🙈🙈🙈
Galiba..
Bizim düğünde araba arkası yazımızdı o.
Bir çay içecektik. Konu nerelere geldi 😁😁
ayyy biz de mantı yemistik, benden hoslandıgını benimle görusmek istedigini "yarın ne yiyelim istersin" diye sormasından anlamıstım :D dedim demek ki benimle gelecek dusunuyor. GELECEK = YARIN :D

Hoşlanıp hoşlanmama sancısı bende mide fesatına yol açtı satın üye. Sodaya sardım, diyeceklerim bu kadar.

Amin Allah razı olsun. Benim de öncesinde çok uzun süreli (4 yıl kadar) bir ilişkim oldu. Ama bu işler nasip sanırım. Ben hayır dedikçe eşim üsteledi. Ki asla karakteri değildi. Tükürdüğünü yalamaz. Ama işte nasip olacak ya 🤗 Allah benim gönlümü ısındırdı onu. Ona da yapmayacağı şeyler yaptırdı. Peşimde çok koştu. Çok çok dua et 😇 ne zaman nasıl kabul olacağı bilinmiyor duaların.
Haklısınız nasip işleri , Allah mutluluğunuzu daim etsin .

Haklısınız nasip işleri , Allah mutluluğunuzu daim etsin .

Amin inşallah. Size de hayrlı zamanda o doğru insanı karşınıza çıkarmayı nasip etsin.
Ben hep evleneceğim kişiyi gördüğüm anda anlayacağım diye düşünürdüm. Ama anlamadım 😇 o yüzden kafanızda çeşitli fikirler varsa atın hepsini Bi kenara. Belki o kişi çok yakınınızda. Belki daha tanışmadınız 🤗 o yüzden bol bol dua edip beklemek lazım.

Back
X